Наистина пиши по-честичко! 
Ваче,бравоооо за изказването ти -нямам какво повече да добавя!!!
Бг-тати ,като един гражданин ,малко ми се вижда повърхностно изказването ти отнсно съдбата на тези селски бедстващи хорица !Аз също не обичам мрън-мрън държавата ни е виновна,ама айде моля ти се признай си ,а и всички други колко честичко си казвал Уффф писна ми от бюрокрацията ,от здравеопазването ни ,от дупките ,от откраднатите и неизползвани по предназначение пари !
Че ние сме държавата е така ,че ние ги избираме е така ,е ето затова сега ние можем да им търсим отговорност защо 6г. в това българско село проблемът с язовираната стена не е решен.Не знам ако майката ,която даваха сутринта ,чието дете е припадало 2 пъти в паниката ,прочете твоето изказване ,какво ще ти отговори за код червено и за това ,че е трябвало да избяга от дома си.

Аз не познавам някой, който така лесно ще си напусне дома. Всичко друго са само приказки. Като дойде до главата е друго.

Как ще те забравим?
Сега няма температура(да не чува дявола и е спокоен)В петък пак на кръвни и дано не е нещо вирусно и да се маха тази температура
На мене ми писна вече да ме питат 'ама още ли не си го сложила в проходилка', сакън, сигурно няма да проходи
Не съм подпирала Ивко с възглавници, само му подавах ръце да седне, ей го научи се да седи. Сега му даваме ръце да се изправя, вече прави опити и сам, за сега с пльосване по лице
В този ред на мисли, тепърва ще падат, а реакцията им ще е огледална на тази на мама и тате. Ако види паниката и крясъците на ужасената мама, естествено детето ще почувства че станало нещо мнооого страшно и ще ревне
. Колкото и да се плаша, когато пада или се удря, важното е да го успокоя него и да не го плаша допълнително, пък по-късно ще си го преживея и ще си поплача.
), стискам малко за памперси и АМ, братятя на ММ си стоят вкъщи безработни вече един месец, знам че изход ще се намери, но още не го виждам
. И аз така