Днес имаме две кафенца за хронично недоспали явно. Снощи и ние побудувахме, но не колкото Ичката де. Само половин час, че Йоана се беше понаспала ама като я гушнах и запя друга песен.
Майденли, свали си аватарчето, качи си го във фейсбука примерно (че да си го контролираш) и после си го сложи пак тук и ще стане.
Ичка, споко де, няма да си помислим, че сте луди чалгаджии
. А пък и тя чалгата си е музика за маса общо взето. А и всяко поколение си има своята музика. Ти си го описала правилно - дали ти ще слушаш или не чалга, това няма да определи стила на Дарка. И добре, че заговори за музика, че съм намерила компания на Марти за концерта на Guns N Roses (една моя колежка) и все забравям да му кажа
Йоана заспа, смятам да я последвам. После ще му разъждавам по форумските проблеми.

. Детска му работа
. И малкия се показва само на терасата за 1-2 минутки...
Мисля понеделник да го заведа при д-р. Слънчева, но до тогава се чудя. 

...Шегувам се че имат моята "циганска кръв"
Я дайте да си пишем 2-3 дена само за съдържанието на памперсите да видим дали няма да се откажат да досаждат хахаха Или вместо "свеки" да пишем памперс - примерно "нашия памперс днеска така смърдеше из цялата къща, че ми отрови живота...." хихи ох, шегувам се, ама то пък човек да не може да се изкаже спокойно егати...
И аз не съм разбрала, че от кошарката долу е тупнал, милият Нико
Виждат ли се на снимки
Моето още е беззъбо, а така обичам малки зайчета 

Аз имам един кожен проблем, включващ лишеи по лактите, който съвсем не е страшен като АД, но не знам дали се среща при бебета
Като обобщение на АД и СД (от де що изчетох заради пустите пъпки на Буболин) - ако е АД трябва да има обрив и по крайниците (той е кофти, дава последствия), но ако има само по гърдите, под пелените, лицето, главата вероятно е СД, който се израства до годинката без лечение. А пък СД (поне при бебета) всъщност било гъби