"Малък сечко навън вилнее, а сладкото ЮНЧЕ на топло се смее."

• 27 877
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Ева, страхотна новина! Честито! От сърце ти желая да имаш безпроблемна бременност и тя да бъде успешна. И да не забравиш да ни се похвалиш и с бебока!  Laughing

Маслинке, какъв уред искате да купите и кой не ви дава да теглите заем?

За бедствието, аз няма да коментирам, че то каквото и да се каже, хората са пострадали. В нашия град има акция - събират се дрехи и одеяла за пострадалите. Ние се включихме. Дано повече хора да помогнат. Аз малко късно разбрах за инициативата. Хеленче, от теб сега чувам и за СМСите. Общо взето хората разчитат на хора, а не на Държавата.

Зверче, браво на Крис! Видях ти и новото покривало за легло. Харесва ми!  Laughing

# 601
Здравейте! Grinning
Еваааааа-Много се радвам, миличка!Пожелавам ти  лека и безпроблемна бременност!А на финала едно здраво пухкаво бебче!Ще се моля всичко този път да е наред! Praynig Hug

Зверче-браво на Крисчо! Hug
Къдрокоска-още мъничко търпение  скоро и малкото човече ще се възтанови напълно! Hug
Иси-бързо да избива зъбчето! Hug
Честити месечинки на всички бебочета!
По темата с бедстващите хора, само ще кажа,че в Бг се" прави нещо" ,след като всичко е приключило! Stop

И ние от известно време ,слагаме Алекс в паяка за по 15 ,20 минутки.Още ,обаче на нашето чадо не му  иде какво да прави само бие с ръчички по панела за игра да пее и свири, а тя се радва и крещи с цяло гърло.  Joy
За пълзенето и тя не пълзи,има някакви опити гънейки се, ама май кара назаден ход Grinning
Ние изчезваме да хапваме,че сме много сърдити! baby_neutral
 Hug

# 602
Оф тук при нас е много гадно времето. Марти отиде да понапазарува това онова, че по-малко да излизаме тези дни (не че няма да ходи на работа де, ама поне после да не го разхождам).

Иси  Hug и аз се чудех къде си.

Къдрокоске, малко остава и ще сте съвсем здрави всички. После ти трябва една почивка, дано има кой да те отмени за малко поне.

Пеперудке, да ти изям аватара.

Ирето, разсмя ме с това, че Иво трябва да се учи да се труди. И Марти все така говори на Йоана като се мъчи да свърши нещо - работела била. И като каже "не виждаш ли, че детето работи сега" и аз  Joy Joy Joy

Зверче, и ние сме на такъв етап. Падане-ставане. Гледам да съм около нея, но основно обезопасявам при удар да не се цапардоса силно, т.е. самото падане не го предотвратявам, че да се научи да пада в крайна сметка.

Кити, как сте?

Ние следобяд си имахме гости - една моя приятелка. Йоана си поседя в нея, че не искаше да идва в мен после. Чак се зарадвах. За пръв път това дете отиде с желание в някого, че отказа да се върне. Тъкмо си мислех, че ще е антисоциална  Joy

# 603
включвам се набързо и може би малко неадекватно...ама понеже пиша от преди 2 часа, реших да го пусна пък ще допълвам

Бейбилейди, честита месечинка на Маги  bouquet

Бразилке, честито зъбче и дано скоро всичко се оправи!!! Hug

Ева82, стискам ти палци Simple Smile дай Боже повече такива спамове Simple Smile

БГтати и аз съм на същото мнение до известна степен, но по-добре да не ни се случва, че да видим дали и ние няма да постъпим глупаво в такава ситуация...знае ли човек. Макар че аз сега като имам дете не бих стояла да си вардя покъщнината, а бих го спасила някъде далеч.

Къдрокоске, дано вече и Вих да се оправи и да започне да се храни по-добре  Heart Eyes Praynig

Малвинка, тия дето дадоха парите за непотребните хеликоптери, вече се взехме в ръце и ги махнахме. Все пак и това е нещо Wink

Иси82, дано в петък вече всичко да е отминало  Praynig

Иреее, Иреее, кой те пита за проходилката бе, я ги мани тия  #2gunfire мен пък ме питат как така го слагам още на 7м, че се прохождало към годинка чак, а сега трябвало да лази. Я го накарай да лази, де. Мъчих го, карах го, ама ц. Хич не иска, нито и се опитва, ама виж в проходилката е пърпоретка.

Последна редакция: вт, 07 фев 2012, 20:08 от Шуши-

# 604
АНИ2, тръпки ме побиха не защото ме изплаши с поста, а защото ми стана мъчно Hug  Твоите постове за изключително ценни, знаеш, а знаеш и че много държа на теб Heart Eyes

ДЕСКА, важното е, че Дара е добре, а за мен- напоследък всичко ме дразни, писна ми да си мълча пред този и оня, щото видиш ли, съм щяла да го обидя, еми, и аз съм обидена ... от липсата на уважение, на разбиране, абе -  с няколко думи- кофти период...

ХЕЛЪН, радвам се, че ти допада мнението ми!

# 605
  • Sofia
Ева, честито!! Много се радвам за теб и стискам палци до края да караш леко и приятно и да гушкаш най-розовкото и пухкаво бебе!  Hug

Е при код червено какво да правят хората? Дали да си стоят вкъщи и да се молят да не поддаде стената на язовира или да се качат в колите (каквито имат - предполагам москвичи и жигули повечето) и ако запалят изобщо, да отпрашат накъде?? И за колко време? На топличко със заплатката в джебчето е лесно да се обвиняват хората, че не са били достатъчно внимателни и.... предвидливи?

Честита принудителна ваканция на учениците.  Simple Smile

# 606
  • София
Ние днес едвам се дотъркаляхме до поликлиниката за консултация. Ники е 7.450 кг и 70 см. Докторката каза, че са малко ама ... днес напук на нея малкия отказа зеленчуковото пюре и изяде само1/2-та порция от кашата. Дано утре да влезе в релси, че ... Ще почвам попарата като обезсоля сирене де Simple Smile
Аз мисля, че за трагедии като днешната само те пострадали са най-малко виновни. Хора, за които животните и къщата са единственото, което имат е трудно да бягат при код червено...
Доволна съм за ваканцията ще си имам 2 момчета вкъщи мдам  Hug

# 607
Еваааа, толкова много се радвам да видя този "спам". Прекрасно. Стискам палци и съм изключително щастлива да видя, че пак си бременна.
Между другото, ако помните gundie, която също беше част от нашата отчетна- тя също е бременна.
Пожелаваме ви много леки месеци и здрави бебчета на финала...

Току що, някои от вас нарекоха "глупаци" хора, намиращи се в безизходица! Няма да коментирам тази пошлост, само ще кажа: "Да не ви идва до главите! "  Peace

# 608
Китикат, много добра идея това с духането в устата... не бях се замисляла какво ше правя ако твърде много се захласне, макар че се е случвало доста да задържи дъх. ooooh!

Ани2Hug мерси за информацията с рибата тон...аз хапвам консервите, но 1 път месечно примерно и не съм забелязала някаква видима реакция, но ще го имам предвид. То и без това всичко ми е забранено да ям и това беше едно от малкото неща, които си позволявах, ама щом трябва и това ще спра...то се е видяло  #Crazy

# 609
Е при код червено какво да правят хората? Дали да си стоят вкъщи и да се молят да не поддаде стената на язовира или да се качат в колите (каквито имат - предполагам москвичи и жигули повечето) и ако запалят изобщо, да отпрашат накъде?? И за колко време? На топличко със заплатката в джебчето е лесно да се обвиняват хората, че не са били достатъчно внимателни и.... предвидливи?

Ей точно това исках да кажа. Шунче,   202uu

# 610
Евенце, честито, миличка. Hug
И аз забременях точно година след прекъсване на бременноста по същите причини, като твоите. Този път ще победиш-сигурна съм. Всяка сутрин, когато се събуждаш, си повтаряй, че ще успееш....Целувам те много. Heart Eyes

# 611
  • София
Добър вечер!

Ева, изключително много се радвам за теб!  Стискам палци, сигурна съм, че всичко този път ще мине по мед и масло и чакам с нетърпение следващия "спам" с новината за прекрасно здраво бебче Hug  Минавай да ни казваш как вървят нещата Hug

Дали покрай зъбчето или нещо друго, но напоследък Лорчето заспива трудно, спи накъсано, изобщо.. не се наспивам особено Tired  Надявам се да е период и да отмине скоро.

къдрокоске, добре, че нещата при вас вървят към подобрение, дано и при Вихчо бързо си отива кашлицата Praynig  Предвиди си малко време за почивка тези дни, че сега още си мобилизирана и не го усещаш, но най-вероятно изтощението ще дойде скоро Hug

бразилка, отчитай се по-често Hug  Аз мислех, че ние вървим бавно със захранването, ама вие ни биете определено Laughing Hug  

Лека вечер и много сън на всички Wink

Дописвам: деска, сега гледам по новините какво е при вас  Shocked  Наистина изглежда доста тежко положението, дано сте добре  Praynig

Последна редакция: вт, 07 фев 2012, 22:03 от Sleeping Beauty

# 612
  • София
какво се правеше като се захласне бебето newsm78

Стисва се силно крачето там където свършва петичката, ама силно да го заболи и то се отпецва. Малко тъпо го обясних  Rolling Eyes Другия начин е както каза Кити, да духнеш в устичката. Моите деца не са се захласвали, но го знам първото от приятелка, на която имам доверие, че е така.

Да ви кажа днес как се придвижих до училище  Crazy
Мъжът ми кара колата предната вечер и я паркирал напред. Аз никога не паркирам така. Със задно съм и познайте... тръгнах, преминах хендека дето се образува пред (зад) колите и застанах на кантар. Е, побеснях! Дойдоха мъжете да ме бутат... колата стъпва на пътя, на който имаше 50 см сняг и попада на леда отдолу Confused като капак назад както трудно се излиза така се забих аз в кофите за боклука. С 1000 маневри излязох. Фучах и трещях.. да беше я паркирал назад щях да съм стигнала училището вече... После успях някак да се допързалям до училище, като по целия път псувах що децата не вземат да ги пуснат във ваканция. И Саша ме сюрпризира... имат ваканция тази седмица  Wink Допързаляхме се обратно... мъжете отново ме набутаха на паркомястото. После набутахме още 2-3 коли  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Абеее, егати ужаса е. Да беше минал един снегорин поне веднъж. Мъжът ми стигнал на работа по обяд  Confused

Зверче, Крисчо много сладък. Ма тя Малка Ралка има коса колкото него бе.. каква мома имам   newsm78 newsm78 newsm78

Силве, вземи Коларгол. Слагала ли си на Матейка Коларгол? Ако не си ще ти кажа какво да вземеш и как да го капеш в нослето.  Hug
Но е добре и да я вили лекар все пак. Но ако е само запушен нос и предвид обстановката навън и грипа в поликлиниките аз бих почнала с Коларгол и ако не мине ще я заведа.

# 613
Здравейте..

Къдрокоске, надявам се да се оправяте вече...

Ваче, аз днес трябваше да отиде до Карфур набързо и реших, че колата ми ще запали. Излязох, изринах, опитах да отключа и нъцки.. Качих се, опитах да викна такси и чаках цял час!!!  Shocked

Зверче, много хубав този Крисчо, бре. Браво на него.

Никола е много смешен защото има много коса отгоре, но понеже му расте главицата, отпред  и на баките има само мъх, коса няма...

# 614
  • София
Ах, мерси за отговорите за захласването, не се бях сетила да духна в устата, ще пробвам. Междувременно прочетох напред назад и се оказа, че не е толкова страшно колкото изглежда Rolling Eyes
Хора, ако продължи този сняг и студ и аз ще се депресирам даже...Днес дори не съм си сваляла пижамата...какъв е смисъла, цял ден сама...няма как да дойде дори някой на гости... #Crazy Днес за цял ден 2 неща свърших - кола маска + сготвих зеле с месо.....надушвам отчаяние, ако не се откопая скоро оттук smile3511
Ваче, бая приключение си имала днес, добре че наистина ще са ваканция, че в студ и сняг да не се разкаравате...моята кола пък е в една преспа надолу по нашата улица...там ще пренощува милата Rolling Eyes За косичката, Крисчо 2 пъти сме го подстригвали Mr. Green
Бюти, сигурно е от зъба и Крис покрай зъба беше така, надявам се скоро да мине Praynig
Хайде лека от мен, че и без това днес прекалих с постовете, ама като съм цел ден у нас...

Общи условия

Активация на акаунт