Книгите със списание Журнал

• 218 678
  • 834
  •   1
Отговори
# 345
Не знам кога е излязла, но днес си купих с Кулинарен журнал "Открадни си целувка" на Аби Клемънтс.
Явно са я пуснали предколедно, защото не е от поредиците Simple Smile

# 346
  • Русе
Не знам кога е излязла, но днес си купих с Кулинарен журнал "Открадни си целувка" на Аби Клемънтс.
Явно са я пуснали предколедно, защото не е от поредиците Simple Smile
                   Много ти благодаря,не се бях заглеждала за нови книги и като прочетох цитатът ти веднага си купих и аз книгата ,Назад да не остана Laughing коледен роман,ще бъде интересна.Весело посрещане на празниците ви желая..

# 347
От коя поредица е романът?

# 348
Здравейте, някой знае ли коя книга пускат тази седмица? В будката до нас се беше изчерпало списанието, и да знам струва ли си да ходя да търся другаде.

# 349
  • Русе
За много години на всички,много здраве ,щастие и любов на всички от сърце ви желая.Днес имали списание с книга,някой излизал ли е?

# 350
За много години на всички,много здраве ,щастие и любов на всички от сърце ви желая.Днес имали списание с книга,някой излизал ли е?

Много здраве, щастие и късмет и на теб  Simple Smile
Другата седмица, на 08.01. излиза първата книга от поредицата
Джой Филдинг - Натюрморт

PS Днес имаше Кулинарен журнал с Наследството на Катрин Уеб

# 351
Коя поредица ще започне да излиза?

Намерих резюме на тази книга, изглежда ми много интересно.

Красива, щастливо омъжена и собственичка на успешен бизнес в областта на вътрешния дизайн, Кейси Маршъл не би могла да бъде по-доволна от своя живот - докато не я блъска кола с почти осемдесет километра в час, изпочупвайки почти всяка кост в тялото й и хвърляйки я в кома. Кейси не е в състояние нито да вижда, нито да комуникира, но чува всичко. Тя бързо разбира, че приятелите й не са точно хората, за които ги е мислела, и че катастрофата навярно не е била случайна. Докато се бори да се спаси от живата смърт, я обземат съмнения дали онова, което й предстои, не е дори по-страшно.

# 352
От 15 януари започва поредицата "Исторически любовни романи", която тази година включва 12 заглавия, които ще излизат всеки втори четвъртък на месеца.

Първата книга е "Ангел на греха" на Джоана Линдзи

Каси Стюарт се опитва да сложи край на двадесет и пет годишната вражда между съседски семейства, но усилията й само наливат масло в огъня. Младото момиче се нуждае от умиротворител, но вместо това попада на наемен убиец.
Наричат го Ейнджъл - суров, но красив наемен убиец, с очи черни като греха. Воден от силно чувство за дълг и от желанието да вкуси сладките целувки на Каси, Ейнджъл копнее да накара младото момиче да го пожелае...Той е готов да премине през огън и лед заради нея и дори да се откаже от досегашния си живот...

# 353
Някой има ли списък, кои книги ще излязат през годината с Журнал, а и със Стори също?

# 354
  • На изток от Рая

Последната книга която си взех с кулинарен журнал беше " Да бягаш от страх " още не съм я чела..

Книгите които ще излязат през 2015г. с Журнал са жената са: (Исторически романи)
1.Ангел на греха - Джоана Линдзи
2. Табу - Сюзан Джонсън
3.Непознатата от Ямайка - Катрин Калутър
4.Гняв - Кристина Дод
5.Принцесата - Джуд Деверо
6.Годеницата на дявола - Стефани Лорънс
7.Компаньонката - Аманда Куик
8.Бъди моя завинаги - Джанел Тейлър
9.Брачна авантюра - Джули Гаруд
10.Лилията и леопарда - Сюзан Уигс
11. Захарче - Лайза Клейпас
12.С дъх на лимони - Антони Капела

# 355
  • На изток от Рая
Световни бестселъри:
1.Натюрморт - Джой Филдинг
2.Кашмиреният шал - Роузи Томас
3.Сладкиши за закуска - Дороти Кумсън
4.Бестселър - Оливия Голдемит
5.Дългият уикенд - Виктория Хенри
6.Страст , сълзи и лачени обувки - Адриана Триджиани
7.Път към дома - Хариет Еванс
8.Лято във вила Роза - Ники Пелегрино
9.Куфарът на г-жа Синклер - Луиза Уолтърс
10.Вечното чудо - Пърл Бък
11.Забравената шивачка - Лиз Треноу
12.Любовта е само дума - Йоханес Марио Зимел
  bouquet

# 356
  • Пловдив
КанелА... , в кой ден от месеца ще излизат световните бестселъри?

# 357
  • На изток от Рая
КанелА... , в кой ден от месеца ще излизат световните бестселъри?

Не си спомням вече какво пишеше  newsm78 Случайно попаднах в някакъв сайт където ги имаше книгите , които ще излязат и си ги копирах Rolling Eyes

# 358
Сега излизат и историческите романи и световните бестселъри едновременно ли?
Разбирам това, че останалите бройки ги пускат със списанията, когато си поискат, но защо сега и новите ги пускат едновременно? Някой ако може да каже кой са излезнали в момента и какво предстои?

# 359
  • Русе
Всеки месец,първият четвъртък Световни бетселъри ,а вторият четвъртък Исторически романи.Лятото за по 3 месеца пускат и колекция "Лято" 3 романа.

Общи условия

Активация на акаунт