Спинка сладко ДЕКЕМВРИйското човече и усмихва се на сън то вече.

• 32 074
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
здравейте мами, да се отчета и аз, за един месец сме наддали 1 кг и сме порастнали  2 см. На ортопед - отлично, главичката след клапата е добре, само са и по-ниски левкоцитите и ще го проследим. яде по 100 мл, като след всяко хранене връща, пускам по 1 бебешка пералня всеки ден с това връщане, но щом като наддава...ще перем. изцяло на кърма е, слава богу има я все още -поддържам с безалкохолна бира, жито, български лактогонен чай. Ползваме олио на веледа, много съм доволна. За кремчето против подсичане -с веледа тръгна да се подсича и веднага взех бочко-оправи се за 2 дена.това е от нас-чакам с нетърпение топло време, че вече откачам като затворник...простете за невежеството, но къде мога да ви открия във фейсбук?

# 526
Това за рускинята съм го гледала преди няколко години, още като го беше постнал някой друг ви казах, че е измислица, те в Русия не повярваха хората, където обичат такива паранормални феномени - 10 доносени, аз с 1 почти 4 кила се чувствах като утрепана, а това 30 и кусур кила само маса на бебетата в корема й е меко казано ненормално, просто е популяризиране на болницата, руска му работа  Twisted Evil
козметика ползваме на хипп, доволна съм, ама като свърши ще взема на мустела, че сме с изключително бяла кожа и преди няколко дни му излязоха лишеи по цялото тяло, не е от олиото, просто сме предразположени и каката ми беше същата, още я мажа със слънцезащитен 50-ти фактор  Laughing
Цвете аз в 14ч. сервирам закуската  Joy не се оплаквай, поне поспивате до 7, аз какво да кажа като давам наряд от 4.30-5:00, ама не е зле, със всичко се свиква,  а и аз хич не съм от поспаливите, по принцип най-късно в 6:00 ставам, метнал се е на мен разбойникът  Heart Eyes
Честити месечинки на порасналите бебоци, да са живи, здрави и много обичани  Hug
Много съм щастлива за тая дървена ваканция, тъкмо няма да развивам мускули в снега с количката да водя каката на училище  Mr. Green Люби яслите и градините работят, ако щете се смейте, ама аз подадох документи за ясла и градина, щото е ужасно сложно с местата тук, живея точно в центъра на Пловдив, хем има малко градини, хем цяло село се натиска точно тук да се записва  #Cussing out
За св.Валентин си имам именник, така че ще се празнува,  Crazy а и не си падам по америкатските празници, така че украсата няма да я бъде

# 527
  • Русе
Мина,ама вие и закусвате ли? LaughingШегичка!
 Аз като дойдох да живея тук,дойдох като на готово-събух се и влязох.То хубаво,ама и промени май не мога да правя.Моите неща стоят или в майка ил в гаража.. SadММне ми го казва на право,но не обича промените.Та първата година като извади валентинската украса на свеки и щях да припадна-има поне 20 сърчица в различен вид и размер,чашки,мечета и др.Каза ми,ако не мога маминка да дойде да ги постави.Аз ги накичих и така.Сега хич не ми пука,ако иска и баба му да идва да ги кичи-АЗ СИЛИ НЕМАМ!!
 #Cussing out #Cussing out
 Утре сме на консултация-дано да може да отидем,притесняват ме пътищата,дано са ги оправили! Praynig
 За козметиката да се изкажа-донесоха ми от Англия едно хидро олио на Джонсън.Бях много скептична към марката,но съм многооо доволна от това.Кожата не стои мазна,а наистина хидратирана. newsm78

# 528
Изследвания на кръв и урина кога се правят на бебо  newsm78т?
Утре живот и здраве сме на консултация, ще поставят 2ра /т.е. 3та ако брои и тази след раждането/ ваксина. Има ли някаква странична реакция от нея?

# 529
Изследвания на кръв и урина кога се правят на бебо  newsm78т?
Утре живот и здраве сме на консултация, ще поставят 2ра /т.е. 3та ако брои и тази след раждането/ ваксина. Има ли някаква странична реакция от нея?

Понякога има понякога не ...При различните деца е различно...Вдигат малко Т децата - сваля се с парацетамол - Панадол, Тайлол, Калпол...Каквото избереш...

# 530
Chip4e, съжалявам за объркването сега чак се сещам, че четох за вашите проблеми, то никой от нас не е застрахован, моята братовчедка има бебе на 4 месеца и сега направи алергия, но с обриви, тя мина на строга диета и при тях даде резултат, но всеки случай е строго индивидуален. Така или иначе днешните АМ са доста качествени, а и ти дават известна свобода, на мен как ми се ходи на ски.... сега като никога има толкова сняг.....

Arma, радвам се да чуя, че е добре детенцето, дано все така да бъде, вашия случай много ме заинтригува и прочетох историята ви, моля се за вас и съм сигурна, че всичко ще остане история, която да разказваш, като порасне Simple Smile

Украса за св. Валентин........... Joy Joy Joy, ще падна, и то инициатор да бъде свекървата, разбирам мъжа ти да иска да те изненада или ти него, но някой да те кара чак.......

Относно нощтните кърмения, аз го храня след банята към 8PM и после си спи до 4AM, ако го събудя в 12-1АМ, пак се буди в 4 или 5, та ще пробвам да изместя последното хранене в 10, вместо в 8, та и аз да намажа от голямата пауза  Mr. Greenа иначе и нашия се буди в 6- 7 сутринта да яде, но аз пак го приспивам до 9 -9;30 та и аз да си поспя , че иначе съм като зомби  Mr. Green

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 19:04 от Nesssily

# 531
Докторът каза, че изследванията са добре. Да не се притеснявам. Няма бактерии, всичко е в норма.
Продължавам така, но каза да давам Саностол. Ако не друго, може да се повиши апетита. Така че ще давам.  Praynig Каза, обаче да отложим и този месец ваксините. Пък и ще е добре да не излизаме в това време - студ и болести.
Иначе редовни изследвания се правят на 6ия месец от раждането.
arma76, радвам се че Лилия е добре. Все така напред! Hug
Nesssily,  Hug

Не се смейте за украсата!  Naughty Wink Аз имам за всеки празник - Коледа, Св.Валентин, Баба Марта, Великден, Хелоуин. А лятото - морска. Така домът ни става по-уютен, а и децата са радват.  Peace
Дано и аз да намирам желание след 20 години брак пак да украсявам дома ни "ЛЮБОВНО"
Лека!

# 532
  • София
Арма, Чипче, много се радвам, че дечицата ви се оправят  Hug Все така да продължават.

# 533
Браво на нашата адашка Лили на мама Арма и на малката Дивна на Чипче! Хайде все хубаво вести да пишем вече!
Много е  хубаво да се украсява къщата за празници, пък било то и нетрадиционни. Вкъщи е само за Коледа по-цветно, но може би заради децата трябва повече да се постарая.
Нашето Лили още не си е изградило режим за хранене. Всеки ден програмата е различна и всяка нощ, разбира се Simple Smile. Понякога яде от едната гърда, друг път от двете. Оставила съм я тя да решава кога и как да се храни, стига да продължаваме само на кърма, докато може. Още ми е пресен спомена за каката как от много правила детето стоеше гладно. педиатърката ми казва да съм махнела едното нощно хранено. Ами да заповядя тя да я приспива по нощите, когато иска да цокне за 2 минути и да заспи детето. Още повече, ако има колики... Ния я хранех от време на време през нощта и в 7-ми месец.
Утре се надявам всичко да е наред и да успеем да минем и през кардиолога и през ортопеда, ч еи двамата са преди обед. Само не знам как ще кърмя в това ДКЦ, че няма никакви условия...

# 534
  • Варна
Момичета, фейсбук не ме пуска да вляза  newsm78 Случвало ли ви се е? Цял ден ми изписва, че акаунта е временно недостъпен. Нещо са ме блокирали ли  Thinking
Много се чудя за тая ваксина Ротарикс  newsm78 Истината е, че почти всички бебета на познати го изкараха тоя вирус и то по болници  Rolling Eyes
Гледам и на вас не ви е комфортно затворени...то и на кой би му било. На есен разправяха, че нямало да има зима тая година и много се кефех, а то какво стана....голям късмет изкарахме  ooooh! Не можем да идем да напазарим с ММ, май пак се налага той да ходи сам. И никой не иска да ми дойде на гости. Всеки бърза от работа вкъщи и уикенда си стоят на топло хората и на никой не му се мърда. А като гледам до 17 февруари прогнозата е все такава.....  Cry Cry Cry ще се побъркам у дома

# 535
Момичета, фейсбук не ме пуска да вляза  newsm78 Случвало ли ви се е? Цял ден ми изписва, че акаунта е временно недостъпен. Нещо са ме блокирали ли  Thinking
фейса работи при мен newsm78

# 536
Само такива новини да се чуват  Hug Най- важното нашите бебоци да са живи и здрави и ние покрай тях. Да няма големи тревоги и притеснения.  Hug
Моя Йоан днес цял ден се напъва, напъва, но само пръцка, няма ако. Вчера не е акал, днес също. Дано да запазя спокойствие и да не се притесня излишно  Praynig както миналия път.  Praynig

# 537
здравейте момичета Simple Smile аз не съм много редовна във форума , но ще се запиша и аз в темата Simple Smile
Стефани за 1 месец беше наддала 1 кг и е пораснала с 2 см . Смея да кажа , че ис имаме едно послушно засега бебче . Почти не плачеме от колики(но и давам инфакол) яде и спи. Съседите се шегуват понякога и ми казват ''В тази къща има ли бебеее Simple Smile Simple Smile ) Кърмя я , но я дохранвам със  АМ Миумиу. В началото бяхме на нан (това беше 1 седмица след като ни изписаха) Преди 3 седмици се притесних,че не напълни памперсчето ден и половина, напъваше се беше много неспокойна, плачеше 'меко' казано и тогава се принудих да използвам  Ill и имаше ефект и от тогава си се изхождаше по няколко пъти на ден и тук от 2 дни отново имаме същия проблем, но в никакъв случай не искам да прибягвам до същите мерки , защото знам че не трябва. Правя и масажче на коремчето , свивам крачетата ......пък да  видиме дали ще имаме успех.....хич не ми се иска да и давам разхлабителни.....

# 538
  • Русе
Правя онзи масаж,дето от ЛЛЛ ни го препоръчаха..в трите части вече четвърти ден и май има ефект.днес акахме 3-4 пъти и някак сме по спокойни.Правя го поне 3 пъти на ден и на бебка определено и харесва.
 С баткото бяхме на термометър поне месец.....ами тогава такава беше практиката!Нищо му няма,слава богу!

# 539
 и аз не съм имала проблеми с фейса. кога се правят изследвания на бебо?

аз вчера пих едни капки за разхлабване и днес бебо 4пъти обилно  се изака. даже ми се стори като разтройство, ама не знам. иначе си хапва и спинка. явно капките ми са подействали и на него

Общи условия

Активация на акаунт