Gossip Girl-тема 4

• 41 028
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Само като видя Блеър и Дан и ми се повдига!Не знам само аз ли съм така, но не мога да ги възприема заедно....всичко се обърна с краката на горе!!!!Отказвам да го приема! Stop

# 91
Само като видя Блеър и Дан и ми се повдига!Не знам само аз ли съм така, но не мога да ги възприема заедно....всичко се обърна с краката на горе!!!!Отказвам да го приема! Stop
Не си само ти. И аз не мога да ги възприема заедно. За мен Блеър трябва да е с Чък.

# 92
  • au bout du monde

# 93
Не си само ти. И аз не мога да ги възприема заедно. За мен Блеър трябва да е с Чък.
Аз ако съм на Чък на мястото няма да я погледна вече, колкото и да я обичам.Тя му се подиграва в очите.Ако наистина го обичаше щеше да бъде с него вече, а не да си измисля фалшиви и тъпи оправдания и сега на всичкото отгоре да се натиска с Дан.Развалиха всичко!Дан и Блеър бяха интересни приятели, но любовници са отврат.И приятелството между Блеър и Серина се унищожи с този развой на събитията.Кажете ми, остана ли нещо ценно и стойностно в този сапунен сериал?

# 94
Аз ако съм на Чък на мястото няма да я погледна вече, колкото и да я обичам.Тя му се подиграва в очите.Ако наистина го обичаше щеше да бъде с него вече, а не да си измисля фалшиви и тъпи оправдания и сега на всичкото отгоре да се натиска с Дан.Развалиха всичко!Дан и Блеър бяха интересни приятели, но любовници са отврат.И приятелството между Блеър и Серина се унищожи с този развой на събитията.Кажете ми, остана ли нещо ценно и стойностно в този сапунен сериал?

Абсолютно съм съгласна!
Опитите им да върнат интригата май ще претърпят фиаско Rolling Eyes

# 95
  • au bout du monde
Провалиха отношенията на всички Close
Има преположения,че на края на сезона Б. ще остане сама, всички ще й обърнат гръб Thinking

Малко за оправяне на настроението. Само Нейт, Серина, Чък и Блеър Peace "how deep is your love? "

# 96
  • срещу двата комина :)))
много зле  #Cussing out
такава хубава любовна история беше тази на Блеър и Чък, а какво стана накрая  ooooh! и защо я изкараха такава кухавелка, съвсем друг тип беше в другите сезони  Crossing Arms

# 97
  • au bout du monde
Малко от 16 еп.

Май книгата на Дан ще се филмира Mr. Green

# 98
и мен тази комбинация Дан - Блеър ме дразни! извъртяха ги всички (май само Чък е Серина останаха  Joy Joy да не са били заедно)
как само изместиха всичко - 3-4 сезона Серина е топ героя и всичко се въртеше около нея, сега е Блеър ...
Чък е толкова супер!!!!!!!

# 99
О нЕ! Край! Вземат ли да обвържат Чък и Серина спирам да гледам Клюкарката! Серала тръгва на зле , хич не ми харесва.  това е тип " Дързост и красота " вече.  Mr. Green

# 100
О нЕ! Край! Вземат ли да обвържат Чък и Серина спирам да гледам Клюкарката! Серала тръгва на зле , хич не ми харесва.  това е тип " Дързост и красота " вече.  Mr. Green
Аз се чудя дали да го гледам, защото от тези сцени с Дан и Блеър ми се повдига.Ако Чък й прости ще е голям идиот.Серина също трябва да спре да прощава изцепките на Блеър, тази с Дан надмина всичко и то през времето в което чувствата на Серина към Дан се върнаха. Sick Sick Sick

# 101
  • София
Да ,и аз си мислех ,че Серина е топ героя ,но последния сезон ,та дори и ппредния клонят към Блеър.Определено сериала много се измести.

# 102
Последните 2 серии не съм ги гледала дори.... Последно гледах тъпата сватба и как забягна с Дан. Аз съм фенка по-скоро на С. както многократно подчертавам. И ми писна да гледам глупости.

Uploaded with ImageShack.us

Блейк е универсална актриса. Може да изиграе всичко. Много е сладка.

[IMG=http://img215.imageshack.us/img215/3458/gossipgirlseason5ep … jpg]http://[/img]

Страхотни обеци!

[IMG=http://img809.imageshack.us/img809/3458/gossipgirlseason5episod.jpg][/IMG]

Първите сезони бяха къде-къде по-добри. Сега се сещам с какъв кеф ги гледах. Буквално серия след серия. Колко сезона ще има? Още 1? Знаете ли ?  newsm78

Последна редакция: сб, 18 фев 2012, 20:53 от Caroline_Bingley

# 103
Caroline_Bingley, още не е излязла официална информация за нито един от сериалите на CW. Потвържденията излизат април/май. Всичко зависи от рейтинга.
Липсват ми големите интриги от първите сезони. Имам чувството, че преди във всеки епизод се заплиташе по една.

# 104

Общи условия

Активация на акаунт