Книгите със списание Журнал

• 217 856
  • 834
  •   1
Отговори
# 645
Fenkka,вече я поръчах.Щом си е чела многократно значи си заслужава.
Много се радвам Hug Ще чакам отзиви после bouquet bouquet

# 646
Fenkka,вече я поръчах.Щом си е чела многократно значи си заслужава.
Много се радвам Hug Ще чакам отзиви после bouquet bouquet

Непременно ще пиша. bouquet

# 647
Преди малко си купих новата книжка от Световните бестселъри "Книжарница Найтингейл" Вероника Хенри. Резюмето ми се видя интересно.
Следващата седмица от историческите ще излезе "Неукротимо сърце" Джейн Федър.

# 648
Аз също си взех книгата от днес.Имам да си дочета ''Вкусът на мечтите'' и я започвам Simple Smile Simple Smile

# 649
Днес си взех "Неукротимо сърце" на Джейн Федър.
Очаквах да пише кои ще са книжките следващия месец, но уви отново няма информация. Дават резюме на книгата, която ще излезе другата седмица "Да си остане между нас" Джейн Фалън. Чудя се дали да си я взема newsm78
Аз също си взех книгата от днес.Имам да си дочета ''Вкусът на мечтите'' и я започвам Simple Smile Simple Smile

fenkka__ хареса ли ти "Вкусът на мечтите" че на мен ми предстои да я чета. Аз, както писах по преди си взех по твоя препоръка  Hug , Момиченцето на Адел обаче все още не съм я почнала. Натрупала съм една камара с книги и все не ми остава време да ги чета.  Crazy

# 650
Днес си взех "Неукротимо сърце" на Джейн Федър.
Очаквах да пише кои ще са книжките следващия месец, но уви отново няма информация. Дават резюме на книгата, която ще излезе другата седмица "Да си остане между нас" Джейн Фалън. Чудя се дали да си я взема newsm78

fenkka__ хареса ли ти "Вкусът на мечтите" че на мен ми предстои да я чета. Аз, както писах по преди си взех по твоя препоръка  Hug , Момиченцето на Адел обаче все още не съм я почнала. Натрупала съм една камара с книги и все не ми остава време да ги чета.  Crazy
Хареса ми,да.Разтоварваща,приятна и с лекота се чете Peace И аз съм така купувам,купувам,а все малко време за четене имам Sad Sad Но ще наваксаме bouquet Хубава вечер!

# 651
"Неукротимо сърце" e невероятна. Скоро така не ми е харесвала книга.

# 652
"Неукротимо сърце" e невероятна. Скоро така не ми е харесвала книга.
Здрасти.Тази книга от коя поредица е? Simple Smile

# 653
fenkka__ Неукротимо сърце е от Историческите любовни романи. Излезе миналата седмица.

# 654
fenkka__ Неукротимо сърце е от Историческите любовни романи. Излезе миналата седмица.
Така ли? Аз я търсих в сбб медиа,но не я открих и затова попитах.Благодаря Hug

# 655
Все още я има в "Лафка".

# 656
На 1 юни излиза романа "Дъщерята на пчеларя" от Санта Монтефиоре. Това ще бъде шестия роман от поредицата Световни бестселъри.

# 657
На 1 юни излиза романа "Дъщерята на пчеларя" от Санта Монтефиоре. Това ще бъде шестия роман от поредицата Световни бестселъри.
Ммм интересно ми изглежда заглавието.Ще си я взема Peace

# 658
Четох анотацията на "Дъщерята на пчеларя" в Goodreads и ми се видя интересна. Определено ще си я купя. На Санта Монтефиоре и миналата година пуснаха книга "Къща на брега на морето" и също беше хубава.

# 659
 Аз май пак ще пропусна книгата  Tired   Прочетох резюмето и не ми е по вкуса. Напоследък не мога да попадна на хубава книга  и не само от тези , които се продават със списанията, ами като цяло  ooooh!  Явно съм в някаква 'литературна  депресия ' . Започнах един куп книги, но ми доскучават и ги захвърлям.
 Извинявам се за оплакването и отклонението от темата  bouquet С интерес очаквам книгите, които са приготвили с летните броеве на списанието Peace

Общи условия

Активация на акаунт