Книгите със списание Журнал

• 217 876
  • 834
  •   1
Отговори
# 585
Следващата книга е : Той, тя и другата“ от Тес Стимсън излиза с брой 5 за 2017 г.  на сп.„Журнал за жената“ на 2 февруари.

Ще се купува  newsm10

# 586
Все по-хубави книги започват да пускат. Браво!

# 587
  • София
С Кулинарен журнал ще има 3 романа от колекция "Любов и страст"
на 15 февруари - Скандален залог
на 15 март - Скандални уроци
на 1 април - Още по- скандално
И трите романа са от Каролайн Линдън
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 588
Еха страхотна информация. Heart Eyes Ще се възползвам.

# 589
 Купих си списанието с книгата , което излиза днес  Peace Имам да дочета няколко глави  от друга книга и я започвам. Резюмето ми допадна и се надявам да ми хареса Blush
 В списанието обаче  няма информация, коя ще е следващата книга от поредицата . Изглежда тази година нямат готова селекция или са решили да  не я обявяват Thinking

# 590
С Кулинарен журнал ще има 3 романа от колекция "Любов и страст"
на 15 февруари - Скандален залог
на 15 март - Скандални уроци
на 1 април - Още по- скандално
И трите романа са от Каролайн Линдън
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Чудесна новина.  Simple Smile
Купих си списанието с книгата , което излиза днес  Peace Имам да дочета няколко глави  от друга книга и я започвам. Резюмето ми допадна и се надявам да ми хареса Blush
 В списанието обаче  няма информация, коя ще е следващата книга от поредицата . Изглежда тази година нямат готова селекция или са решили да  не я обявяват Thinking

Не мислят за нас нетърпеливите читатели. Wink Много ми се иска да кажат кои книги ще издават до края на годината за да знаем какво да очакваме.

# 591
И аз си взех книжката днес, много добре изглежда, надявам се и да е интересна.

# 592
Днес си купих "Излъжи ме нежно" на Аманда Куик и в книгата са дадени заглавията на книгите за следващият месец.

"Изневярата" - Ивън Хънтър - излиза на 2 март

"Покорителят" - Джоана Линдзи  - излиза на 9 март

# 593
Днес си купих "Излъжи ме нежно" на Аманда Куик и в книгата са дадени заглавията на книгите за следващият месец.

"Изневярата" - Ивън Хънтър - излиза на 2 март

"Покорителят" - Джоана Линдзи  - излиза на 9 март

Изневярата, я имам от предишно издание на Санома блясък.

# 594
Здравейте да попитам някой случайно да разменя или подарявам някой от книгите,изпуснах да си взема  Вкусът на мечтите която е излязла Януари месец и като минавам покрай павилион все се оглеждам,но няма останал брой?

# 595
  • На изток от Рая
sweet666, може да си я поръчаш от тук:
Скрит текст:

# 596
sweet666, може да си я поръчаш от тук:
Скрит текст:

Благодаря,но го знам сайта и ако исках да си я поръчам,нямаше да пиша тук да разменим книги с някой?

# 597
  • Пловдив

sweet666, има тема за размяна на книги, може би в нея повече хора биха видяли търсенето ти.

# 598

sweet666, има тема за размяна на книги, може би в нея повече хора биха видяли търсенето ти.

Благодаря,ще я погледна и ще пиша там.Лек ден на всички с нетърпение чакам следващите книги.Дано почнат да зареждат повече бройки,не докато стигна до павилиона и да са свършили.  Laughing Laughing Embarassed

# 599
  • Bulgaria
Знаете ли дали ще пускат отново книги със списание Стори ? Иначе мисля да си взема книгата от този месец на Аманда Куик.

Общи условия

Активация на акаунт