Книгите със списание Журнал

• 218 670
  • 834
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Едната поредица със сигурност е с кримки - дори някои от авторите са споменати, но все пак може да има и скрити бисерчета, затова се интересувам

# 31
  • Видин
Взех си "Куриерът трябва да умре". Следващата е "Съседката" на Барбара Делински

# 32
Аха, и аз. Събирам всички поредици и се замаих вече кога излиза Блясък с книга, Журнала с книга, Космо с книга...  Crazy Но както казах и преди, често поръчвам книгите направо от Санома накуп.

# 33
Аз втора година подред си ги купувам. Тези със Журнал, Story и Cosmopolitan. По голяма част от тях са ми интересни. Завърших "Още те обичам" от Cosmopolitan и сега чета Куриерът трябва да умре oт Журнал. Втората е много въвличаща, много ми харесва и ако в другите книги малко предвиждаш какво ще стане в тая става точно обратното и мисля че до утре вече ще съм я допрочела.
Много са хубави всички поредици и много се радвам че направихте тема за тях.
От моето обкръжение, приятели и семейство никой не чете и ми е много мъчно че не мога да коментирам книгите с никого. Ще се радвам ако намеря съмишленици в тази тема  Heart Eyes

Журнал излиза всеки първи четвъртък от месеца и цената е 3,99
Story излиза на различни дати, но те обикновено се публикуват в Журнала цената е 4,99
Cosmopolitan излиза на всяко 23 число и цената е 5,99

Поправете ме ако греша.   bouquet

# 34
  • Пловдив
Купих си миналия месец "Мемоарите на една гейша", но няма да повторя - много лошо качество, ситен шрифт.

# 35
"Връзки в Ел Ей" отново е на пазара - с последния брой на Harper's Bazaar.

# 36
A gotina li e , cheli li ste ya?

# 37
# 38
Аз току - що си взех "Разбивач на сърца" със Стори. Като допрочета куриера мисля да започна нея. Изглежда интересна.   bouquet

# 39
Съседката - май месец обещава да е интересна.

# 40
  • Видин
Съседката - май месец обещава да е интересна.
Да.
Видях, че четеш Куриера. Как е?

# 41
Адвокат, защитаващ престъпници, вика куриер за пратка и го изпраща на несъществуващ адрес. Там кола се опита да го сгази. Адвоката е малко убит. Полицията и някакви тъмни субекти издирват куриера, той се крие.
Пратката е снимка - за изнудване.

Не съм я свършила още. Интересна е, увлекателна.

Днес си взех и тази със Стори.

Това е анотацията:
Цитат
В сумрака на изповедалнята един покаял се грешник коленичи и изрича смразяващо признание: „Благослови ме отче, защото ще съгреша…“ Бавно и подигравателно, мъжът описва как е убил и възнамерява да го стори отново. Бъдещата му жертва се нарича Лорен и е сестра на свещеника, изслушал изповедта. Брат й настоява Лорен да се довери на единствения човек, на когото той вярва — приятелят му Ник Бюканън. При работата си във ФБР агент Бюканън се е сблъсквал с някои от най-страшните отрепки на обществото. Но дори той не е подготвен за изобретателността на маниака, който я преследва. Магнетичното привличане между Лорен и Ник расте, а с него и опасността, надвиснала над нея…

# 42
  • Видин
Да, взех си ги и аз, и двете. Питах дали е интересна  Laughing Аз чета още Нишките на съдбата, но нямам много време и съм едва на 150 страница ... После ще започна някоя от двете, че ми се чете нещо леко и интересно

# 43
А аз предпочитам Блясък и ще си взема книгата с него във вторник. А и е за 4,50лв., докато Story  е 5.  Crazy

# 44
А аз предпочитам Блясък и ще си взема книгата с него във вторник. А и е за 4,50лв., докато Story  е 5.  Crazy
Списанието Стори е уникално тъпо, но бързах да я купя докато има пари.

Едната поредица със сигурност е с кримки - дори някои от авторите са споменати, но все пак може да има и скрити бисерчета, затова се интересувам
за съжаление на кримките няма пълен списък кои са книгите.
Тези с Журнал ги има в първия пост на темата, но не са в този ред. Tired

Общи условия

Активация на акаунт