Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 95-тa тема

• 182 995
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, много вкусни и интересни предложения има винаги, затова попоглеждам тук!
Вчера у нас:

Гъбена супа

Пилешко с ориз и зеленчуци

Шоколадов кекс със сладко от вишни

# 571
  • София
Ангелова честита ви годишнина newsm51,много любов и щастие.Тортата  ти е супер и си вземам мъфинка
Доминиканката тирамисуто ти е прекрасно
Верабел по тази я правя винаги

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=2077.0
Благодаря.

# 572
  • ВАРНА
У дома-шведски ванилени мечти от ту к  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=538716

# 573
Меганс , Тайна и Бъни,непременно ми заделете от баниците,чудни са,че и с много сиренце! Hug
И от nas и Лабрекс си харесах и двете им предложения! Peace

От мен карамеления сладкиш на Лео :

# 574

Ох,  stefina и maqaami съвсем разногледа ме направиха! Crazy Heart Eyes  bouquet Толкова много и всичко изглежда чудесно!   bouquet  chef

maqaami, много мил жест от страна на половинката ти, винаги ме впечатляват такива неща повече от нещо уредено в скъп ресторант или някакви големи подаръци.  Peace

stefina, подскажи, моля те, кои са тези прекрасни кексчета на Бети? За тортите нямам думи, няма съм!  chef  bouquet

еликсир, тоя сладкиш ми е слабост и както си го поднеслааа...... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, разкош! Crazy Ама още не съм си изяла вчерашните пурички. Grinning  bouquet  chef

# 575

еликсир, тоя сладкиш ми е слабост и както си го поднеслааа...... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, разкош! Crazy Ама още не съм си изяла вчерашните пурички. Grinning  bouquet  chef
Работата е ясна,значи ще направим приятелска размяна! Hug  bouquet

# 576
  • Пловдив
Позволете да нахълтам в темата ви с този лимонов чийзкейк рядко готвя и правя подобни неща всъщност  и да ви кажа, че видях страхотни неща! Връщам се  да погледна и по-назад.

# 577
Еликсирче, много хубав сладкиш Simple Smile
Stefina много красиви торти браво   bouquet
Аhasver, сармите ти изглеждат ужасно вкусни, но си нямам зеле ще трябва да почакам до утре  Laughing

Аз ще се запиша в най-вкусната тема с една много вкусна торта от кисело мляко, която поднесох с карамелено сладко

# 578
Работата е ясна,значи ще направим приятелска размяна! Hug  bouquet

Оооо, с най-голямо удоволствие! Няма да откажа! Grinning  bouquet

А kostilq и t_tabakova хвърлиха бомбите и зачезнаха! Аааа, не така, а рецепти на тия вкусотии??? Много моля!  bouquet

# 579
Страхотни неща сте публикували!   bouquet

Kostilq, много интересно изглежда тази торта от кисело мляко, може ли рецепта?

Вкъщи - пиле "Тракия"

# 580
Еликсирче, Вики, много апетитни сладкиши   bouquet
t_tabakova,  wavey с много хубав сладкиш пристъпваш в темата   bouquet
Аделинче, харесва ми цялото ти меню, може лида ти идвам на гости?  Wink
Лабрекс, пак ми се размина галета  Embarassed но на пурички не отказвам да се почерпя  Hug
maqaami, браво на мъж ти  smile3501 и да оздравяваш бързо!
Бъни, апетитно бутче   bouquet а баничката е много пухкава!
Katerina R., пилешките филета в кисело мляко  наистина стават много сочни  Peace

бонбонки - баунти правих вчера

от сряда още един език с масло и чесън да  отчета  Laughing

шарено руло с плънка пак и отново  Crazy

млечната салата, която е там зад него - желирана

топеница с пармезан

# 581
  • София
Лабрекс,Костиля-радвам се,че ви харесват тортите ми и другите гозби.
Лабрекс ето рецептата-http://vkusnosbety.blogspot.com/2012/01/blog-post_31.html

# 582
  • Пловдив
labrex трябваше да приспя малкото зверче и пак съм тук. Рецептата е тази http://yoli-www.blogspot.com/2009/07/blog-post_26.html, но аз направих мой, анти-кризисен така да се каже вариант /пиша само корекциите, къде съм сменяла продукти/:
Блат:300 г чаени ванилови бисквити -аз не намерих такива и използвах лимонови
200 г печени безсолни лешници- печени безсолни фъстъци
Крем:500 г сирене Рикота -обикновено сирене крема
50 мл лимонов ликьор -лимонов сок
Желе: тъй като не намерих жълта готварска боя купих желе, разтворимо и го разтворих не само с вода а и с лимонов сок- вместо ликьора, есенция лимон.
Декорацията също ми е по-скромна  Embarassed

Аз обичам да си измислям ти променям такива рецепти- за торти, сладкиши. Общо взето гледам да са лесни, но вкусни. А когато готвя основно ядене, то е нещо от сорта на Пилешки хапки с портокал и мандарина, каквито правех скоро. Сега ме е яд, че не снимах да ги покажа.
Много вкусотии показвате всички и искрено ви се възхищавам!

# 583
Лабрекс, пак ми се размина галета  Embarassed но на пурички не отказвам да се почерпя  Hug

Скрит текст:
пеп-4о, ама ги направих само с массс Grinning + малко кисело мляко + брашно с бакпулвер, в буквалния смисъл се топяха, страшно крехки и нежни.Затварям го да не скандализирам някого с тая мас, дето съм я заизползвала! Grinning Peace

Аз пък си вземам баунтче, езиче и тая шаренийка  Heart Eyes, колко пъти и гледам рецептата и все сложна ми вижда! Peace  bouquet
stefina, t_tabakova, благодаря ви, момичета, записах си всичко, и мъфинките и чийзкейка в двата му варианта са по мой вкус!  bouquet
Katerina R и твоята рецепта копирах, аз пека пиле в кисело мляко, ще пробвам и по твоя начин!  bouquet

# 584
  • Пловдив
И аз моля за рецептата за тортата с кисело мляко    Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт