Книгите със списание Журнал

• 218 678
  • 834
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Nuri_05   bouquet
А какъв жанр са тези "Лято"?

# 361
Дали вече е излязло нещо от Световните бестселъри?

# 362
  • Пловдив
plqsak, би трябвало да е излезнал Натюрморт - Джой Филдинг.

# 363
  • Русе
На 8 януари изляза "Натюрморт" Джой Филдинг ,на 15 януари пуснаха "Ангел на греха"-Джоана Линдзли  най-лесно се ориентирате по реда на книгите :1'ви месец книга 1 и т.н. А колекция "ЛЯТО" са пак любовни романи.

# 364
Ето на този линк са книгите,които ще излязат през 2015 година.  http://shop.sbb.bg/?cid=3                  За Световни Бестселъри 2015 и За Исторически Любовни Романи 2015

# 365
  • Варна
Аз си взех днес Журнал с книгата на Джоана Линдзи - "Кажи, че ме обичаш". На 5 февруари трябва да излезе "Любовта е само дума" на Йоханес Марио Зимел (от поредицата Световни бестселъри), а на 12 февруари - "Компаньонката" на Аманда Куйк (от поредицата Исторически любовни романи)

# 366
След като години наред събирам всички книги, тази година ще го правя избирателно.
Почти всички ги има в електронен вид и са дооооста стари. Пример: http://chitanka.info/text/9498-angel-na-greha

# 367
Здравейте! Simple Smile

Може ли да ми кажете кои книги са били на 8 януари, 15 януари, 5 февруари?

Благодаря предварително!

Последна редакция: пн, 16 фев 2015, 14:59 от GirlOnFire

# 368
На 8-ми излезе Натюрморт,На 15-ти излезе Ангел с ангелско сърце,На 05.02 излезе Любовта е само дума,На 15.02 излезе Компаньонката.

# 369
  • Варна
Само няколко коментара по-нагоре пише кои книги са излезнали.

На 5 март излиза "Кашмиреният шал" на Роузи Томас (Световни бестселъри), а на 12 март - "Вещицата" на Кристина Дод (Исторически любовни романи).

# 370
Благодаря ви! Simple Smile

# 371
Прочетохте ли вече някой от книгите да кажете дали ви харесват? Питам по точно за световните бестселъри, защото си мисля дали да не си ги поръчам всички? Не ми се следи кога какво излиза постоянно.

# 372
Днес видях, че със списанието са пуснали "Красавицата и звяра" на Аманда Кук, някой ще каже ли дали е интересна? Чудя се дали да я купя.

# 373
До сега прочетох първите две книги от новата поредица Световни бестселъри. Според мен до този момент поредицата е доста добре подбрана. Днес си взех и новата книга Кашмиреният шал и за тези, които се чудят върви доста добре  Grinning

# 374
Здравейте, нова съм тук. Запознах се с тази поредица от една приятелка. Заинтригува ме като каза цената - 4лв. Реших да започна да я купувам. За сега имам само Кашмиреният шал. Ще видим дали утре ще си купя и Вещицата. Звучи ми хубаво заглавието  Rolling Eyes

На 12.03.2015 - Кристина Дог - "Вещицата" - ИСТОРИЧЕСКИ ЛЮБОВНИ РОМАНИ, трети от поредицата.
На 2.04.2015 - Оливия Голдсмит - "На върха на класацията" - СВЕТОВНИ БЕСТСЕЛЪРИ, четвърти от поредицата.

Надявам се да помогнат на някого тези дати все пак  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт