Gossip Girl-тема 4

• 41 052
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Да , а и действието се разбираше бързо, а не като сега, много го разтягат вече  Simple Smile

# 106
историята около тази братовчедка също стана мн скучна и предвидима!

изобщо, откакто Блеър няма време за интриги стана ужас, но признавам: и аз не знам защо, но го гледам всеки вторник без пропуск още   baby_neutral baby_neutral

# 107
О, БОЖЕ МОЙ! Кой е сценариста на този сезон да отида да го застрелям? Как може глупст, след глупост да мислят? Няма никаква логика Чък и Блеър да не са заедно. За да пълнят епизодите измислят невероятни простотии. Как може Дан и Блеър? Как, как, как? Честния и праволинеен Дан и той не е по-добър от другите, които оплюваше в книгата си. А пък тия мазни къдрици Sick И Серина как се влюби пак в тоя мазноч? И Блеър как може да се целува с него? Ужасена съм. Харесвах Дан, но със Си. Също ме кефеше и приятелството им с Блеър, ама вече минават всякакви граници.

Единственото готино нещо в последно време е Джорджина. Кърти от всякъде. А и супер лафове пуска, а и другите пускат за нея. Винаги ми е била слабост. Пък сега в ролята а GG още повече. Искам само нея да гледам.

# 108
  • Lost in a fairytale ...
Дали тия целувки няма да имат общо с филмирането на книгата, което някой спомена по-назад?  newsm78 За момента това ми е надеждата. Няма да казвам колко съм разочарована от развитието на сериала. Думи нямам да го опиша   Sick

# 109
Запис да Ви следя,започвам от днес да го гледам  Peace

# 110
Запис да Ви следя,започвам от днес да го гледам  Peace

ако започваш днес от първи сезон.. успех.. дано си се наспала, че тази нощ няма и да се сетиш, че ти се спи Joy Joy Ще имаш любимец още след първите 15 мин и от интрига на интрига ще го докараш до 5-ти сезон, където ще започнеш с нас да се чудиш как всичко така се замота и разводни и как любимеца / любимката ти вече не е същия / същата  Joy Joy
ех, надявам се че те подготвих  Thinking

# 111
 hahaha малка лисичка. Успех!
Надявам се сериала да ти хареса!
На мен ми е толкова тъжно за Чък. Блеър прави грешка след грешка и макар и вече на 20 и няколко продължава да не осъзнава някои последствия от действията си.  Вижте Чък е друга работа според мен. Той е осъзнал многоо неща. Любовта му го промени и изгради като силна личност. за това много ми е тежко да го гледам такъв! Sad

# 112
Бе,аз май първо него намразих - Чък,поне от това,което видях в 1-ви епизод,сега отивам да гледам 2-ри  Hug

# 113
Чък е рядко противен персонаж в първите сезони, а стайлингът му е супер гейски, аз си мислех, че ще се окаже с хомосексуална ориентация по някое време Simple Smile

# 114
Засега ми харесва Дан  Mr. Green

# 115
  • Пловдив
Малката лисичка,по-добре не ни чети Mr. Green Все пак,докато обсъждаме сегашния сезон,ние ти разкриваме много неща,които иначе доста биха те изненадали Simple Smile Поне аз,ако бях на твое място,щях да искам сама да видя всичко и да му се насладя постепенно Wink

# 116
О,да,и аз искам да си разбирам всичко постепенно,гледам ви само с  едното око  Blush

# 117
  • София
smile3532
Сори, не се сдържах!
Ще ти хареса сериалчето. Голяма драма е  Crazy

# 118
Дам,вече отивам на 5-ти епизод  Crazy

# 119
Дам,вече отивам на 5-ти епизод  Crazy

Оооо, завиждам, че сега започваш да гледаш Crazy

Общи условия

Активация на акаунт