Любители на котки тема 58

• 46 228
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
   Да си покажа момичетата,че скоро не съм ги показвала.

# 541
# 542
Дам тя сега на 26 ще прави 10 месеца.Я ми кажете тези хапчета ноновулин добри ли са лекаря ми ги предписа но тя още не се е разгонила Simple Smile Много хубави маци да са ви живи и здрави.

# 543
http://dqvol4eto90.snimka.bg/animals/ashli-na-1-mesec-i-18-dena.599751.26413621 Ето една снимка с мен.Сега се снимахме Simple Smile

# 544
grigori, прелестни са момичетата Simple Smile и какви погледи опасни са извадилииии Simple Smile
bebety65 , мн е хубава Маци...мноооого! моля те, никакви хапчета против разгонване  Naughty - или я кастрирайте, или просто я оставете да си маучи Simple Smile Хапчетата са опасни- водят до ракови образувания... Sad

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 09:23 от ros4enka

# 545
Аха ок мерси ако я оставя колко време ще трае.

# 546
Относно хапчетата Ноновулин - освен, че може да натресат някое раково заболяване, съм чувала, че могат да предизвикат и по-често разгонване след време. Доколко е вярно, не знам.
Ако не смятате да я заплождате - по-добре я кастрирайте.
Майка ми има женска персийка - мъжомразка Laughing До сега нито един ерген, не се стори подходящ за нейно Величество. Съска наред Tired Разгонването й трае по 3-4 дена...

Мъри пък ми е разгонен от октомври до април Crazy Някаква лудница е! Не мяука, но за сметка на това пък, ако оставя някъде дреха той се мята отгоре й да я клеца Joy Преди години ми подариха едни домашни пантофки, рошави, във формата на лапи... е те са вече неговите мацки, аз не успях да се уредя да ги нося Confused Laughing

Григори, това второто коте много страшно гледа Mr. Green

# 547
Гледа страшно защото преди това беше на доктор да и вадят конците .

# 548
bebety65, много красиви шарки има Маци! Аз съм на мнение, че котката трябва да се кастрира. Скоро моя позната имаше проблеми с котката си, доктора казал, че заради често разгонване без да има контакт с мъжки е развила пиометра, изтичаше и гной, оправи се с инжекции, но после я кастрираха.
За хапчетата са ти казали вече, а аз се чудя що за доктори са тези, които препоръчват хапчета против разгонване  #Cussing out
grigori, много са ти хубави момичетата, а малката колко е пораснала.

# 549
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
За хапчетата са ти казали вече, а аз се чудя що за доктори са тези, които препоръчват хапчета против разгонване  #Cussing out

Аз пък не се чудя. Същите са като човешките - или директни дистрибутори или свързани с дистрибутори на лекарства. Малко останаха тези, които са лекари по душа и призвание. Затова си имаме черен и бял списък на първа страница, затова и ние със Силвестърчо си нямаме щатен ветеринар. В провинцията по-лесно ще откриеш четирилистна детелина отколкото свестен доктор! Само в най-големите градове има такива. За толкова години ние открихме един единствен, който работи много кратко при нас и си изнесе дейността в Пловдив. Ами няма как да се водим там!

Но пък сме непукисти!  и чистници 

Hug  Heart Eyes на всички снимани мацинки!

# 550
  • на брега на морето
Къде се загуби Огнедишащия Пумба?

# 551
Хихи, Силвестърчо голям тежкар го раздава.
profesorkata_1, за жалост си много права.
Верно къде е Пумба?

# 552
  • Кюстендил
Къде се загуби Огнедишащия Пумба?

На мен и Шаринка ми се изгуби от погледа...надявам се да не са я напъдили Sad

# 553
Ако още не сте видяли -- ето какво циркулира във Фейсбук:

ОЛИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 554
  • София
Ако още не сте видяли -- ето какво циркулира във Фейсбук:

Ako искате вярвайте, но Мъро прави абсолютно същото, с разликата, че аз седя на диван и той сяда до мен, а не се налага да се протяга от пода  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт