Изложба на торти по Великден

• 48 700
  • 981
  •   1
Отговори
# 435
  • в семейството
Аз мисля, че може от кетъринг фирмата само покривки да се вземат!? Ще търся утре и ще звънна да разбера.

# 436
  • Тракийка в Софийското равно поле....
http://www.delicatering.bg/content/view/103/280/

Ето тук надолу има едни цветни, много яки! Ще стане страшна еклектика в залата  Mr. Green

12.60 на маса за 6-ма. Ще ни трябват 20-на маси (поне). Това са 260 лева. Отделно "поличките" като гледам са "драперия бяла, h 75см. - 2.50лв на линеен метър". Ще стане чудничко. Но може би можем да си наемем само драпериите.

# 437
Имам клиентка от кетъринг,дето ми помага и със сертификатите.Тъкмо ме дрънка за торта на сина и за 18.04 .А аз и казах че имам много работа и ще помисля,утре ще и звънна да разпитам дали може да помогне.Колко полички ни трябват,за колко маси-20 тина.
Пък тортата ще и е подарък ако помогне Mr. Green
Готина е и мисля че ще свърши работа.
А и какви цветове,бяло ли?

# 438
М според мен - бяло.

Виж за бройка - трябва Иглика да каже как ще се разпределят масите и т.н.

Игличе, тия дни ако имаш време може да скочим дотам и да направим една схема на залата и евентуално маси, плакати и т.н.

# 439
Момичета, съжалявам, че не се включвам с организацията, но нямам време дори да ви изчета  Embarassed
Исках само да кажа, че ако ветераните са достатъчно на брой, за да понесат захарта от още сладки, мога да им направя малко меденки във форма на военни самолети. Ако мислите, че е удачно, моля някой да ме добави, който знае как (говорим за някаква малка бройка- около 20-тина)

# 440
Вие чудесно сте се развихрили, ама 260 лв само за маси и драперии не знам... не се меся, че аз от поднасянето много, много не разбирам.
Нинче мисля че ще се трогнат от самолетчетата.
За масите и аз нямам никаква представа, в самата зала си стоят десетина, те са доста големи - може би 1.80 на 80 см, така като един приличен креват. Но казаха че могат да вкарат и още - какви съвсем не знам, ще проуча и ще питам дали можем да отидем да направим измервания.

# 441
  • в семейството
Почвам да си мисля, дали да не боядисаме масите  Joy

# 442
  • варненка от София
Пфу, така ме е яд, че няма да съм там, ще се изгриза. То като на къмпинг Веселие е  Mr. Green

# 443
  • София
И на мен ми се струва, че се задълбава твърде много в масите. Смятам, че е напълно достатъчно да се сложат красиви, най- добре бели покривки, върху които да изпъкват тортите, сладките и кексчетата.
Ако сте решили да харчите пари, по- добре ги дарете за каузата за която ще събираме, или ги вложете в продукти за неща които ще се продадат.
Дими кутиите, които си показала, ми се струват перфектни.

# 444
Такааа,говорих със мацката.Каза че днес ще говори със шефката и какво могат да направят.
Единият вариант е под наем,ще се обади да ми каже цени.
Вторият,и те да го направят благотворително срещу реклама
и третият вариант да ми кажат откъде са купували много евтини на символични цени за еднократна употреба.

# 445
Качвам сега предложението, което направих, да одобрите цветове ,дизайн....за табелките..За съжаление, тук няма релефни картончета, каквито исках да  взема, също и голям избор на цветове...на мен ми се искаше кафеви кошнички на мъфина, но пък има само черно, то поне е изчистено и ще се вързва с надписа.. Моля кажете мнението си ,за да купя д овечера картони и да започна да ги правя..
Отстрани съм оставила незалепено място за да се вмъкне картончето с надписа.

# 446
Bianka, на мен ми харесва така, определено  Peace

Айде и от мен отчет.
Говорих с моят приятелка - шивачка. Тя предложи да ни ушият покривките, като няма да плащаме за труда - това ще е техният принос. Плат тя има наличен някакъв - бял на 1.20 лв за метър. Трябва само да измерим масите и да действаме, ако се спрем на този вариант. Тя предложи и такъв вариант - за да спестим от плата, да направим права "поличка" с плисета в ъглите. На принципа на този диван

Ако не се уредим от Дитсън, можем да минем на тази опция!

# 447
О, много готини идеи. ДА, 260 лв за визията на масите няма смисъл да се дават, но съм сигурна, че няма да се стигне до такива цифри- в крайна сметка ще си купим сами плат и ще си направим плисетата, ако го докараме до там, но най- вероятно Дитсан или Танчето ще изскочат с предложение.
За това дали е излишно- не мога да говоря, аз съм дребнав перфекционист- ако ще и най- прелестното творение побито на оръфана маса или мачкан найлон- покривка ми убива визията, а целта на една изложба е да именно естетически издържана, за да има бъдеще за нови такива проекти, а не просто еднократна сбирка. Очакваме медии, по- заможни хора и ще ги докараме да гледат произведения на изкуството на опърпан фон. Но аз никого няма да насилвам- ако решите, няма да се задълбаваме в тези неща. Нека все пак видим за какви цифри ще говорим- 10 големи маси най- вероятно са напълно достатъчно, за да изглежда богато, пълно и да има пространство за ходене из залата.

ПП. На мен залата и визията й не са ми известни, така че си говоря малко образно.

Бианка, много симпатични поставки! Браво!

# 448
Аз подкрепям Милейдито с 2 ръце. Някак наистина ще изглежда и завършено, и  добре. Танче, Дитсън, ако това стане с шиенето или наемането - ОК, защото аз вече съм доста минус от историята и скоро ще попадна в графата "благотоврителност" и Хелп Вики  Mr. Green
Бианка, и аз харесвам много поставката. Колко гласа ти трябват да започнеш Simple Smile А и след това, чинно сподели, моля те, сумата, която си похарчила, да се включим поне така в направата им

# 449
  • в семейството
Mishoka , как ме изпревари за малко! Същото споделям и аз - за всичко!

Общи условия

Активация на акаунт