Няма к'во да си дърдорим, като вехти гащи пак от смях ш'са разпорим-16

• 22 170
  • 692
  •   1
Отговори
# 45
Еликсо, тя май тебе чака, душа, за по бира  Joy Joy Joy

# 46
  • София
Аз компания за пийенье си имам   : hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Онъз зелената си чака друг контингент  Joy Joy

# 47
Ми дааа, няма да търпим..

# 48
Еликс, виждам ти цялата компания  hahaha

По случая с храчката мисля, че трябва да се заема Нера, тя е по тайните акции и шпионажите  Joy Joy Joy

# 49
  • София
Нали ти казвам, голема група сме  hahaha hahaha hahaha

Яя, глей Бобата вече как си "измива ръцете"  hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

Храчката трябва да се залови незабавно   NaughtyJoy Joy Joy

# 50
Нали ти казвам, голема група сме  hahaha hahaha hahaha

Яя, глей Бобата вече как си "измива ръцете"  hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

ай ся, от 9 кладенеца вода ще носим...блондинка била Crossing Arms hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 51
Лелеееее,бях ви изтървала! ooooh!
Зу, благодарско за новата тема!

И сега малко балет ...такова де ...балерини за разсънване... Mr. Green

А Зузулина още от рано е спростряла... Joy Joy

Имам едно предложение в този сняг дето ни затрупа...

Нери, това ти и миУто ли сте... Joy Joy

# 52
Ади бре, де сте?! Thinking  И закуска съм подхванала...

# 53
Здрастиии

Еликс ти пак с компанията, ама там да не ти се подпали д..то на тъз тръба  hahaha hahaha hahaha

Фейти къде отиваш  hahaha hahaha hahaha

Нериии Hug Hug Hug, видях тъ  hahaha

# 54
Нали ти казвам, голема група сме  hahaha hahaha hahaha

Яя, глей Бобата вече как си "измива ръцете"  hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

ай ся, от 9 кладенеца вода ще носим...блондинка била Crossing Arms hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Туй е наполовина  вярно ....на кичури съм  Naughty, ама пъ кой мъ знай кат мъ няма в колата  Joy Joy Joy Joy

Зу разбрах имаш съперница в гУрътъ  Mr. Green, обачИ да тъ запитам за един друг индивид дъл си го мяркала там  Shocked Shocked Shocked Joy Joy Joy Joy

# 55
Зузулина прИкаляваш....виж какво си го направила твоя мъж  Shocked hahaha hahaha hahaha

Днес сле мокренето ще се опитам да докарам тоз стайлинг  hahaha hahaha hahaha

Тъъъй изджасах 3 поста един след друг  Whistling време е за почивка  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 56
mibobo мишката с гащите е уникална Grinning
Ето и от мен малко

# 57
Оф, дУтътрихх сЪ!

Тъй ми сЪ спеше, ама станах, щот имах предчувствие, че Нера пак няк'ви ги върши, както се и оказа Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тук пак се е накиприла  hahaha

Фейтата от рано сА друса по мегданите днес, нИ знам к'во й стана  hahaha hahaha hahaha

Бобо, ти що така тъжно гледаш, душа? НЪл' ти дадох новата шапка  Joy Joy

Туй пък е Еликсата, отива пак на няк'во шарено парти и познайтИ как ши съ върне  Joy Joy Joy

Сисо, ти как тъй ши нЪ изтървеш, душа? Да бешИ си сложила Училата, че по-'УбуУ да виждаш hahaha

# 58
  • София
Хаайй! Поизкривих се на тръбата,  изтрезнях и пак тръгвам
 hahaha hahaha hahaha hahaha

Туй пък е Еликсата, отива пак на няк'во шарено парти и познайтИ как ши съ върне  Joy Joy Joy

Убаче, Зузу, имам предчувствието, че отивам на гей парти, тъз шарения, тез condoms дет висят, леле закъсах го  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И Тоя ли е от вашта гура ? hahaha hahaha hahaha

# 59
  • София

Зу разбрах имаш съперница в гУрътъ  Mr. Green, обачИ да тъ запитам за един друг индивид дъл си го мяркала там  Shocked Shocked Shocked Joy Joy Joy Joy

Само не мога да разбера туй сиди с каква цел си го е турил, друго всичко ми е ясно  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт