Седем часа разлика - разплитане на големите загадки (Тема 8)

• 42 343
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
предсезонна депресия  hahaha - имам предвид депресия пред началото на сезона.

Хахаха, след това определение вече определено не съм в депресия  newsm62

# 691
предсезонна депресия  hahaha - имам предвид депресия пред началото на сезона.

Хахаха, след това определение вече определено не съм в депресия  newsm62

Знаех си, че само ни подвеждаш  Wink, а всъщност си в обичайното си супер настроение.  Hug

Няма да излъжа, ако кажа, че благодарение на теб Lulu25, а и на останалите във форума, тези дълги няколко месеца (и студени на всичко отгоре), минаха неусетно, почти без да усетя каквато и да е депресия  Laughing Ако пък сега втори сезон ни изнанада приятно с интелигентно, по-динамично и оптимистично развитие на сюжета - ще прескочим и пролетната умора като едното нищо! Hug

# 692
Дадоха анонс за Тази сутрин (28.02) , гости ще са Таня (Ваня Цветкова) и Милото (Калин Сърменов)
п.п. поне аз така разбрах

Лека нощ

# 693
За мен това Миро да лежи мъртъв, облян с кръв и с часове покрай него да минават купища следователи, полицаи и не знам какви си, а да се окаже всъщност жив, е много по-голям глупост от това да се окаже, че има двойник или брат/близнак.

Е, точно това се опитвам да обясня и аз!

# 694
Доказателства, че Миро е жив, освен това, че го видяхме:

--> Не дадоха на Стоицев да го види в моргата.
--> Гласа от новото промо, е на Миро /ако има брат близнак, или двойник, то пък чак и гласа да е същия?/
--> Гласа показва, че Миро е лъгал Таня.
--> Логично е записа от хотелската стая да е 'скалъпен'. Миро 'твърде лесно' каза, че работи за Таня Стоева /може би с цел да се запише на записа за шантаж/. Ако е толкова верен на Таня защо я издаде веднага?

а смърт може да се инсценира - гледала съм го много отдавна, като ученичка, в един сериал за Диана Саласар, помните ли я?  Laughing  там един лежа в морга дни наред, замразен, погребаха го, а се оказа жив.

# 695
Ха-ха.....помня го, нищо, че бях 3-4 клас. Голям хит беше. Ох....всичко което казваш е логично, ама освен ако не е направено много-много добре и всичко обяснено още по-добре няма да ме задоволи това правене на мъртъв...

# 696
Ха-ха.....помня го, нищо, че бях 3-4 клас. Голям хит беше. Ох....всичко което казваш е логично, ама освен ако не е направено много-много добре и всичко обяснено още по-добре няма да ме задоволи това правене на мъртъв...
Ох, от където и да го гледам, чак такава конспирация с убийството и възкръсването на Миро не ми се струва възможна. Ако не бяха намерили трупа, как да е, но да го обикалят полицаи с часове и да не разберат ... бая народ трябва да е вътре в играта.

# 697
--> Не дадоха на Стоицев да го види в моргата.
Тук е и моето основно подозрение. Наблегнаха на този момент.

За това дали лъже Таня - естествено, че може да я лъже. Особено от показаното от филма, нямаме основание да смятаме, че й е чак пък толкова верен. Гласът от промото на мен пък ми прилича на Гончев, поне втората част - а ако и Миро да има двойник, то той ще се играе от същия актьор, който има същия глас. А дали бързо призна - защо да не признае бързо, когато му е опрян пистолет в челото, ще признае и още как, той е просто наемник, а не толкова съучастник на Таня.

Че може смъртта да се инсценира - може. То по филмите сме гледали и да възкръсват, може пък и да го възкресят посредством магическа сила  Grinning - ама не вярвам Simple Smile
Ох, от където и да го гледам, чак такава конспирация с убийството и възкръсването на Миро не ми се струва възможна. Ако не бяха намерили трупа, как да е, но да го обикалят полицаи с часове и да не разберат ... бая народ трябва да е вътре в играта.
И аз това мисля - голям конспиратор тая Чушка, голямо нещо - то ДС му е в ръцете, то цялата полиция и прокуратура, трябва на всички да е платил, че да се правят, че не виждат, че е жив.

И все пак, би било глупаво от страна на vv9 да твърди нещо, което още в първия епизод да стане ясно, че не е вярно? newsm78

Но пък може ли някой да ми обясни момента с татуировките? В първи епизод Миро има татуировка - погледнах го пак, е другият там въобще не прилича на Миро.

# 698
Явно не само заради Ачо са мислили обрати, но се надявам 'възкръсналите' да не са прекалено много, че и без това прохождащите сакати и оживяващите мъртъвци са прекалено много из сериалите напоследък. А увеличат ли се .. много сапунено ще стане

# 699

Но пък може ли някой да ми обясни момента с татуировките? В първи епизод Миро има татуировка - погледнах го пак, е другият там въобще не прилича на Миро.

Мисла, че този, който е нападнал прокурора, не е Миро, а Миро2. На мен така ми се струва. Въпреки, че прокурорът каза, че другият е бил с татуировка. Може и да си е гаф във филма.

# 700
  • Испания
Калин и Ваня Цветкова в сутрешния блок на бТВ. Много са сладки!  Голям купон е гостуването им.  Joy

# 701
Съжалявам, че изпуснах интервюто с Ваня и Калин. Ще гледам
после клипа от сайта.
Според мен историята с Миро ще излезе двойник на Миро. В съвре-
менния свят се правят пластични  операции, променят се лица,
защо да не се допусне подобен вариант? Филмът е построен на
въпроси и загадки и някои от случките ще се изяснят в последен
сезон.
На мен също гласът от промото ми напомня на Гончев, въпреки
факта, че най- вероятно човекът с лице на Миро, го казва. Все пак
се колебая между Гончев и другия мъж с лице на Миро. И двамата
са напълно способни да лъжат Стоева.

# 702
# 703
Според мен на Стоицев не разрешиха да види Миро в
моргата, защото Стоицев не е роднина или човек от
семейството на Миро.

# 704
Много сладки К.Сърменов и В.Цветкова в "Тази сутрин". Ваня е толкова чаровна като се усмихва, а Калин Сърменов си личи , че е супер готин. И има химия между двамата, то затова им се получава и на екрана тандема Стоева -Милото. Heart Eyes А за нашето сериалче аз поне разбрах  две неща - че май Миро наистина не е Миро - това загатна Калин, и че зад "възкръсването" на Миро стои Коцев.
Ех, утрото ми започна толкова приятно и с настроение! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт