Gossip Girl-тема 4

• 41 008
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • au bout du monde

# 61
  • au bout du monde
От 15 епизод.

# 62
Оф гледайки тези снимки лошо ми става. Много искам вече да гледам серията, но ще почакам малко, че от университета няма как Simple Smile В петък ще е събитието и данооооооо има раздвижване вече! #Crazy

# 63
Офффф и с тези университети!!! И аз съм така. Имам изпити, хвърча насам - натам . Сериалите си ги гледам главно през уикенда. Гледам да ви следя де .Много пъстри и хубави снимки. На мене определено ще ми е най-интерсна развръзката в отношенията Ней- Чарли.  Mr. Green Нещо по-ново все пак  и айде стига с тая Блеър и нейните драми!!! Бива , бива ама това нейното вече на нищо не прилича. И на Дан да вземат да му оправят косата най-накрая, че с тия вълнисти къдри направо е като някой ренесансов джентълмен(не че те са лоши разбира се )  Grinning Grinning

# 64
  • Пловдив
Не се безпокойте,нищо интересно в новата серия Mr. Green Едно и също нещо дъвчеха през целия епизод.Да не говорим,че субтитрите бяха абсурдни ooooh!

# 65
еее а така се надявах. много ми се искаше нещо ново и различно. много исках да стане най- после нещо между Блеър и Чък, а защо не и между дан, серена. също е интересно и с Нейт и Чарлито.

# 66
Ох , глюпавичка, глюпавичка Блеър  Wink

# 67
абе ставаше серийката ... мен винаги си ме кефи  Mr. Green

# 68
  • срещу двата комина :)))
абе , не беше супер зле, но Блеър наистина голяма мъченица стана  Tired

# 69
  • au bout du monde

# 70
  • Във въображаемия ми свят
Здравейте и от мен,

Епизода на мен лично не ми хареса. Дан и Блеър  newsm11 newsm11 newsm11
Страшно съм разочарована от развитието в сериала....

# 71
ОХ ,тая Мишел Тачтенбърг толкова ми е антипатична(че и бая е напълняла) ,защо изобщо я върнаха,то по-добре Ванеса да се появи  Mr. Green. Тоя принц егати луковата глава,то няма простосмъртен мъж ,който да го изгаврят така на сватбата му,а тоя търпи ,че и ще мъсти ..........ей прости са тия сценаристи и т,ва е!100тният епизод голяма резлива БОЗА. Направо се ядосах,тия хора вместо наистина да ни разтърсят ,правят всичко възможно да отблъснат феновете на сериала.

И аз съм на същото мнение.Няма свежест, няма онази атмосфера от първите сезони, която правеше сериала различен и интересен.Сега го гледам , защото съм емоционално обвързана с героите, въпреки, че развитието им в последните два сезона е повече от депресиращо! #Crazy newsm78 #Cussing out

# 72
  • срещу двата комина :)))
аз ли съм първата изгледала  Joy зле е епизода, съвсем изместиха темата вече ... ще чакам да коментираме 

# 73
аз ли съм първата изгледала  Joy зле е епизода, съвсем изместиха темата вече ... ще чакам да коментираме 
на мен пък ми хареса, не знам защо, ама ми писна да гледам Чък тъжен, да вземе да си намери някоя, да видим Б как ревнува, примерно.

# 74
  • София

Тегля серията, после ще коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт