Изложба на торти по Великден

• 48 736
  • 981
  •   1
Отговори
# 450
  • у дома
не, че някой ме пита, ама да си кажа, подкрепям мнението масите да са с покривки - ако не от ditsan, tattitчето ще помага  Mr. Green относно 260лв да се дадат за такова нещо, просто е безмислено, по-добре в касата да отидат Naughty
Bianka табелките ми харесват  Peace
Игличето трябва да каже какви пари е събрала и ще трябва ли още да дадем  Peace
 макар, че доста сметки трябва да се направят  Crazy

в най-добрия случай ще мога да помагам при подреждането преди 18:00 на 17-ти Thinking

# 451
В този ред на финансови мисли- аз още нищо на никого не съм дала като пари, та ако съм пропуснала къде и колко трябва да се праща, моля някой лИбезно да ми каже пак  Whistling

# 452
Благодаря ви момичета, приемам, че одобрявате и цветовете. До довечера-до к ъм 17,00 ще видя кой какво е писал и ще купя навръщане картоните..
Абсолютно подкрепям Милейди  Peace-не са ни необходими много маси, а само колкото да съберем нещата- така ще бъде спретнато и естетично, няма да има застлани маси пък с по една-две кутии сладки и ....разбирате ме. По принцип, ако има голяма драперия трябва повече плат, но е безмислено да се дават тия луди 260 лв. Колко пари трябва  и на кого да дам.
Много се притеснявам,че още нямам кутии за мъфините си-тия еднократните, дето ми показхте от Метро..И ако не намеря няма да пращам мъфини...Но пък бисквитки със сигурност! Simple Smile
И за съжаление няма да мога лично да участвам в повредбите..

# 453
  • в семейството
BiankaD , такива кутийки има и в магазинчето дето е близо до Танчето и Мишока!
Парите, които Иглика събираше бяха по 10лв. , но най-добре тя да направи отново сметки и да каже дали стигат или да додаваме още!

# 454
  • София
Бианка, на мен много ми допада поставката ти  Hug Аз моите мини мъфинчета ще ги курдисвам в пликчета, като бисквитките.

# 455
Фоти, благодаря ти, но аз за съжаление съм на 500 и кусур км- в Дч.

# 456
Бианка, на мен много ми допада поставката ти  Hug Аз моите мини мъфинчета ще ги курдисвам в пликчета, като бисквитките.

Ами и това е идея, но изключва всякакви ганажи и фростинги отгоре Sad и има опасност за фигурките- евентуалните...
Радвам се,че ти допада мъфина Hug
Ок за сега 10 лв.

# 457
  • в семейството
Аз, ако сколасам да направя мъфини, ще ги опоковам на място, т.е. ще ги занеса в голяма кутия и като си харесат,тогава  опаковам в кутийка. Така си мисля де  newsm78 . Ако пропускам нещо кажете!

# 458
Момичета това, че си мълча, не значи че не ви следя. Много съжалявам, ама аз изобщо не мога да правя нещо в екип с други хора. Знам си за тоя мой недостатък и затова си трайкам и въртя всеки ден сладки. Досега съм декорирала 70бр. като мисля да донеса най-хубавите 40 бр. на изложбата. В тези дни ще започна да си подготвям и фигурките за тортата.
Относно масите мисля, че с покривки ще е много по-добре. Та дори и с еднократни. Аз нямам нищо подходящо като плат, ама ако трябва да ида да разгледам.
Танче, получи ли снимките ми на торти? Стават ли?

# 459
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Румка, не ти ли отговорих бре  ooooh! Уф, много се отнесох нещо. Да получих ги, пратени са на МечоПухче да оправя!

# 460
Румка, не ти ли отговорих бре  ooooh! Уф, много се отнесох нещо. Да получих ги, пратени са на МечоПухче да оправя!

ОК, мерси!  Hug

# 461
Танче,и за моите снимки нищо не си ми казала.Може и да си ми отговорила ама имах към 800 писма и направо ги изтрих.
За сега нямам все още отговор от мацката,тя каза че  днес ще и е трудно да хване шефката и че била на някакво договаряне .Така че ,дано поне до утре имам резултат.
Бианка,страхотни са табелките.
Аз направих първите си 40 сладки във живота си,не са кои знае какво ама мисля че стават.Кажете и вие,стават ли за да ги нося или не.
Формичките които имам са само тези модели,и казвайте честно няма да се разсърдя.Такова чудо не съм правила ама ми беше много забавно.

купих си пликчета за по единично да ги опаковам,нямаше по-голями там от където ги купувах.

# 462
  • София
Поставката-мъфин е чудесна! Само да ми напомните те за какво бяха - за цени и описание, за...?

За покривките - опитвам се да си представя върху какво една такава изложба би изглеждала по-арт и същевременно нещата да не се губят и не мога да си го представя. Нещата ни ще са различни цветово. Отделно от цветовете - тези маси са много широки, не знам дали ще са видими нещата, ако ги поставим навътре, а не само в най-предната част. Изобщо не си го представям това място - нито като пространство, осветеност, разположение на масите...Като влезе човек, след като е минал покрай галерия плакати, обгръща ли го с поглед или има наляво-надясно. Ние цялото ли ще го покрием с нашите неща? Тематично ли ще подредим нещата - фигурки, мъфини, сладки, торти или ще са групирани по човек, дизайн? Хартия не можем ли да ползваме - и тя става на плисета, някаква едноцветна, опаковачна? В този сайт, който Вал прати за салфетките, има.

Другото, което вчера си мислех, но забравих да питам - абе може ли малко повече информация за благотворителната кауза, ако си представим, че сме там, разхождаме се, идват гости, попитат някоя от нас нещо за това какво точно подпомагаме - да не свиваме рамене или да казваме различни неща.

Бианка, има такива кутии за мъфини в сайтовете за онлайн търговия на опаковки, доставят из страната, мисля, че все още имаш време да ти пристигнат.

# 463
Говорих днес с домакините и те имат нужда да им потвърдим колко маси ще ни трябват. Сега оказа се че тези големите 1.80 на 90 см се оказаха са само 6 и едната е нещо паянтава. Отделно имат правоъгълни стандартни 90 на 50 см или нещо такова и те са 5-6 броя. Имат и кръгли пластмасови,, като от кафе на един крак, които ми се струват много нестабилни предвид товара. Явно ще трябва да ходим да мерим особено ако нещо ще се шие.
Другото е че вече искат плакат анонс на изложбата да го закачат а ние ще ги печатаме с другите та не знам кога ще са готови.
Бети страхотен е мъфина.
За паричките до сега  имам 80 лв кеш и 10 от Мики в сметката, но много малко хора са дали така че  ще се съберат повече.

# 464
  • Sofia
Пари и аз не съм дала така че ако искаш вземи пусни тази сметка и по колко се събира за всичко, плакати, млакати, покривки, дайте един общ тотал.

Общи условия

Активация на акаунт