Gossip Girl-тема 4

• 41 056
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Дам,вече отивам на 5-ти епизод  Crazy

Оооо, завиждам, че сега започваш да гледаш Crazy
Да,много ми е интересно,довечера след работа пак ще си гледам  Hug

# 121
poporopo много добре го каза  Naughty В началото сериала беше върха! Още в първите минути се завъртаха интригите и една след друга, една след друга.Постоянно ставаха различни неща, всичко се разбираше в рамките на един епизод, визиите на героите бяха много по-добри по мое мнение, но това е до 3-ти сезон. Натам вече започват историите тип " Дързост и Красота "

# 122
Аз си имам нов любимец ,т.е. прибавен към първия - Нейт  Crazy

# 123

хахахха, ще дойдеш и ти на вълна Чък! още 1-2 сезона ти трябват  Peace

# 124
  • срещу двата комина :)))

хахахха, ще дойдеш и ти на вълна Чък! още 1-2 сезона ти трябват  Peace
да, да  Heart Eyes като си спомня как ме дразнеше в началото и много добре си спомням епизода в който си промених мнението, но няма да ти развалям удоволствието  Hug

# 125
някой гледал ли е вече последната серия?на мен ми хареса,като се има напредвид последните няколко скучни серии,тази е направо екстра Simple Smile

# 126
Искренно мо хареса серията. Малко ми писна от Чък. Харесва ми развоя на нещата.

# 127
I know you love me, XOXO ♥
Как се казват мацките,играещи Серена и Блеър ?  newsm78

# 128
Казват се Лейтън Мийстър и Блейк Лавли Peace
За Чък или хубаво или нищо! Naughty Blush Blush Blush

# 129
Казват се Лейтън Мийстър и Блейк Лавли Peace

Благодаря ти   bouquet

# 130

хахахха, това трябва да стане "лозунг" - заглавие на нова тема!
много ми харесва как си го казала tinki_15Peace Peace

# 131
  • Пловдив
Не знам дали в замунда са пуснати субтитри,затова предварително казвам,че ще коментирам новия епизод Mr. Green

Харесва ми накъде тръгна сериалът, въпреки че е странна промяната у Блеър Shocked Много набързо ми дойдоха чувствата й към Дан.А уж беше супер влюбена в Чък,още по-странно е,че продължава и него да обича Mr. Green
 Готова съм за публичното замерване с камъни,но ми харесват сцените на Б. и Дан Heart Eyes А и целувката им беше страхотна.Тя съвсем леко го целува(уж приятелски,даааа.Аз как не целувам по устата моите приятели),а той продължава супер страстно.Много готина сцена! Както и да е.Знам,че съм една от малкото,но ми харесват като двойка.
Най-сетне разкриха истинската Чарли.Много време им трябваше...Харесва ми тя как игнорира Серина Mr. Green А Нейт са го превърнали в абсолютния второстепенен герой.Нищо ново покрай него,нищо интересно.Сякаш би се включил по-пълнокръвно само ако отново се хване със Серина Rolling Eyes
Чък ми хареса през цялата серия,освен в края.Бях почитателка на силния Чък,на този,който не се спира пред нищо.А сега по най-мекушавия начин той оставя Дан да си вее коня Laughing Трябва да пооправят образа на Чък.
Мъчно ми стана за Сиси.Беше много колоритен образ,внасяше свежест в сериала.
Като цяло епизодът беше по-добър от миналите.Освен моментите на Б и Д,го имаше и високомерието на Блеър.А то винаги е забавно.Посмях се малко с нея Simple Smile

Едит:Забравих да спомена палтото на Блеър Shocked Все едно беше навлякла болничен халат Sick Цялата й визия днес беше под абсолютна критика.И дрехи,и обувки,и грим.Ужас...

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 21:49 от Лятна буря

# 132
Малееееее, Лятна буря "се е вихрила" тук  Joy . Ти изкоментира последните 15 серии  (защото в предините 14 и без това нищо не стана)  Joy, ама с класа!
Няма лошо - готино е всеки да има различно и интелигентно мнение.

Току що свърших серията - бяс ме тресе  Joy Joy Дъщеря ми на 7 ги "плете и заплита" повече от Чък ... Чак не му отива на стойката, прическата, вратовръзката, часовника ... (мога да продължа да изреждам..) ... Как му се даде на тоя Дан, ужас, ужас! Как ще спя сега, не знам  Joy Joy
За Нейт съм тотали съгласна.

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 23:14 от poporopo

# 133
  • София
За мен серията не беше кой знае какво.
Блеър е супер егоистка и не може да ходи на токчета  Shocked

# 134
poporopo  hahaha съгласна съм. Много со обичам този човек(персонаж). за мен е изигран страхотно и точно Ед е трябвало да е тази роля. Защото образа си е образ, но актьорът ми вдъхва живот.
Аз приказвам още не съм изгледала  серията, затова ще се удържа да не ви чета ден 2 докато поправя това Simple Smile Надявам се да е интересна и да дават повече Чък , а не само блеър и дан Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт