Изложба на торти по Великден

• 48 679
  • 981
  •   1
Отговори
# 360
Ама да си взема асортимента (който съм сътворила) за сергията нали ???  Joy

# 361
  • варненка от София
Тъй, имам и аз питания и неясноти, но мисля утре да грабна набора и Игличето да ми обяснят.  Mr. Green

# 362
Нямаш грижи там съм от 10.30 включвам на непрекъсващ режим в говоренето ( обичайния ми де)

# 363
  • Тракийка в Софийското равно поле....
И аз, и аз, че ми писна да пиша  Flutter Mr. Green
Резерве на мое име - Таня Николова

# 364
  • варненка от София
Пфу, Мики ще ме вземе в 10 някъде, начи първи ще сме. Най-убавите места за нас ще са.  Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling

# 365
Че ти Силве на почетното място нали си Вип госта!!!!

# 366
А пък аз ще си работя, докато вие си пиете кафенцето на сладки приказки! Тууу, не можа ли в неделя да е тая среща! Хайде после да пишете, какво сте си говорили, че да не ми е много криво.

# 367
И аз ще чакам да споделите всичко за което сте си говорили . Ама всичкооооо..........  Mr. Green

# 368
 Sad Sad SadПфууу!И аз, явно ,ще чета само резултатите от срещата Sad Sad SadТази нощ ми излязоха двама клиенти и се налага да работя днес!Клиент не се изпуска!!!Поздрави на Марулка от мен! Искаше ми се да се запознаем, но...друг път!!!

# 369
А пък аз съм идиот  Mr. Green
Щото се бях наточила да дойда, ама утре  ooooh!

Таничка, аз имам едно предложение, ама не знам дали сте навити. Нали си говорихме за някакви контакти, та евентуално да направиш по този тертип само имена и телефон или мейл. И трябва да кажете вие печатарките, колко парички трябва да дадем за печата, че не си е работа за един това.

# 370
Ама да си взема асортимента (който съм сътворила) за сергията нали ???  Joy
Ти пък гледай да го забравиш, начи!?  Mr. Green ooooh! hahaha

Мишоче, относно контактите, аз лично си поръчах нещо като визитки на една дружка, която прави картички. Не знам дали е удачно да са ни еднакви, но ако кажете ще направя.

Иглика събира по 10 лв. от всеки желаещ  за печат на плакати и покупка на разни консумативи (лъжички, вилички и т.н.). Но в това не са включени разходи за лични визитки де. Ако решите, можем да попитаме същата печатница дали ще ги поеме и срещу каква сума.

Снимките, които ще бъдат ползвани за плакати, трябва да са с висока разделителна способност. Не мога да ги сваля от Фликр, снимка.бг или фейсбук. Изберете снимки, с които искате да се представите на света вие, които си харесвате и ми ги пуснете на мейла.

Може да ползвате този cakelicious@abv.bg, защото той е нов и няма да ми се мотаят други разни неща там.

# 371
И ако може сега и да споделите тая висока разделителна способност как да я познаем  Embarassed
Със сигурност ,на пръсти се броят момичетата , които снимат с професионални фотоапарати Sad
Аз това ти писах и на лични , ако е колаж на няколко торти да речем , така няма ли да е по добре (говоря за непрофесионалните снимки) . Защото проблема е в това , че снимката ще стане една такава зърниста и не хубава. А като се пада на един плакат няколко торти(колаж) всяка снимка ще е по - малка и няма да го има този проблем  Mr. Green
Нямам претенции да разбирам от фотография , но просто споделям мислите си с вас , пък вие кажете това дали е решение за непрофесионалните снимки. Мисля си за колаж от 4 снимки например или 3 на един плакат , а не за 10  JoyТа дори и само от  две  да е колажа ,може би пак ще е по добре от една  Wink

# 372
Хрис, някой плакати са с колажи, да! Ти ми пусни една снимка да видя. Всъщност високата раделителна способност не е функция на скъпите фотоапарати. Повечето вече снимат на висока раделителна способност.
Плакатите са А3 размер, така че повече от 2-3 снимки стават направо невидими.

# 373
Танче,10 лв не са ли малко и за плакати и за консумативи.И по колко снимки,една торта или няколко.
А аз вече споделих че си имам визитки и брошури.Така че ,мога ли да ги използвам тях или не.
Какво стана и със етикетчетата със състава на нещата?
 newsm78Сори,видях по-нагоре че и това на теб трябва да пратя.
И разкажете за срещата,докакви решения стигнахте.Как е Марулич?

# 374
Категорично отказвам да дам 10 лв Mr. Green От мен , Игличе, ще получиш поне 20, ако не и повече... Grinning Те, плакатите само,ще са повече от 150 лв, ами останалото??!!Само кажи кога и къде да се видим,за да ти ги дам/на лични ще се разберем/Между другото- снимките,дето ти изпратих, се надявам че стават за печат.Ако не- кажи, ще мисля нещо...

Общи условия

Активация на акаунт