Мъжът зодия Близнаци

• 135 200
  • 763
  •   1
Отговори
# 330
  • Тра-ла-ла
Де да знам, може да се е развихрил Laughing
Ай дано ти се падне някой палав близнак тогава Mr. Green
Ще почерпя, ако се случи Grinning

# 331
Na mene edin Bliznak mi raz kaza igrata 😢. Za edna sedmica me nakara da se chuvstvam zhena po-zhelana na sveta. Sled tova me blokira vuv fb i tova beshe. Dokara mi depresiq! 😢

# 332
ще Ви разкажа за моята драма с един близнак, накратко , за да не ви губя времето, а Вие сами си направете извода що за хора са, 7 годишна връзка беше, с капризи от негова страна, раздели, събирания когато той реши , винаги аз бях виновна за всичко при караниците, никога не ме покани в тях , не намирал повод, никога не ме водеше на негови събирания, се аз го водех по банкети и т.н., ако задавах въпрос , се не било времето , как така не намери време 7 години......вие ми кажете, виждахме се само в петък вечер, или ако намери време веднъж седмично за кафе, ако имах нужда в трудни моменти да е до мен намираше повод да се нацупи и със седмици не ме търсеше.......и това е само част от тези капризни лиглювци , просто не са хора за сериозни връзки или каквото и да е , просто .......вечни мамини синчета , колко още има да ви разкажа......цял роман

# 333
  • Varna
beti79

Виж сега, аз ти се чудя на търпението. Това са 7 години бе момиче, как си го търпаля това отношение ooooh! Ми като се държи като магаре му казваш- Чао банбино и си заминаваш.
И каква е тази  връзка където сте се виждали петък вечер или ако намери веднъж седмично време за каВе Shocked
Не искам да съм адвокат на тази зодия. Но аз съм женена за Близнак, който едно от тези неща които си изброила ги няма, ама едно едничко бе.
Ако ти кажа колко години сме заедно, ще кажеш- Ти не си добре. Обаче като се разбираш с един човек от половин дума, като те уважава, че и те обича, като е мъж на място, няма да го замениш с нищо и никого.
Не е до зодия, до нещо друго е.
Съчуствам ти и ти се ядосвам същевременно, че толкова години си губила времето с тоя убавец.
Дано случиш но Човек! Hug И не си губи вече времето, то не се връща.

# 334
Грешката ми беше че го обичах и вярвах до последно, но в един момент ми писна и сложих край, нито го потърсих повече нито се обърнах назад , просто искам да кажа на момичетата че ако им позволят , те могат да бъдат страшни манипулатори , говорят красиви думи но........акълът им е съвсем другаде и си правят техни планове, на мен ми говореше че ме обича и не може без мен, а в същото време отива командировка с колежка.......

# 335
  • Varna
beti79,
Горе главата! Важното е, че си намерила сили да го разкараш.
Не вярвай на хубави думи. Ние жените знаеш, че обичаме с ушите. Гледай делата
момиче, делата Hug
Той като не е читав, няма значение зодията. Просто твоят се е случил от зодия Близнаци.
Пий всяка сутрин по една лъжица- майната му, и продължи напред!!! Изпитано е Wink
От сърце ти пожелавам да намериш правилния Hug

# 336
Опитвам се но все още ми е трудно и ме е яд на мен самата колко наивна бях, а по принцип съм практичен човек и реалист, но тоя ми разказа играта, отново и отново , но никога повече няма да се върна назад , дори и да ме потърси аз самата знам, вече че не искам това което той ми предлага, искам отговорен човек които да е до мен винаги, а не когато му е удобно

# 337
Бети, не мога да повярвам, че 7 години сте се виждали само 1 път седмично (петък вечер) и това го смяташ за връзка!
То женени мъже прекарват повече време с любовниците си  Crazy
Да не би да е женен и да е имал още 5-6 като теб? Как пък 7 години веднъж няма да те покани на гости? Shocked

# 338
Убедена съм че не е женен, в малък град сме, а дали е имал други.........напълно е възможно, и точно че не го смятам за нормална връзка и след хиляди проведени разговори и след като се уморих от празни обещания прекратих всичко, просто го споделих моето премеждие с мъж близнак , те са не двулични а ........много по лоши когато е за тяхна изгода, говорят това което знаят че искате да чуете за да постигнат целта си

# 339
Според мен е нямал никакви сериозни намерения към теб и най-вероятно те е използвал само, за да му ласкаеш самочувствието ( е и за секс в петък вечер). Crossing Arms
Жалко, че не си писала по-рано тук, за да ти кажем да не се занимаваш изобщо с него.

# 340
подсъзнателно съм го усещала, но.........явно съм го обичала прекалено, вярвах на думите му , и в един момент повярвах на себе си че наистина губя време с неподходящия човек , не исках да повярвам че човек може да използва друг човек години наред , и на това са способни близнаците

# 341
  • Тра-ла-ла
beti79, не съм учудена. Близнаците, които познавам не са много наясно какво искат. В едно вечно двоумение са. Но могат да ти обещават до бекрайност, докато сама не се усетиш, че май няма да стане. На приказки и фантазии са добри, на действия - пълна 0. Може и адски много да искат нещо, но нямат вътрешната сила да го направят и изпадат в безтеглвоност и се оставят на въздушните течения за седмица, месец, години. Аз имам такъв пример до себе си  Crazy.

7 години е мнооого дълго време прекарано в чакане човекът да се промени. Отдавна е трябвало да си биеш камшика Peace Не се оставяй някой мъж да те третира като петъчната мацка.

Последна редакция: вт, 23 авг 2016, 01:04 от Джулая

# 342
Аз познавам доста близнаци. Вярно е, че все се колебаят за нещо, но за сериозните неща са си много наясно, какво точно искат и как да го постигнат. Wink

Описаната ситуация, 7 години да се виждате всеки петък вечер, може да бъде с мъж от всяка една зодия.

# 343
  • Тра-ла-ла
за сериозните неща са си много наясно, какво точно искат и как да го постигнат. Wink
В работата си - даааа  Grinning

# 344
Не само за работата, и за личния живот са наблюденията ми. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт