Седем часа разлика - разплитане на големите загадки (Тема 8)

• 42 343
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
"Ти да видиш" мисля че го бяхме обсъждали преди време за заглавие на новата тема, затова ми дойде на ум, а и много ме кефи. Със сигурност ще сме поне на страница номер 15 преди Трети март.Simple Smile Колкото повече наближава, толкова повече ми се изчерпва търпението.......... ехххххххххх.......Добре че сте вие, че можах да го дочакам този втори сезон:)

# 721
"Ти да видиш" мисля че го бяхме обсъждали преди време за заглавие на новата тема, затова ми дойде на ум, а и много ме кефи.

Вече не си спомням кой предложи това заглавие, но много добре ще пасва втори сезон. Защото едва ли някой може да предвиди какво точно ще се случи (освен може би, vvv9  Wink, но и той/тя никога не ни разкрива всичко  Laughing).

Първи сезон премина под мотото: "С пистолет и добра дума се постига повече, отколкото само с добра дума"  #2gunfire Доста каши се забъркаха покрай тия пистолети... Като гледам трейлъра на втори сезон, там нещата доста загрубяват... Доколкото си спомням Таня е била състезател по таекуондо в интерната, дали ще има случай да ни покаже някои от уменията си? Rolling Eyes

# 722
И аз съм за "Ти да видиш".

Гледах сега интервюто, много приятно Simple Smile Идеята на Калин Сърменов според мен също беше, че Коцев се намесва във връзка с Миро, а не за отвличането на Таня. И просто обясни на водещия, който беше гледал недогледал, или просто вече беше забравил какво точно е гледал след два месеца, че въпросът не е в това дали Миро е със система или не, а дали е Миро или не. Ако не бяхте вие, момичета, да се забавляваме ежедневно с нищене на загадки, аз може би щях да си спомням толкова, колкото и той  Laughing . А пък за бащата на Мая - тя водещата така постави въпроси - "Ще стане ясно кой е бащата на дъщеря ти...", така че и Ваня Цветкова продължи в същия дух.

Поне казаха, че след голямото заплитане, ще започне голямо разплитане. А явно ще има и екшън Simple Smile Би било интересно да видим Таня Стоева в действие и с уменията си по таекуондо Simple Smile

taxidy, много си права за линията Таня-Иван, все едно не беше основна сюжетна линия в по-голямата част от първи сезон. Никой нищо не пита за тях, никой нищо не казва за тях. Иванов си го отвличат и ще се занимава с похитителите си, все едно никога и по никакъв начин не е бил свързан с Таня; Таня знаем, че ще ходи до Ню Йорк, ще дава показания, ще се обяснява кой е баща на дъщеря й, но също всичко звучи все едно никога не се е случвала аферата с Иванов.

А, сетих се, и Калин Сърменов ако иска да знае, това със системата го забелязахме и объсдихме откога, откога Simple Smile

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 23:26 от Lulu25

# 723

taxidy, много си права за линията Таня-Иван, все едно не беше основна сюжетна линия в по-голямата част от първи сезон. Никой нищо не пита за тях, никой нищо не казва за тях. Иванов си го отвличат и ще се занимава с похитителите си, все едно никога и по никакъв начин не е бил свързан с Таня; Таня знаем, че ще ходи до Ню Йорк, ще дава показания, ще се обяснява кой е баща на дъщеря й, но също всичко звучи все едно никога не се е случвала аферата с Иванов.

Не съм много съгласна, Lulu25, че всичко е забравено. Не видя ли как Калин мрънкаше недоволно, че все не го поставят в сцена на легло с Ваня  hahaha Направо ми стана жал за него. Това може да означава само, че около Таня "празно няма" - дано само някой друг да не се възползва от отсъствието на Иванов и да се намести в сърцето й.
Не че го вярвам, де... само подклаждам  допълнително интригата  Wink

Доколкото виждам утре ще сме с нова тема. Peace

Тайничко се надявам  Praynig  mili4ka88 да сложи в началото и снимката на Таня от трейлъра - там, където я докосва съвсем буквално ръката на закона/прокурора  Joy  Joy Joy

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 23:54 от simpatikonia

# 724
Цитат
А, сетих се, и Калин Сърменов ако иска да знае, това със системата го забелязахме и объсдихме откога, откога
Lulu25 и аз същото се сетих с усмивка като гледах интервюто. Те си нямат идея какво КГБ сме.Simple Smile
Цитат
Не съм много съгласна, Lulu25, че всичко е забравено. Не видя ли как Калин мрънкаше недоволно, че все не го поставят в сцена на легло с Ваня   Направо ми стана жал за него. Това може да означава само, че около Таня "празно няма" - дано само някой друг да не се възползва от отсъствието на Иванов и да се намести в сърцето й.
Не че го вярвам, де... само подклаждам  допълнително интригата

Simpatikonia мога само да кажа едно "Да се надяваме.........."

P.p
Ако не бяхте вие със сигурност нямаше да ми се задържи толкова дълго интереса и да го чакам с такова нетърпение.....  bouquet
"С други думи" - Фучеджиева, Дилов - дължите ни рейтинга си:)Simple SmileSimple Smile

# 725
"С други думи" - Фучеджиева, Дилов - дължите ни рейтинга си:)
 Joy Съвсем точно казано.
Наистина за любовния дует Иванов-Таня нищичко не се казва Crossing Arms Дано да е защото искат да е голяма изненада развитието на лИбовния сюжет. Praynig

# 726
"С други думи" - Фучеджиева, Дилов - дължите ни рейтинга си:)
 Joy Съвсем точно казано.
Наистина за любовния дует Иванов-Таня нищичко не се казва Crossing Arms Дано да е защото искат да е голяма изненада развитието на лИбовния сюжет. Praynig

Още повече, че в дупката между сезоните нашите темички излизаха на 2-3 място в гугъл при търсене "Седем часа разлика"  Grinning

Аз предлагам да ни изненадат колко силна е всъщност любовта им, отколкото колко добре са ни заблудили, че го играят влюбени Simple Smile

# 727
Ох.....аз никога не съм се съмнявала в чувствата им, нито на неговите към нея, нито обратното.... някак си....бе играят го доста убедително  Laughing   и ще съм много разочарована ако са се лъгали по една или друга причина ....   Cry

# 728
Taxidy, аз подготвям материалите за другата тема, но ако някой друг има желание да я пусне да каже, за мен не е проблем. Измислила съм заглавието да е "Седем часа разлика 2 сезон - Кой дърпа конците?" Ако имате желание нещо конкретно да включим в началния пост пишете на лично.

Тaxidy, репликата "Ти да видиш" също става за заглавието на новата тема.
Мilichka88, от мен имаш съгласие да откриеш новата тема. Дори
заглавието с конците ми допада. Но, ако има мнозинство по другата
реплика, нямам против. Щом си подготвила материалите, то чакаме с
удоволствие НОВАТА ТЕМА!

# 729
Много бяха сладки Ваня и Калин. Така както сме я подкарали, съвсем скоро ще дойде реда на тема номер 9 - "Ти да видиш". Къртев и на мен ще ми липсва в комбинация с Милото. Репликите от филма толкова ме кефят, че постоянно ми изникват в съзнанието при всякакви ситуации.Simple Smile
Прави ми впечатление, като голям фен на двойката Таня - Иванов, че никъде нито в промотата, нито в медийните изяви на актьорите преди старта на втори сезон не се споменава за тях. В голяма тайна го пазят това развитие. Даже водещите не задават въпроси свързани с тях.
Сигурно във втори сезон ще бъде повече екшън. Може би Стоева
ще има време за всичко друго, но не и за любов с Иванов. Щом миналото
ги застига всички, за да продължат напред, трябва да първо да про-
гонят страховете си. Каквото и да са предвидили сценаристите, ще ми хареса.
А сцената или сцените със Софи и Устата мисля изобщо да я/ги пропусна.
Милото без верния си прокурор Къртев и никакъв шанс за споделяне на едно
легло със Стоева  Grinning, ще има доста предизвикателства и за него.

# 730
запис,че ви изтървах мнооого,отивам да ви чета   bouquet

# 731
В събота ли ще го излъчват този сезон, никак не съм очарована  Sad
Дано да е само тази седмица така, събота е ден за гости и излизане, виж неделята всеки си е в къщи пред телевизора  Peace

# 732
  • Бургас
Добре де, нали го има на сайта им, гледай го после от там, с хубаво качество е и няма смисъл да си играеш да го теглиш Wink Аз почти никога нямам възможност да го гледам в момента на излъчването по тв, но после наваксвам  Mr. Green

# 733
Добре де, нали го има на сайта им, гледай го после от там, с хубаво качество е и няма смисъл да си играеш да го теглиш Wink Аз почти никога нямам възможност да го гледам в момента на излъчването по тв, но после наваксвам  Mr. Green

Така правя и аз, ама друго си е  Wink Все пак като се отчита рейтинг би трябвало бая неща да се съобразят, не е толкова сложно  Peace

# 734
Мен пък часа не ме устройва- тогава приспивам детето. Де да беше от 21:00часа  Laughing Но наваксвам на другия ден пропуснатото.

Общи условия

Активация на акаунт