Маслинката ф, добре дошла!
Криси–фил, не вярвам някоя мама да прескача постове, само защото са от рядко пишещ. По-скоро на мен примерно ми се случва да вървя по диагонал, когато нямам време, а искам да съм общо взето в час с това какво се случва в темата.
Чин, хеберлеа, малко да се върна от старата тема, ама не разбрах какво имате предвид, че не са ви оборили за рапичното - смисъл, че за съжаление е по-вероятно наистина да е вредно, въпреки че го има в пюретата на някои фирми, така ли?
Аз сега точно започвам да въвеждам месото и давам хипските заек и пуйка (в които уви има и други неща, които не "държа" да ги има за момента - примерно ориз. Тоест пише пуйка с тиква отпред, а има още поне 5 съставки. Но карай. За месните пюрета предпочитам от готовите, вместо домашно. Мога да си осигуря от село уж читаво, но все пак за месо като е , малко ме е страх какъв е контролът (и има ли го). Все пак всичко става.
Но всички останали безмесни си ги правя в къщи и така и ще бъде занапред. Даже да ви кажа честно и за детска кухня - май няма да се записвам.

, браво, момиче- чудя се, как се решавате
Има хора, на които и на 33 им се води бохемски живот... имам предвид, че детето променя живота.

много харесвам името ти, надявам се нямаш против да го ползвам, когато се обръщам към теб.
,някак си не искаше да захапва бибата дали я болеше непцето или гърлото 
Затова сега се зачудих много. Аз ХИПП не купувам, освен млякото им. Пюретата не харесах ни едно! Но и в Бебевита има рапично. Е, няма да спра да ги купувам, разбира се, то още месец два и Ралка ще си хапва моите манджи и кухня, та не е болка за умиране. Ама се чудя що се опитват да ми пробутват боклуци с довода, че в Германия и Австрия се ядяло рапично олио. Ми да си ядат, това мен с какво ме задължава. И не го прави по-хубаво. Със същия успех може да се консумира във Франция и в САЩ.. и пак какво от това 
,добре че ММ си взе 2 почивни дни ,че няма кой да ми помага и нямаше да се справя.
Най-накрая изби долното зъбче, което прозираше от два месеца насам. И другото до него, както и горните прозират и са подути, да видим дали няма да ни изненадат всички накуп.