Няма к'во да си дърдорим, като вехти гащи пак от смях ш'са разпорим-16

• 22 259
  • 692
  •   1
Отговори
# 540
Браво, момичета, страхотна тема  Joy Joy Joy

bouquet  bouquet

# 541
  • София
Радвам се Фейти, то не всеки ден се случва да имаме  Joy Joy Joy
Убачи съм лееко притИсненъ зарад тез марсианци, дърпат се ни щът да пийнат, ей тъй да им дойде настроението...ей го как мъ гледа недоверчиво  Shocked Mr. Green

# 542

Зузо, гащите ги мернах тука, ама да запитам чий го търсиш ти из казармите, ааааа Thinking Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Паркирах танка  newsm44 newsm44

Нериии покажи съ  hahaha лъжеш, че заминаваш а си сменяш аватара  Crossing Arms

Фейт стига готви па ти  Whistling, амчи лягайтИ рано кат снощи без да ядете  Joy Joy Joy

# 543
Убачи съм лееко притИсненъ зарад тез марсианци, дърпат се ни щът да пийнат, ей тъй да им дойде настроението...ей го как мъ гледа недоверчиво  Shocked Mr. Green

Виж сега видове различни  Naughty, някой по трудно се поддават някой по-лесно....ей туй е опитало вече  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 13:52 от mibobo

# 544
  • загубено
Бобо,готина чантичка Joyнякак странно ти пасва на характера Mr. Green

hahaha hahaha hahaha

Бобо,казахме да си вземеш кафе не да преостроиш зградата hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy

Фейти,ново елече newsm78

hahaha hahaha

Щях да ходя на пазар,ама мЪ домързя.
То било заразно бре  hahaha hahaha

# 545
Няма да идвам на работа Mr. Green Рекох и отсЕкох! Колкото и философски да гледам, използвачеството не е от любимите ми качества, а и шефовете ми трябва на ръце да ме носят за постиженията ми през последните години, а не да се опитват да ми забият поредния нож, ама няма да влизам в подробности точно тук, чи ши съ разфуча ей ся  Mr. Green

Внимание!!! hahaha hahaha hahaha

Еликсче, ей тоз мА пУвлечИ към танка ...убавец  Joy

# 546
Фейт стига готви па ти  Whistling, амчи лягайтИ рано кат снощи без да ядете  Joy Joy Joy

вИж сЯ ... той мож да не Иде ... все ши намери ко да папа  Joy Joy Joy И без туй кат го взех беше 60 кг. с мокри гащи, а сега вече е 70  bowuu Crazy

Фейтоф .....  hahaha hahaha hahaha

Ма аз нимога да не хапвам ... ся заради него гладна ли да стоя  Joy Joy Joy

Еликс ... с тази вода вчера ... виждам чИ вечИ си подготвена и за най - лошотУ  Joy Joy Joy

Хехахеххахехе .... не е истина ... имам снимка всички заедно  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 547
  • София

Фейт стига готви па ти  Whistling, амчи лягайтИ рано кат снощи без да ядете  Joy Joy Joy
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao ХИТРООО Joy Joy Joy

Не знам, Бобо, тоз екземпляр ни съм гу срещала, но си личи че е опитало  Joy Joy Joy Шъ са мъча с мойто марсианче някакси и то да придобие подобен вид  Joy Joy Joy

А ти си професионалист, та дрънкаш....и бабе си си взела за баланс
 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 548
  • загубено
Еликсче,видях те и тебе hahaha

http://joke.bg/vrana-snoubordist

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 549
Точе, СФинявам сЪ, че не съм тА отразила по-рано, ама съм заплес тези дни Joy Мерси за милите думички!   bouquet

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 550

вИж сЯ ... той мож да не Иде ... все ши намери ко да папа  Joy Joy Joy И без туй кат го взех беше 60 кг. с мокри гащи, а сега вече е 70  bowuu Crazy

Ха-ха моя беше 57кг hahaha и сега е 70кг, кУ не бяхме ний жените  Crossing Arms Whistling

Тъй ся кат съ ядете все с мойта чанта-автомобил, аз си имам и автобус  hahaha  хайде купих и за вас  hahaha hahaha

Еликс заповядай  hahaha hahaha

Нери  hahaha
Зу твойта малко грозна   hahaha hahaha ама хайде щИ подаря още една  hahaha

Фейт  hahaha

Хайде и една за Мастърс  hahaha

# 551
  • София

Еликсче, ей тоз мА пУвлечИ към танка ...убавец  Joy

Не заблуждавай аудиторията  Naughty  Виждам аз кой е твоят човек   rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
  Joy Joy Joy Joy Joy Joy мнооо яко...ами да, утре и аз горе-долу ще съм така, само че със ски  Mr. Green

bouquet  bouquet  bouquet за Точе!

# 552
Няма да идвам на работа Mr. Green Рекох и отсЕкох! Колкото и философски да гледам, използвачеството не е от любимите ми качества, а и шефовете ми трябва на ръце да ме носят за постиженията ми през последните години, а не да се опитват да ми забият поредния нож, ама няма да влизам в подробности точно тук, чи ши съ разфуча ей ся   Mr. Green

Видях тъ разфучала си се вече  Shocked Shocked  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ши дода да помагам  hahaha

Нерии остави протфейла на човека  hahaha hahaha

# 553
  • София
 newsm44 newsm44 newsm44 Открих, открииииих, ......проблемът с алкохола вече е решен , това е АЛКОХЕROX    rotfImao rotfImao rotfImao

Мерси за чантето, Бобо, 2-3 бирички влизат спокойно, шъ си я ползвам със здраве  bowuu

# 554
newsm44 newsm44 newsm44 Открих, открииииих, ......проблемът с алкохола вече е решен , това е АЛКОХЕROX    rotfImao rotfImao rotfImao

smile3532 smile3532 smile3532 сега само се моли да не спира тока

Нери внимавай дан заспиш  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт