Няма к'во да си дърдорим, като вехти гащи пак от смях ш'са разпорим-16

• 22 261
  • 692
  •   1
Отговори
# 525
  • загубено
Тенкю систър за чантичката,със здраве ще си я нося hahaha hahaha hahaha
Ши ги утрепа тук с мода,ко разбират те Joy Joy Joy

Айде усмихни се и май***а му на шефът.
Тюх язък,стар бил Crossing Arms

Хубав ден дами  Hug

# 526
Нери, отиваш да дебнеш хората ли пак?  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Айде лек ден и на теб!  Hug

Аз да покажа Мастъра как си почива...мързелана  Joy

# 527
Някога може да е бил...но сега вече не е от най-младите..Само 20 години е по-големичък от мен Joy

Като шеф беше страхотен, но преди няколко години. Вече изперква, определено  ooooh!

Ми кво искаш човека си е точно в критическа 33uu 33uu 33uu, ний тогаз шИ бъдем и по-зле  Joy Joy Joy

Нери видяхтЪ кат тръгваш, ай попътен вятър  hahaha hahaha

# 528
Еликсо, да не спиш, мари? Ай идвай, чИ ей сЯ ш дрънна звънеца и иде ракиено време  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Нери, ма ти още ли сА моткаш? Другити тръгват, а ти дремиш отзад hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 529
Фейта толкоз много да я мързи, че вижте как си е сложила монитора  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Бобо, ша ти са откачи главата от толкоз мозък..чак в рогите се е настанил  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 530

Бобо, ша ти са откачи главата от толкоз мозък..чак в рогите се е настанил  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Амчи да видиш лесно ли ми е, нИ мъ питай как спя с тез рога  Joy Joy Joy

Ох кат споменах спя - Мноооо мъ мързи и мнооо ми съ спи Tired , мъча да съм с отворени очи  hahaha поне докато си направя кафе  Joy Joy

Фейт нИдей гледа тъй изненадано, видяхмИ тъ кво гледаш  Whistling пъ ний фърляме боб тука за теб Joy Joy Joy

# 531
Мастърс що така бе душа  newsm78 Shocked  hahaha

Като реша да си умия колата, никой не може да ме спре  Crossing Arms Joy Joy Joy

# 532
Бобо, виж как се дои крава, душа...Туй ши е мляко от щастлива крава  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Бобо, как ходи с тез пътъци до НОИ, душа?  Joy

Еликсо, де си ма?  Shocked Щях да те почерпя една водка, ама тя се оказа безалкохолна...не е за теб  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 533
Абе да ти кажа не ми изглежда много щастлива тъз крава, ама може просто да я мързи за това да е избарала такъв поглед  hahaha hahaha hahaha

Ходих до НАП  smile3534 не до НОИ, ами много добре ходих що  newsm78 ти ходила ли си на 8 крака, по-добре е от на 2  Joy Joy Joy

Ши тъ замоля за малко разяснения по тоз фотос  newsm78 hahaha

Иначе ето я Нера пак  hahaha hahaha

Еликс тъкмо взех да си мисля сЯ ко ти спряха, че те няма  Mr. Green.....ама тъ съзрях почиваш си hahaha hahaha

# 534
  • София
Мастърс що така бе душа  newsm78 Shocked  hahaha
 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Бобо, как ходи с тез пътъци до НОИ, душа?  Joy

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Зузе, ни спъ, народ имам да раня, гладен е и пищи Joy

Ти вземи кажи на шефа дан съ стиска, ами да ви купи един климатик  hahaha hahaha hahaha

Бобо, как си съ омотала, знам какъв ще е финала  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Нерка, туй от Икеа-та ли го купи моме, то верно че там всеки сам си транспортира и  си монтира  hahaha hahaha hahaha hahaha

Мда, Бобич, позна вече си почивам  Joy

# 535

Нерка, туй от Икеа-та ли го купи моме, то верно че там всеки сам си транспортира и  си монтира  hahaha hahaha hahaha hahaha

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

МноУ УбУ си почиваш..С туй пуканИ чак предизвика интереса на марсианците..идват да ти сА чудят и те кат' нас

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Бобек, някой ми открадна едни гащи от прането и сега милицията прави акция "проверка"  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 536
Оф мале ... леле ... ужасссс ... като видях последната страница и си отдъхнах  ooooh! Нямате изчитане бе момичета ... то човек нИ мож да са наспи от вас  Crossing Arms, като знае послИ ко четИни гУ чака Joy Joy Joy
Първо да кажа, че МноУ съжЕлявам дето сношТи съм изтървала КупонЪт начИ  ... Такива ИзлЕяниЯ  Crazy  ама мноУ бяхме уморини с Фейтоф и рано ... рано пУ лИглата  Joy Joy Joy

А ... и от цялата рабУта разбрах чИ аз съм най-дребното ... и вредно тук  Joy Joy Joy
и да ви сЪ пУкажа на младини  Joy Joy Joy

Мастърче ... айде чИстИтИ тИ убави резултати  Hug
И на Славчето и Григори да им кажа ... чИ много се радвам, чИ ги забавляваме  Mr. Green Hug

Зу ... разбрах, чИ и утрИ шЪ си работарка ... и виждам, че вече с решила да сменаш рабУтатЪ  Joy Joy Joy Joy Joy

Еликс ... видах тЪ как са радваш, чИ имате вечИ вода  Joy Joy Joy

Нери ... още ранУ за почивка душа ... де сЪ рамИчта hahaha hahaha hahaha

Бобо ... ти неска май си имаш шУфИорчИ  Joy Joy Joy

# 537
Зузулина виж ко праят хората за да изпълнят трудовите си задължения  hahaha hahaha пъ ти рИвеш за една Събота  rotfImao rotfImao rotfImao

Фейт нещо сгази лука  Whistling hahaha hahaha

Хайде камилата ни чака за разходка  hahaha hahaha

П.П. вече наистина отивам за кафе   animal037  

# 538
  • София
Бобо, тъз количка ли му е любимата на инструктора, мъри  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Зузо, гащите ги мернах тука, ама да запитам чий го търсиш ти из казармите, ааааа Thinking Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Фейти, не скачай душко, няма да пишем повече и ще ни изчиташ, само стой и не мърдай..... ...или май миеш прозорци  newsm78 newsm78 hahaha hahaha hahaha hahaha

Нерке, кога си смени аватара, после ще ти покажа нещо подобно, ако го намеря Mr. Green

# 539

Фейти, не скачай душко, няма да пишем повече и ще ни изчиташ, само стой и не мърдай..... ...или май миеш прозорци  newsm78 newsm78 hahaha hahaha hahaha hahaha

Ма то верно си е за скачане  #Crazy #Crazy #Crazy докЪт изчИта едната тема ... минаха 40 мин ... после и тази ощИ 40 минути ... ми то станало време вече да готвя ... баси  Crossing Arms Mr. Green

Бобо ... видаф тИ учебнотУ возилУ  Joy Joy Joy сдамо нИ знам де е бил инстректура начИ  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт