Спинка сладко ДЕКЕМВРИйското човече и усмихва се на сън то вече.

• 32 111
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
здравейте мами , надявам се че приемате още декемврийски бебоци във вашата група.Моето момченце се казва Виктор и е роден на 9 декември.
Здравейте

един въпрос към майките който хранят с АМ.
Кое мляко ползвате? Бебетата напъват ли се често за да акат? Имат ли много газове?

Ние сме на АПТАМИЛ...има дни през които бебето се  напъва с часове (понякога 6-7 часа), дори е придружено и с рев докато се изака... Иначе акото е ОК, но това напъване е нечовешко... не мога да го гледам така...

Четох добри отзиви за НАН1, Хумана 1... Знам, че смяната на млякото не се препоръчва, но ако това облекчи малкия...
Моля споделете..  Praynig

и ние сме на АМ Аптамил комфорт1, напъва се когато ака, но не е толкова продължително, а относно смяната на АМ най-добре да се консултираш с педиатър.

Последна редакция: сб, 28 яну 2012, 11:53 от pepi_1

# 76
  • София
Задължително ще се консултирам с педиатърката... преди да сменя млеката. Интересува ме вашия опит и мнение... то знам, че е индивидуално, но все пак....  Praynig

Ние досега бяхме на аптамил комфорт 1 и аптамил 1.
Но от два дена - много газове, рев, напъване... ужас...  ooooh!  Може да отшуми и да е нещо временно (дано да е така), но не мога да го гледам как се буди на 2-5 минути реве, гърчи се, напъва се... най-много да пръцне и заспива отново...

# 77
Задължително ще се консултирам с педиатърката... преди да сменя млеката. Интересува ме вашия опит и мнение... то знам, че е индивидуално, но все пак....  Praynig

Ние досега бяхме на аптамил комфорт 1 и аптамил 1.
Но от два дена - много газове, рев, напъване... ужас...  ooooh!  Може да отшуми и да е нещо временно (дано да е така), но не мога да го гледам как се буди на 2-5 минути реве, гърчи се, напъва се... най-много да пръцне и заспива отново...

Аз пробвах със НАН но повръща от него, педиатърката ми каза че не на всяко бебе понася. Трябва да пробваш, за да разбереш.

# 78
  • Beyond the Frontiers
Добре дошли,

Аз кърмя, но пак се напъва малката. Коремът й къркори като стар водопровод #Crazy

С баткото ползвах само Аптамил, това е най-доброто на пазара Peace

# 79
Моя бебо макар да е само на кърма, понякога и той много се напъва и дори проплаква. Това му напъване в повечето случаи не води до нищо. Има и газове. По едно време акаше на 3-4 дена, бях се побъркала, но се нормализираха нещата.
Прегледай този сайт http://bebe-zapek.com/

# 80
  • София
    bouquet
Той си ака - по 2-3-4 пъти на ден... акото е ок, не е гъсто, нито рядко... но прекалено много газове има от вчера... напъва се пръцне и заспи и след малко пак така.......
уфффф дано да е било времемнно неразположение....

И аз знам за аптамила, че е един от най-добрите и затова почнахме на него... пък и в Майчин дом с него ни захранваха....и да не сменям храната...

# 81
Здравейте

един въпрос към майките който хранят с АМ.
Кое мляко ползвате? Бебетата напъват ли се често за да акат? Имат ли много газове?

Ние сме на АПТАМИЛ...има дни през които бебето се  напъва с часове (понякога 6-7 часа), дори е придружено и с рев докато се изака... Иначе акото е ОК, но това напъване е нечовешко... не мога да го гледам така...

Четох добри отзиви за НАН1, Хумана 1... Знам, че смяната на млякото не се препоръчва, но ако това облекчи малкия...
Моля споделете..  Praynig

Ние от самото начало сме на Хипп Комбиотик, хареса си го човекът и не съм го сменяла, ака си 2 пъти на ден. С каката бях на Фризолак и бяхме много доволни, но тя е с бърз метаболизъм, така че си е до детенце, но всичките ми познати, които са го ползвали казват, че запича!
Така че, не гледай кое е най-добро на пазара или какви отзиви има за него, а си се води по детето, пробвай няколко и наблюдавай, едно ще му хареса, друго - не, дори и педито не може да знае със сигурност кое мляко е най-доброто за твоето дете  Peace
За приспиването на ръце, аз не мога да си го причиня отново, каката я приспивах на ръце докато стана на 6 месеца, в началото всичко беше ок, но с времето искаше по-дълго друсане и ходене наперд назад, адски ми натежа, бях направила и бицепси и трицепси и се изнервях ужасно, а беше дребно бебе, колкото и да ме е жал - всяка жаба да си знае гьола, малкият си заспива в кошарката,ами сега е 6 кг, то аз ще стана културистка, ако тръгна да го дундуря на ръце на всяко лягане   #Crazy

# 82
Здравейте и от мен(всеки ден ви чета)! Първо да кажа- ДОбре дошли на новите мами!
Ние сме добре. С малката се гледаме,тя засега е послушна. Кърмя я, спинка и бодува . Чакам с нетърпение да дойде втората консултация,че да видя колко е пораснала.
Иначе да си кажа и за моите килограми. Преди да родя бях 68кг, а сега съм вече 55кг някъде,. Преди бях 47кг,ама сега може само до 50 да стигна и толкова.Преди си имах нужда, защото бях много слаба.

# 83
Добре дошли на новите мами  Hug

# 84
Моя бебо макар да е само на кърма, понякога и той много се напъва и дори проплаква. Това му напъване в повечето случаи не води до нищо. Има и газове. По едно време акаше на 3-4 дена, бях се побъркала, но се нормализираха нещата.
Прегледай този сайт http://bebe-zapek.com/
MuJIuHka, сам ли се изака или му дава нещо?Моето дете както акаше след или по време на всяко хранене, така в четвъртък ака веднъж, вчера нито един път и днес още не е. Изцяло на кърма сме, но се притеснявам. Колко трябва да го изчакам, за да се обаждам на педиатъра? Памперсите са напикани, закача се и е весел, когато е буден. Иначе се напъва и пръцка, но толкова.

# 85
  • София
За Лактана Био и Хипп Комбиотик съм чувала само добри отзиви....
Може би ще избера някоя от двете...  Hug

mimetopl
Ако не се изака повече от 48 часа... тогава е притеснително.  Нормално е понякога да правят по-дълги паузи.  Naughty

# 86
И аз да приветствам новите момичета!  Hug
Ние днес отидохме до офталмолога и наистина има запушени сълзни канали Лили. Започвам масажите и се надявам да се отпуша до 8-ми месец и да не се налага външна намеса...
Остава ни след 10-на дни да видим с шума на сърцето какво се случва, но имам добро усещане, че всичко ще отшуми там. Ортопедът ще почака затоплянето след 10-на дни...
Каката ни е по-добре вече, не е качвала температура, сополите взеха да засъхват, кашля рядко. Лили започна да и гъгне носа повече и сигурно я атакува същия вирус. Давам и каквото мога и се надявам да го изкара по-леко пак.
Иначе за акането- на кърма сме, дохранвам веднъж дневно и опследните дни се старая и това да маха, но все пак я вършим тая работя през ден, а понякога и два. Ама и Ния така беше, та съм спокойна. Знам, че при някои деца и по-голяма пауза има.
Хайде, хубав ден от нас  Simple Smile

# 87
Кажи къде ходихте на офталмолог? и на нашия Дони още му сълзят очичките. неонатоложката ни показа масажи, но не отминава и се чудя за една консултация

# 88
Гала, водихме я днес в Токуда. На плетен преглед бяхме-35лв. Докторката е Лиляна Димитрова. Като ме видяха с бебе и веднага минахме. Без записан час бяхме, само звъннах да питам кога може да идем, че държах да е събота.
Сега се сетих да допълня, че при Ния зъбките не направиха почти никакъв проблем в сравнение с коликите. Единствено преди първия беше по-ударно, но като цяло мнооооого поносимо. Всички деца са индивидуални  Peace
Ние открихме секс сезона днес. Много съм хепи- болката е много слаба. А първия път ми трябваха 3 месеца да потръгнат нещата- все едно правих секс за пръв път първите 4-5 пъти. А след още 3 започнах да се чувствам и както преди, но мисля че и кърменето там оказа влияние. Бях много суха, въпреки лубрикантите. Абе като цяло съм доволна, че този път е мн по-добре.  Laughing Laughing

# 89
  • Русе
Ще ни потръгне секса,само да можем да се наспим и тогава стои та гледай! Laughing
 Аз не мога да се оплача от съня,спим от 11 ,че до 7 часа.Ест,храним се ,но аз не ставам ,защото ми е в леглото,а и циците ми са станали огромни и само се обръщам EmbarassedНоооо ми липсва излизането,че съм като затворник.

Общи условия

Активация на акаунт