Изложба на торти по Великден

• 48 666
  • 981
  •   1
Отговори
# 315
Мишоче, как можах да те пропусна... ooooh!

Моля те, пусни ми линк към тортата, която искаш за да изпратя на Камелия.

Също така, Ири, да разбирам, че ще участваш с мъфини, ти ли ще ми пуснеш линк или аз да си харесам нещо от блога ти?

# 316
доня КОПРИВА и мен не няма в твоя списък. Simple Smile

# 317
Стаси, с твоята снимка имах проблем вчера, не ми излиза, не знам защо. Опитах как ли не с url и ми дава грешка. Ще я добавя допълнително по късно като ме остави Ани да свърша нещо различно обгрижването и  Simple Smile

# 318
Няма проблем, ако искаш си избери която искаш от албума ми. Hug

# 319
  • София
О и аз имах предвид съдържание, не точна рецепта, но може да се пусне линк към вече публикувана рецепта. За меденките на Ванчето примерно, ако няма против, че много хубаво са обяснени.
Татитче За оформянето им дали не е твърде сложно всички надписи на сладките да са еднакви/имам предвид етикетче закачено към самата сладка/ newsm78, нали всеки ще си ги опакова? Ама ще се реши на срещата. Аз мисля да подготвя на листчета и рецептата на фондана от блога на Димитрана, че вече съм го описвала на хиляди приятели  Mr. Green
Игличе за плакатите аз мога да пратя снимки, но кажи какви са изискванията, те ли ще правят предпечата?

# 320
metchopooh за етикетчето аз разбрах така: до сладките, тортата или мъфините на всеки участник да има по едно картонче със съдържанието, а не на всяка една.
За сладките и аз харесвам рецептата на Ванчето и ще ги правя по нея, а може да направя и маслени курабийки.

# 321
Здравейте на всички! Бих искала да ви предложа да разгледате нашия сайт и продуктите, които предлагаме и които със сигурност ще ви харесат!! www.polypac.dir.bg
Макар, че сме ориентирани към продажби на професионални потребители, сигурно вие ще можете да се възползвате от нашите прекрасни артикули ако се кооперирате по между си.... Пиша това, защото често получавам запитвания от "домакини", които търсят красиви и качествени помощници при производството на своите сладкарски произведения. Например сега за Великден - какво по-хубаво от едни изящни мъфини....

До скоро, ще се радвам да ми пишете. Simple Smile

# 322
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Момичета, според мен все пак трябва да имаме унифициран вид на всичко.

Надписите на снимките да са еднакви, с еднакъв шрифт, цвят и т.н. Не става аз да надписвам едни снимки, друг - други. То е лесно и бързо, така че мога да надпиша всички просто!  Peace

Предлагам всички плакати да се печатат на едно място, защото всяка печатница има разлика в цветовете, хартиите и т.н. Все пак сбирщайн не е жалтелен. Пък и цената ще е много по-различна за една бройка. Да не кажа, че може и да няма тази опция. Освен в Офис 1 примерно.
Игличе, за какъв размер говорим (цената от 1.05 ст.). Струва ми се, че не е драма да съберем 100 лева за плакати. А?

За другите плакати - аз мога евентуално да се пробвам с подготовката им, пък ако зацикля ще пищя на МечоПухче на мъжо й! Ама няма да се дърпам, ако направо МечоПухче и мъжа и се захванат де!  Blush С нея това ще го обсъдим на чаша кафе в събота!  Heart Eyes
Ох, нямам търпение за среща!

За етикетите аз си представях по-големшка табелка с кратко описание, а не етикетче на всяко пакетче. Затова и предложих да са унифицирани и да имат обща визия, заедно с плакатите.

# 323
  • София
Ама че си ми подредено едно такова. Живот и здраве, като имам някакъв супер печеливш бизнес, считай се за назначена за административен директор. Mr. Green

# 324
Здравейте на всички! Бих искала да ви предложа да разгледате нашия сайт и продуктите, които предлагаме и които със сигурност ще ви харесат!! www.polypac.dir.bg
Макар, че сме ориентирани към продажби на професионални потребители, сигурно вие ще можете да се възползвате от нашите прекрасни артикули ако се кооперирате по между си.... Пиша това, защото често получавам запитвания от "домакини", които търсят красиви и качествени помощници при производството на своите сладкарски произведения. Например сега за Великден - какво по-хубаво от едни изящни мъфини....

До скоро, ще се радвам да ми пишете. Simple Smile

А мога да участвам и аз индиректно като ви предоставя някои от капсулите за мъфини и вие развихрите кулинарната си фантазия в тях... кажете все пак, дали имате интерес.

# 325
  • София
Татитче за плакатите ще го обсъдим в събота, проблемът ми е че ми е доста нанагорно до края на месеца, когато е и рождения ден на дребка, като последно от Априлчетата, за част от които сме канени на рожден ден и познайте какво ще подаряваме  Mr. Green. За етикетчетата, аз ще изтормозя милото понеже вече ми прави формичка за тези сладки http://www.facebook.com/photo.php?fbid=392687017407963&set=a … ype=3&theater и на всяка сладка/те няма да са ми много  Blush/ ще си имам етикетче, като на тези тук, струва ми се по лично. Иначе за етикетите на основните  категории съм напълно съгласна, че е хубаво да са еднакви.
Milena Keranova имам форма за кексчета, мисля размера е  5см, и за мини мъфинчета, те май са стандартни, какви капсули предлагате - брой и цена, може на лични

# 326
доня КОПРИВА, аз не мога да кажа от сега дали ще участвам на 100% тъй като не се знае дали изобщо ще съм се прибрала в София до тогава. Затова писах и на Танчето, че по-късно ще кажа.

Аз снощи попрочетох малко и това, което разбрах е, че идеята е да се направи нещо като изложба на неща, приготвени с ММ/фондан? Така ли е? Ако да, то в такъв случай бих се включила единствено с меденки, тъй като нямам опит с декорацията на къпкейкс с фондан, пък и ги намирам за доста неприятни за консумация, така че бих се въздържала от правене им.

# 327
Татитче за плакатите ще го обсъдим в събота, проблемът ми е че ми е доста нанагорно до края на месеца, когато е и рождения ден на дребка, като последно от Априлчетата, за част от които сме канени на рожден ден и познайте какво ще подаряваме  Mr. Green. За етикетчетата, аз ще изтормозя милото понеже вече ми прави формичка за тези сладки http://www.facebook.com/photo.php?fbid=392687017407963&set=a … ype=3&theater и на всяка сладка/те няма да са ми много  Blush/ ще си имам етикетче, като на тези тук, струва ми се по лично. Иначе за етикетите на основните  категории съм напълно съгласна, че е хубаво да са еднакви.
Milena Keranova имам форма за кексчета, мисля размера е  5см, и за мини мъфинчета, те май са стандартни, какви капсули предлагате - брой и цена, може на лични

# 328
Здравейте, момичета!
Първо искам да благодаря на Mishoka и доня КОПРИВА, за това че дори преди да се разпиша са ме включили в блог-постовете! За съжаление ми е тотално невъзможно да пиша редовно. Намерих сили снощи и ичетох цялата тема. Разбрах горе-долу какво ще се прави.Много се радвам, че ще бъда част от такава инициатива!
За съжаление/или радост в момента съм в процес на обратно преместване към София (+двата фъстъка в краката ми) и едва ли ще разполагам с достатъчно време, за да направя всичко, което искам.
За плакатите само не разбрах, но и моите снимки не са с много добро качество. Ще следя все пак какво се случва с този въпрос...
Tatitt, за списъка: торта - 1 бр., кексчета - 1 доза. Ако мога да направя нещо допълнително, ще бъде чудесно!
Засега това е от мен момичета!

# 329
  • Тракийка в Софийското равно поле....
А добро утро!

sungirlaug  Hug, записано!

Ири, привет и тук  Hug. Идеята на Иглика май беше по-скоро да представиш някоя от най-популярните ти рецепти на изложбата. Т.е. да не е торта с покритие и т.н. Но разбира се, това ако ти остане време, че то верно е адски неудобно време.

Игличе, можеш ли да ми пратиш всички снимки за надписване на скайп?!  Flutter

Сега за плакатите - каква е тяхната идея? Да са като обявление за изложбата ли? Можеш ли да уточниш с печатницата какъв формат искат или да ми пратиш тяхната оферта и контакти?

Общи условия

Активация на акаунт