Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 149

• 38 160
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, ще се наложи да изчакате с превода на 2-та част от интервюто, защото го превеждах директно в ,,публикувай отговор,, и едно неволно цъкване с мишката от моя страна и половината преведена част отиде на кино Twisted Evil
Сега започвам отначало ooooh!

Цари  Hug не се ядосвай, това са рисковете на „живото предаване“ !  Joy Joy Joy

# 106
И още нещо, което ми направи впечатление,  по-скоро отговор на някои коментари:
"Какая из сыгранных ролей наиболее близка вам по характеру?
Сложно сказать, не могу выделить одну. Все мои героини это я сама. В каждой из них есть я. Но это не значит, что каждая из них есть во мне.

Ренибо, права си всеки е неповторим и със свое място и затова често сравнението  и противопоставянето при утвърждаване и отричане на някого е  доста неуместно. Както и абсолютизирането - всичко си има доверителен интервал.

ПП аз вчерашния спор - не споря за мълчанието на Мурат преди концерта.  Peace

Последна редакция: нд, 29 яну 2012, 14:25 от Bagi

# 107
  • Русе
Цариooooh! влизам ти в положението, много неприятно е/ ''язък'' за усилията/.  Peace

Баги  Peace харесвам това, че Туба не дели ролите си - обича всички, без да издига една за сметка на другите, защото според мен  Thinking това би било неуважително, както към самите роли, така и към екипите с които ги и е правила.  Peace

И един колаж, който ми хареса.  Peace

# 108

Направих набързо една обиколка в дизито, да не ме забравите Joy Joy Joy Наздраве!

# 109

Наздраве!  Hug

# 110
  • Русе
Аа, ама от толкова наздравици  newsm78 да не получа и аз раздвоение,  Wink като това - в което някой фен е вкарал Джансел.  Peace

# 111
II-ра част от интервюто на Туба

• Вие сте учили за дизайнер на сценични костюми и декорация. Защо предпочехте професията на актриса?
В действителност не исках да променям нищо. Исках да си върша работата. След дипломирането си, една от най-опитните продецунтки и режисьорки Т. Гиритлиоглу ме покани на проби. Няколко пъти й отказвах, мислейки, че няма да излезе нищо. Но когато дойде третата покана за проекта ,, Çemberimde Гюл Оя,,, приех.
• Доколко сте удоволетворена от кариерата си?
Не бих могла да кажа, че вече съм опитна актриса. Всеки нов проект е нов опит. С всеки нов проект откривам в себе си по нов начин, откривам нови способности, опознавам себе си по-добре. Това е забележително. Това не е просто работа, а нещо повече. Кариерата е нещо материално. А аз колкото повече работя, толкова по-щастлива се чувствам. Също, когато хората идват и казват, че са плакали заедно с теб в тази или друга сцена или споделят, че нещо подобно се е случвало и с тях и пожелават успех – това е прекрасно.
• Снимайки се в реклами, Вие добихте още по-голяма популярност. Славата правили ли ви щастлива? Има ли моменти, когато се чувствате некомфортно?
Ако хората казват, че аз съм успял човек, това ме прави щастлива. Но да си извествен, не означава, че си успял. Славата не е успех. Ако на улицата някой ме познае и ме нарече знаменитост, това ве би ме зарадвало особено.  Покрай всичко това известните хора трябва да по-заети със социални проекти, които защитават интересите на хората. Това също ми помага да се чувствам добре.
• Коя от изиграните роли Ви е най-близка по характер?
Трудно е да се каже, не мога да избера една. Всяка моя героиня, това съм самата аз. Присъствам във всяка една от тях. Но това не означава, че всяка от тях съм аз.
• Очаквахте ли да станете толкова популярна в Турция и зад граница?
Не, не съм очаквала. Никога и не съм мислела, че ще стана актриса. Всичко стана спонтанно. От своя страна се носех по течението. Но работих усилено и опитах. Щастлива съм, че направих правилният избор. Аз вероятно съм там, където и трябва да бъда.
• Как мислите, красотата помогна ли Ви да станете успешна и известна?
Не мисля, че красотата винаги е нещо хубаво. Понякога това може да се обърне и против теб.
Например, за колко у нас актьори и актриси, които можем да признаем, че са красиви?
Вие може да ги наблюдавате, но не може да разберете защо го правите? Наблюдавате ги за това, че играят добре или затова, че са красиви?
Мисля, че това е недостатък за красивите актьори и актриси. Красотата и актьорското майсторство си пречат едно на друго. 
• Смятате ли се за човек с късмет? Колко е важна ролята на късмета в кариерата и в личният живот?
Да, аз правя това, което никога не съм мислела, че ще правя. В детството си дори и не мечтаех за това. Всяко дете има своя мечта. Всяка седмица променях бъдещата си професия. Ту исках да съм лекар, ту инженер, ту нещо друго. Но никога не съм казвала, че мечтая да стана актриса. Излиза, че въпреки това съм го искала. Така че мисля, че ми е провървяло. Мисля, че най-късметлийската ми роля е първата ми роля на Зарифе от сериала ,, Çemberinde Gül Oya,,.
• Коя ще е Вашата следваща роля? Какви са Ви плановете относно работата и личният Ви живот?
В момента нямам никакви планове. През този сезон искам малко да си почина. Старая се да не планирам нищо, защото когато правя планове за нещо в моят живот, винаги се случва нещо друго. Затова предпочитам да избера най-добрият вариант от предложените ми от живота, отколкото да седя и да правя планове.
• В арабските страни сте позната като Ламис или Аси. Не Ви ли смущава това, че повече Ви знаят с имената на героините Ви?
Абсолютно не. Ти играеш една роля и хората се отнасят към теб както към твоята героиня. След това участваш в нов проект и мислиш за това как хората ще се отнесат към новата ти героиня. Дали ще те наричат с името на новата героиня или не? Ако не, значи този проект за теб не е бил толкова успешен, и обратното. В арабските страни има такива, които ме познават и като Аси, и като Ламис, и като Туба. Това е много добре.
• Новият Ви проект ,,Гонюлчелен,, скоро ще бъде показан в арабският свят. Доколко може да увеличи популярността ви там? Може ли да споделите информация за този сериал?
Зрителя ще ме оцени толкова, колкото заслужавам. Гонюлчелен значително се различава от другите ми проекти. От една страна това е романтична комедия. И това прави проекта още по-специален. Той е адаптиран по мюзикъла ,,Моята прекрасна лейди,,.   Мисля, че публика ще са ни цели семейства и ще се наслаждават на този сериал.
• Как се приспособихте към циганският живот? Имахте ли трудности?
Разбира се, това е съвсем друга култура. Същественно се различава от вашата. Много ми беше трудно да уловя този скитащ дух на номадите. Трудно ми беше да се настроя към техните непрестанни движения, непрекъснатите им вражди и помирения. Разбира се, че беше сложно. Но това бяха незабравими, приятни приключения.
• Сблъсквахте ли се със забавни и извънредни ситуации по време на снимките? Часа. Затова
• Разбира се, как без такива неща. Ежедневно провеждахме на площадката по 18 часа. Затова и имаше толкова случки, нестандартни и забавни истории. 
• В проекта е невъзможно да не се забележи красивият Ви глас. Не планирате ли да станете певица?
Не, не планирам.
• Не се ли боите, че в арабските страни ще излъчват и други турски сериали и това ще увеличи конкурентите Ви?
Не, това въобще не ме притеснява. Доколкото зная, там така или иначе показват много турски сериали. Както вече казах, вярвам в това, че докато се старая и работя добре, аз ще покорявам сърцата на зрителите. Засега мога да правя това и съм тук. Когато няма да мога, няма да ме има.
• Имате ли приятели сред турските актьори и актриси?
Разбира се, че имам.
• Как провеждате свободното си време. Имате ли хоби?
Чета книги,  разхождам се, ходя на кино.
• Разбрахме, че сте се омъжили в сградата на посолството на Турция в Париж. Това е бил скромен семеен празник. Защо не направихте голяма сватба?
Това събитие беше организирано само за най-близките роднини и приятели.
• Забелязахме, че сватбената ви рокля и прическа бяха доста семпли. И във всекидневието си ли предпочитате семплото?
Принципно, да. Стига ми това, че заради професията ми често ми се налага да подлагам косите си на различни промени, да нося различни дрехи, тонове грим ...Това ми е достатъчно.
• По време на снимките на ,,Аси,, и ,,Гонюлчелен,, имаше ли вече нещо м/у Вас с Онур?
С Онур се запознахме по време на снимките на ,,Аси,, и оттогава сме приятели. Отношенията ни започнаха след края на снимките на ,,Гонюлчелен,,.
• Заради децата за известно време ще бъдете далеч от работата. Не се ли боите, че ще изпуснете някои големи проекти прези този период?
Не, не се страхувам. Защото в моят живот започва друг, още по-важен проект.

# 112
  • Русе
Цари  Hug

# 113

И такива колажи има, че даже и страница във фейса.  hahaha
http://www.facebook.com/pages/Murat-Yildirim-Cansel-El%C3%A7in/221050601305096

Цари, благодаря!   bouquet

# 114
Цариsmile3525

# 115
Момичета, дано ви е било интересно Peace
На мен лично-да. Освен това разбрах отговора на един въпрос, който отдавна ме глождеше - за връзката м/у Туба и Онур Laughing
И бялото му бебче Mr. Green, явно уроците по шофирането на бебчето са имали своя магия с продължение Mr. Green

# 116

Това май е Ахмет?  newsm78 По прическата го познах... Joy Joy Joy

Цари, колажът е много хубав!  Hug

# 117
  • Русе

Не бих могла да кажа, че вече съм опитна актриса. Всеки нов проект е нов опит. С всеки нов проект откривам в себе си по нов начин, откривам нови способности, опознавам себе си по-добре. Това е забележително. Това не е просто работа, а нещо повече. Кариерата е нещо материално. А аз колкото повече работя, толкова по-щастлива се чувствам. Също, когато хората идват и казват, че са плакали заедно с теб в тази или друга сцена или споделят, че нещо подобно се е случвало и с тях и пожелават успех – това е прекрасно.
...
Ако хората казват, че аз съм успял човек, това ме прави щастлива. Но да си извествен, не означава, че си успял. Славата не е успех. Ако на улицата някой ме познае и ме нарече знаменитост, това не би ме зарадвало особено.  Покрай всичко това известните хора трябва да по-заети със социални проекти, които защитават интересите на хората. Това също ми помага да се чувствам добре.
...
Трудно е да се каже, не мога да избера една. Всяка моя героиня, това съм самата аз. Присъствам във всяка една от тях. Но това не означава, че всяка от тях съм аз.
...
Не мисля, че красотата винаги е нещо хубаво. Понякога това може да се обърне и против теб.
Например, за колко у нас актьори и актриси, които можем да признаем, че са красиви?
Вие може да ги наблюдавате, но не може да разберете защо го правите? Наблюдавате ги за това, че играят добре или затова, че са красиви?
Мисля, че това е недостатък за красивите актьори и актриси. Красотата и актьорското майсторство си пречат едно на друго. 
...
В момента нямам никакви планове. През този сезон искам малко да си почина. Старая се да не планирам нищо, защото когато правя планове за нещо в моят живот, винаги се случва нещо друго. Затова предпочитам да избера най-добрият вариант от предложените ми от живота, отколкото да седя и да правя планове.
...
Ти играеш една роля и хората се отнасят към теб както към твоята героиня. След това участваш в нов проект и мислиш за това как хората ще се отнесат към новата ти героиня. Дали ще те наричат с името на новата героиня или не? Ако не, значи този проект за теб не е бил толкова успешен, и обратното. В арабските страни има такива, които ме познават и като Аси, и като Ламис, и като Туба. Това е много добре.
...
• Заради децата за известно време ще бъдете далеч от работата. Не се ли боите, че ще изпуснете някои големи проекти прези този период?
Не, не се страхувам. Защото в моят живот започва друг, още по-важен проект.

Момичета, това са нещата, които най-много ме впечатлиха в интервюто на Туба.  Peace
Това, според мен е да си звезда, обичана от много хора, но не желаеща да живее, като такава. Държи да е нормален човек и да запази личното за себе си.  Peace

# 118

Царе,  Hug

Първо си мислех, че използването на тази "технология" е много трудно, но после се убедих, че е повече от приятно! Peace
Горещ ШОКОлад и сочни, ароматни ягоди!
Комбинирани с кафе са още по!  Peace

# 119
Ринка, много ни глезиш с това фондю!   Laughing

Ще ни се прииска да не е виртуално!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт