Gossip Girl-тема 4

• 41 023
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
На мен също ми хареса серията.Дан най-сетне направи крачка напред,а пък и Б. явно не е безразлична към него Simple Smile Време беше отново за по-сериозна караница със Серина Mr. Green А пък и Чък явно ще отмъщава.Но не смятам,че е правилно Айви да продължава да играе Чарли пред баба й.Жената заслужава да разбере истината и да опознае внучка си,а не някаква актриса.

# 76
  • срещу двата комина :)))
е то кой ще иска да се откаже от всички облаги да си Роудс  Wink

# 77
  • au bout du monde
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 78
  • София
Не ми хареса, скучно ми беше.
Писна ми едно нещо да го дъвчат по 100 пъти.

# 79
  • Пловдив
За жалост напоследък всички серии са скучни.Голяма разлика с първите два сезона.Ако смятат така да продължават,дано 6-ти сезон е последният(а сигурно ли е,че ще има 6-ти сезон? )

# 80
Не лош Валентинов епизод.На Дан и Блеър, сцената с целувката им се получи много добре, някак естествено........Тая , Александра не ми харесва ,даже и наконтена,че и как с сервира на Чък  Wink. за Джорджина още се чудя защо я върнаха-досада........И вече е време да се разплете интригата -Чарли-Айви.

# 81
  • au bout du monde
Искам Айви да я разкрият вече, харесват ми Лола и Нейт Simple Smile
Дан трябваше да си признае,че той саботира сватбата, остави другите да поемат вината и да излезе чист от цялата работа Naughty
Стана ми гадно за Чък, когато видя снимката Confused и то точно в стаята му са били ooooh!

Интересно ми е следващите епизоди какво ще е развитието.
Джорджина ми е ненужна Tired Какво ли е станало с Клюкарката Thinking

промо 16 епизод

# 82
На мен ми беше мн як лафът за ДаРина хехех А за промото Чък dismissed също е яко Simple Smile
Аз изощо не искам да спират сериала,дано достатъчно рейтинг да има!

# 83
Не съм изгледала серията, ама май и  не искам Whistling Какви са тези целувки?(гледах промото). Направо ужас. радвам се че има нова сюжетна линия, амаааааааа не знам. Утре ще коментирам серията.

# 84
  • au bout du monde
макар и само 2 сек тази сцена ми хареса Heart Eyes

на ревю на Вера Янг

# 85
  • au bout du monde

# 86
  • Пловдив
На мен ми беше мн як лафът за ДаРина хехех А за промото Чък dismissed също е яко Simple Smile
Аз изощо не искам да спират сериала,дано достатъчно рейтинг да има!

За кой лаф става дума newsm78 Нещо май съм го проспала Mr. Green

# 87
Искам Айви да я разкрият вече, харесват ми Лола и Нейт Simple Smile
Дан трябваше да си признае,че той саботира сватбата, остави другите да поемат вината и да излезе чист от цялата работа Naughty
Стана ми гадно за Чък, когато видя снимката Confused и то точно в стаята му са били ooooh!

Интересно ми е следващите епизоди какво ще е развитието.
Джорджина ми е ненужна Tired Какво ли е станало с Клюкарката Thinking

промо 16 епизод

Ужааааааааааас!Това е най-отвратителното нещо което можаха да направят- любов между Дан и Блеър.Съсипаха любовта с Чък,приятелството със Серина, всичко красиво, което беше останало от сериала и чувствата в него.Не мога да разбера Блеър- опитва се да събере Дан и Серина, после отвръща на целувката му (като гледам ще има и още такива), твърди, че  обича Чък до гроб (като го види и си гълта езика), жени се уж с някакви чувства за Луи.....това, ако не е съсипване на образа й не знам!!!!! Турските сериали ряпа да ядат! #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire

# 88
  • au bout du monde
Блеър ми се струва доста объркана и не наясно със себе си Rolling Eyes Ясно е,че ще мине и през Дан, ще видим докъде ще я докара това.
Но приятелството със Серина пак ще пострада, заслужава ли си Tired

# 89
  • София
Снимки от снимачната площадка от 11 януари.

От 23 януари

31 януари

1 февруари

Общи условия

Активация на акаунт