Няма к'во да си дърдорим, като вехти гащи пак от смях ш'са разпорим-16

• 22 257
  • 692
  •   1
Отговори
# 555
Бобо, ей ти едни многокраки обици, да ти ходят на кондурлята  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

newsm44 newsm44 newsm44 Открих, открииииих, ......проблемът с алкохола вече е решен , това е АЛКОХЕROX    rotfImao rotfImao rotfImao

БраО бе душа... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Видях тъ разфучала си се вече  Shocked Shocked  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ши дода да помагам  hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 556
  • загубено
Оооо Бобо,мнооо ми хубава чантичката hahaha
Днес цял ден мислиш за мен и моят стайлинг hahaha hahaha hahaha

Трепач ще съм hahaha hahaha

Иииииииииии Зу,кво правиш там newsm78

hahaha hahaha hahaha

Вижте колко хубава престилчица ми подари Нерайдов hahaha

Да съм по-добра домакиня Joy

# 557
Ето как ми изглежда ЕКГ-то  hahaha hahaha а туй ми барбекютУ hahaha hahaha

Нери а ти какво правиш тук  hahaha hahaha

Еликс глава ли те цепи душа , че медитираш hahaha hahaha

Зузи що съ излагаш тъй бе душа  ooooh! ooooh! hahaha rotfImao rotfImaorotfImao

# 558
Днес цял ден мислиш за мен и моят стайлинг hahaha hahaha hahaha

хайдИ тУгаз Ини ланци манци и от мене  hahaha hahaha hahaha

Аз днИес също се погрижих за менЕ си  Joy Joy Joy дано не съм прекалила с грима  Mr. Green

БобУ  ... я по ведро душа  ...  Joy Joy Joy

Зу ... намери снимка от младИнИтЕ ти  Joy Joy Joy Joy Joy

# 559
  • София

smile3532 smile3532 smile3532 сега само се моли да не спира тока

Шъ монтирам едно динамо и шъ съчетая полезното/ тичанйето/ с приятното /пиьенйето/ Mr. Green

Нерке, точно на домакиня ми заприлича кат тъ видях ...Joy Joy Joy

Никаква глава не мъ цепи, ако мъ зацепи шъ изцепя 5-6 бързи и ша ми мине кат на кутре  Mr. Green

# 560
Аз намерих снимка от детските години на Еликсата  Joy Joy Joy Joy

Ау, Неро, срам ма е от таз престилка, няма да я гледам  hahaha

ВижтИ какитИ у квартала как мЪ носят, щот мъ знаят, чи съм мързел...тъй поне не ми друса много...аз затуй не са воза в количката Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 561

Аз днИес също се погрижих за менЕ си  Joy Joy Joy дано не съм прекалила с грима  Mr. Green

ПсУлютно не си  Naughty, друг път и по-зле си била  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

Еликс, Зу ето ви за довечера един шах да изиграете  hahaha hahaha rotfImao rotfImaorotfImao

# 562
  • София
Нери а ти какво правиш тук  hahaha hahaha

Туй е от програмата на цирк дьо Солей, днес  нали гостуват в зала АРМЕНА АРЕЕЦ, дет викаше една леля  Joy Joy Joy Joy Joy 

Убачи я видях  как пристигна за тренировка.......с Тип Топ куриер  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 563

Аз днИес също се погрижих за менЕ си  Joy Joy Joy дано не съм прекалила с грима  Mr. Green

ПсУлютно не си  Naughty, друг път и по-зле си била  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy :35

Уф .. спУкУима начИ ... ся спУкойно мога да одя дУ мЪгазинЪт  Joy Joy Joy Joy

# 564
  • София
Аз намерих снимка от детските години на Еликсата  Joy Joy Joy Joy

Ай ся, компромати  Crossing Arms  

Аз да казвам ли как редовно къртиш по превозните средства  Mr. Green hahaha hahaha hahaha
щот тъ мързи и мнооо ти са спи  Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 565
Фейто, ти го спука тоз магазин, ма душа  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Голямо ходене там, голямо чудо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Еликсо, тъй съм си..спинкам си Blush hahaha hahaha hahaha

Бобо, що тъй им снимаш под полите на тез твойтИ хора newsm78

Туй са Еликс, Нера и Боба...трите красавици с дълги вратове. Фейт сЯ нИ я показах, щот тя шА нА засенчи с тез цапаници и гримове  Joy Joy Joy Joy Мастъра и Надежка са заблихосаха пак нейде...Ай глеЙти изящество сЯ Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 566
  • София
Добре, Зузе, аз съм туй пиуе вляво, ама изяществото ни е само дотук...до вратовете  Joy Joy Joy Joy Joy

Ади сега ина задачка-закачка....Който преброи колку народ са вози тука и даде логична теорема за тежестта и скоростта на МПС-то, ще пулучи награда  bowuu

# 567
Ааааа, не не не!  Crossing Arms Аз кат' видях Махмуд Абаджа Кабул 5-ти ( с жълтата блуза) спрях да разсъждавам! Боба да си смята  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

мен и муза ма цапардоса и вижте к'во сътворих..даже и вилици има по него  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 568
Бобо, кво правиш там? Можи да съ намокриш  doh  Mr. Green

поздрав!
Скрит текст:

# 569
Фейто, ти го спука тоз магазин, ма душа  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Голямо ходене там, голямо чудо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao

днИес си признавам нИ съм ходила  Mr. Green споменах гУ ей тъй ... натоварих мъжо със задачата да купи ляБ  bowuu   А ся колкото и да не ми се иска да ви оставя  ... Утивам да готвя  Tired ма шЪ сА върна по някУйЕ времИ  Hug Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт