Чин, май всички минаваме през такива дупки. Аз колко се колебаех дали да ходя на последните изпити. Сега нямам време за дипломната (то и срока вече е непостижим за мен) и се ядосвам, ама ще се справим, няма начин.
Абе Шунка ми се губи нещо

И аз мисля, че е рано за гърне. Ние купихме, но само се е случвало да я издържаме над него, когато е имала запек - вместо да вися в тоалетната над клекалото.
Маслинката, в нашата тема има бебоци, които си растат без кошари и са на многократни пелени. Със слинг също съм чувала, че е доста удобно, особено за кърмещите мами. Е като понатежат вече сигурно е трудно, не знам. Ще кажат мамите, които са носили така бебетата. А за издържането над леген съм чела доста неща, т.нар. ЕБХ. Идеята е не бебето да се научи да се стиска или на някакъв режим, а родителя да уцелва момента и да го събуе тогава. Бебетата вършат почти по едно и също време тези неща и не е трудно да им се уцели момента. В никакъв случай сега не искам да влизам в някакви спорове по тези теми, просто споделям четено, дочуто и видяно.

Аз досега се борих с едни бебета рибки. От няколко дни рибите ми се размножиха и реших бебоците да ги изместя. Ами те са половин см, как се гони и хваща това нещо
Хеберлея хубаво им го е казала, че за това се взимат мерки още от вътреутробното развитие. Мен пък ме подпукаха за рибеното масло. Чак се чудя що писах 

Нямаме и зъбчета.Храним се по 5 пъти дневно -в 6.30,10,13.30,17,20.30 часа ,като често неиска да си хапва в 10 

и на по-късен етап да може да разбере по-бързо как да ползва гърне. Прави се точно както Деската каза - уцелваш кога му се ходи, държиш го и издаваш звук. Като стане голямо този звук помага да го учиш на режим. Едно време това е било много важно, тъй като всички знаем колко е неприятно прането на пелени 

, като почнат "ккккъх" или "акаккккка" и припадам