Gossip Girl-тема 4

• 41 067
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • Lost in a fairytale ...
За мен увлечението на Блеър е временно. Един - два епизода и ще и омръзне  Peace

# 136
Разбира се , че е временно. Тя се хвана за Дан като удавник за сламка. В това няма нищо специално.

# 137
За нея няма, ама за Дан май си е съвсем сериозно Confused

# 138
Да, да , той си вярва момчето, вживява се като рицар-спасител  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 139
Ох, жал ми е за Дан. Взима нещата много сериозно. Не е лош човек, но не се ли осъзнава, че няма шанс с Б? А и сега Чък кой знае какво му е проготвил.

Джорджина наистина е ураган!

# 140
  • Пловдив
Дан е прекрасен влюбен-загубен.За негово съжаление Б. все някога ще се осъзнае кого обича най-много от всички Mr. Green (най-вероятно Чък.При нея човек трудно може да знае hahaha ) и ще го остави Sad

# 141
Блеър се оказа много зле. В началото много я харесвах, любим персонаж. Мислех, че Серина не знае какво иска, но пък Блеър.......  Mr. Green

# 142
Що пък да е зле  newsm78

# 143
ама те всички много са се променили ... станали са едни такива "меки" и скучни образи!
на Серина освен да я лъже братовчедката и Дан да я отбягва, не и се е случвало нищо 16 серии. срамота ...
Нейт е тотално заспал образ ...  Бреър е пълна дупка с тези грешни решения, но и тя нищо не забърква ...
а Чък, ооо милия  Blush Blush Embarassed само гледа "сеира" на Блеър и пие уиски с класа  Joy
докога бе хора, до когааа ... ooooh!

# 144
ама те всички много са се променили ... станали са едни такива "меки" и скучни образи!
на Серина освен да я лъже братовчедката и Дан да я отбягва, не и се е случвало нищо 16 серии. срамота ...
Нейт е тотално заспал образ ...  Бреър е пълна дупка с тези грешни решения, но и тя нищо не забърква ...
а Чък, ооо милия  Blush Blush Embarassed само гледа "сеира" на Блеър и пие уиски с класа  Joy
докога бе хора, до когааа ... ooooh!
Да, така е. Сериала е в задънена улица Tired

# 145
като гледам и следващия епизод ще е пълна "боза". Който иска да НЕ поглежда в скрития текст Simple Smile

Скрит текст:
Blair thinks Cyrus (who does not appear in the episode) may have found a potential loophole in her prenup. Chuck and Georgina partner up in a scheme, but it has an unpredictable outcome. Meanwhile, a family crisis brings William van der Woodsen  back to the Upper East Side

за katito0_yo:
*Блейр мисли, че Сайръс (който не се появява в епизода) вероятно е намерил вратичка в закона " за да се отърве от Принца".
*Чък и Джорджина заедно правят някакъв заговор, който има  неочакван край.
*Кризата в семейството е причина бащата на Серина - William van der Woodsen да се завърне.

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 22:07 от poporopo

# 146
  • гр.София кв.Драгалевци
може ли да преведеш това в скритият текст,ако е удобно  Peace

# 147
може ли да преведеш това в скритият текст,ако е удобно  Peace

вкарах го вътре в скрития текст Simple Smile
вероятно някои не обичат да го знаят предварително, ама аз не издържам и поглеждам Simple Smile

# 148
Ми зле е Блеър. Прави к.....и.  номера  Simple Smile Извинявам се ама е така. Не знае какво иска, с всеки един се изреди, е съжалявам, отегчителна е вече. За Серина и Нейт съм напълно съгласна, нищо интригуващо не им се случва. А какво стана с брата на Серина? Къде се изгуби?

# 149
А какво стана с брата на Серина? Къде се изгуби?

каквото и със сестрата на Дан  Joy - в Лондон, в колеж са май заедно.

Общи условия

Активация на акаунт