не се оплаквай, поне поспивате до 7, аз какво да кажа като давам наряд от 4.30-5:00, ама не е зле, със всичко се свиква, а и аз хич не съм от поспаливите, по принцип най-късно в 6:00 ставам, метнал се е на мен разбойникът 

а и не си падам по америкатските празници, така че украсата няма да я бъде
ММне ми го казва на право,но не обича промените.Та първата година като извади валентинската украса на свеки и щях да припадна-има поне 20 сърчица в различен вид и размер,чашки,мечета и др.Каза ми,ако не мога маминка да дойде да ги постави.Аз ги накичих и така.Сега хич не ми пука,ако иска и баба му да идва да ги кичи-АЗ СИЛИ НЕМАМ!!

т?
, ще падна, и то инициатор да бъде свекървата, разбирам мъжа ти да иска да те изненада или ти него, но някой да те кара чак.......
Каза, обаче да отложим и този месец ваксините. Пък и ще е добре да не излизаме в това време - студ и болести.

Аз имам за всеки празник - Коледа, Св.Валентин, Баба Марта, Великден, Хелоуин. А лятото - морска. Така домът ни става по-уютен, а и децата са радват. 
. Понякога яде от едната гърда, друг път от двете. Оставила съм я тя да решава кога и как да се храни, стига да продължаваме само на кърма, докато може. Още ми е пресен спомена за каката как от много правила детето стоеше гладно. педиатърката ми казва да съм махнела едното нощно хранено. Ами да заповядя тя да я приспива по нощите, когато иска да цокне за 2 минути и да заспи детето. Още повече, ако има колики... Ния я хранех от време на време през нощта и в 7-ми месец.
Случвало ли ви се е? Цял ден ми изписва, че акаунта е временно недостъпен. Нещо са ме блокирали ли 
Истината е, че почти всички бебета на познати го изкараха тоя вирус и то по болници
Не можем да идем да напазарим с ММ, май пак се налага той да ходи сам. И никой не иска да ми дойде на гости. Всеки бърза от работа вкъщи и уикенда си стоят на топло хората и на никой не му се мърда. А като гледам до 17 февруари прогнозата е все такава.....
ще се побъркам у дома
Случвало ли ви се е? Цял ден ми изписва, че акаунта е временно недостъпен. Нещо са ме блокирали ли 
Най- важното нашите бебоци да са живи и здрави и ние покрай тях. Да няма големи тревоги и притеснения. 
както миналия път.
аз не съм много редовна във форума , но ще се запиша и аз в темата 
) Кърмя я , но я дохранвам със АМ Миумиу. В началото бяхме на нан (това беше 1 седмица след като ни изписаха) Преди 3 седмици се притесних,че не напълни памперсчето ден и половина, напъваше се беше много неспокойна, плачеше 'меко' казано и тогава се принудих да използвам
и имаше ефект и от тогава си се изхождаше по няколко пъти на ден и тук от 2 дни отново имаме същия проблем, но в никакъв случай не искам да прибягвам до същите мерки , защото знам че не трябва. Правя и масажче на коремчето , свивам крачетата ......пък да видиме дали ще имаме успех.....хич не ми се иска да и давам разхлабителни..... Препоръчани теми