Любители на котки тема 58

• 46 229
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Роси, голяма прелест е тигърчето  Heart Eyes
Котково, многодетни семейства се, така да се каже  Laughing Добре, че повече няма да се плодят.  Кво става с плана за котешка ферма  Laughing Или това беше като се пенсионираме?

# 616

Приличат ли си?

# 617
  • In a surreal moment!
 Mr. Green

# 618
Честито на Месечинка и от мен!!!  newsm32 Лека и безпроблемна! Какъв купон ще е у вас после - три бебета  Laughing

Това с шрифтовете и котетата е много готино.

ИКСИ, ако знаеш как ме изкушава тая снимка! От както се помня искам немска овчарка, а тук са цял отряд... мамините те послушни как стоят мирно... това се вика самоконтрол! Кога ще застане котка така - цъ. Овчарката е мой човек, ама няма как, ще трябва да се примиря с котка за момента.

П.П. Като казах, та се сетих - вчера отскочих в кучешката тема уж да оплакна око, ама те май нямат изискване за данъци там и е много постно. Ако има двойни членове тук, вземете наложете тоя хубав закон и там  Laughing

# 619
  • In a surreal moment!
Дидитка - много добро животинче е немската овчарка, но когато е обучена правилно, иначе....не питай...Дано имаш възможност да отгледаш едно кученце поне някой ден, пожелавам ти го от сърце. Приготви се за камари от косми, по 1 калъфка може да се натъпче пролетно-летния сезон.  Peace

Mr. Green Mr. Green

Месечинке - нека всичко е ОК! Радвам се за теб!  Heart Eyes Hug

# 620
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мамма на Ани, много симпатична статийка!  Heart Eyes
ИКСИnewsm20  направо ме съсипа с тая снимка!  Joy Joy Joy
ros4enka, гушкава сладка Молииии! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Къде видя дивотия в това съкровище? newsm78

От нас - първи припек за тази година! Гледаме да не изпуснем какво става както навън, така и вътре. Ох, легнал ми е върху ръцете и едва пиша! Mr. Green

# 621
Честито на Месечинка и от мен!!!  newsm32 Лека и безпроблемна! Какъв купон ще е у вас после - три бебета  Laughing

Абе, жена, може ли така да ме шашкаш.  Връщах се да гледам подписа на Месечинка, пулих се- ми не са тризнаци. Докат загрея какво имаш предвид, инфаркт щях да получа  Laughing

# 622
Къде се загуби Огнедишащия Пумба?

На мен и Шаринка ми се изгуби от погледа...надявам се да не са я напъдили Sad

За моята Шарина ли става въпрос? Защото ако ДА, нека те успокоя - не е напъдена и няма да бъде !!!! Как изобщо можеш даже да го допуснеш..... Crossing Arms  Котката е повече от добре, гледана и глезена и нямам и капка намерение да я "напъждам". Стана голяма красавица и диване и  се чуства прекрасно. Тя е второто ми дтенце и би изченала от нас само през трупа ми. Просто не искам да пиша повече тук, нито да споделям. Така избягвам даването на акъл от хора, които и хал-хабер си нямат коя съм, каква съм и т.н. а бързат да съдят и приказват . Просто реших, че каквото става у дома, ще си остава у дома а не по форумите.

# 623
  • Варна
Теди, hahaha hahaha hahaha
Близначе,
пусни някоя снимка да се порадваме на пъструшата Heart Eyes

# 624
Месечинке, миличка, колко отдавна мисля за теб ! И сега като видях лентичката ти и  newsm44 newsm10. Снимки не бях правила отдавна, защото няма апарат а телефона ми беше счупен.  Но ще направя някакви специално за теб и ще пусна  Hug Диването става красавица и не се отделя от мен, лепка голяма  hahaha А нощем спим буквално гушнати, поради което дребната ревнува и реве нощем, защо видиш ли котката предпочитала мен.... ooooh!

# 625
Aaа, не се измъквай с оправдания  Laughing ще дойда да я снимам в най- скоро време. ОБЕЩАВАМ  Mr. Green Да си я кротнала дотогава обаче, щото искам да я мачакам и да стои кротко и послушно  Joy
Месечинке  Hug
А за Пумба ми беше много интересно да чета, да идва стопанката му да ни зарадва с последните му пакости  hahaha

# 626
  • Варна
Ето ги и моите, както обикновено спящи Mr. Green

# 627
  • София
Последната снимка е съвършеното кравайче!  Grinning Heart Eyes

# 628
На мен най- много ми харесва първата.

# 629
Здравейте, мацки    bouquet
Обръщам се към вас за помощ! Имам 6-годишен персиец - девственик. Днес му доведохме много хубава маца, която веднъж вече е раждала. Първо се душиха, тя го близа по муцунката, което според стопанката й значи, че го е харесала. Очевидно е, че е разгонена. Първо го преследваше, а после не знам защо взе да му съска и да посяга да го одраска. Искам да попитам, има ли медикамент, който да им засили разгонването и да свършат работата? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт