Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Вреден ли е чаят от лайка за бебета при кърмене?
Какво представлява "задното мляко" и какви са някои методи за увеличаване на приемането му от бебето?
Какво представлява ритуалът за погача на бебето на 40-ия ден и кога може да се извърши?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Вреден ли е чаят от лайка за бебета при кърмене?
-
Какво представлява "задното мляко" и какви са някои методи за увеличаване на приемането му от бебето?
Задното мляко е по-калоричното мляко, произведено в алвеолите и тече през каналите, извличайки мастни клетки и осигурявайки на бебето по-маслено мляко. Някои методи за увеличаване на приемането му от бебето включват: неограничено време за сученe, по-често кърмене, компресии на гърдата, масаж на гърдата и използване на различни позиции за кърмене.
-
Какво представлява ритуалът за погача на бебето на 40-ия ден и кога може да се извърши?
-
Какви са някои методи за улесняване на кърменето и справяне с различни проблеми, като разранено зърно или връщане на мляко от бебето?
-
Какви алтернативни напитки мога да приема, за да ускоря възстановяването си от разболяване?

. Трудно се бил адаптирал, стес имал от раждането и т.н. Мен ми се подкосиха краката. Поревах си малко, но споделих с мъжа ми, той прочете в гугъла и ме успокои, че имало много такива случаи. Околоплодните ми води били мекониални /зелени/ и съм му придала някаква инфекция. Но както и да е, важното че всичко вече е наред. Поседяхме си малко повечко с цинго-манго, даже ги и изпратихме поживо, поздраво 
Не сме Ви забравили!

Ставам ,че баткото иска внимание.Лека вечер момичета
Бебка расте с пълна сила, качила е 1400гр и 3 см за месец, на мама дундата
Но на края ми каза, че това са само съвети, тя не може да ми каже как да си гледам детето

добре че беше слаба работа и само от време на време