Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 149

• 38 154
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Все към Сапанджа ме зове днес!  Hug

# 91
  • Пловдив
 Цвети, благодаря за интервюто  Hug То не е ново, но пак ни вълнува, тъй като Туба се разкрива отново такава, каквато я харесваме.

Скрит текст:
Мисля, че на някои ще им е интересно да прочетат това /Баги  Peace /: Съществува един строг закон, който забранява в една квантова система  от тъждествени  частици да има два или повече от тях с напълно еднакви физически характеристики. Това е една от  „ божиите заповеди”  в микрофизиката, наречен „принцип на забраната”,  и досега не е установено нарушаването й.
 А за нас, "частиците" от човешкия род това важи , според мен, с още по- голяма сила.

Къде са се строили нашите махаленци тук newsm78  

# 92

Да потанцуваме в " Gonulcelen " ! Кухнята и музиката са  newsm74 

# 93
  • Пловдив
 Цвети, второто интервю много ми хареса- изключителна е Туба като личност! А финалът- най- важният й проект - Браво на нея! smile3501
 Мисля, че те с Онур създадоха здраво семейство, защото дечицата още повече ще закрепят брака им. Няма да има съобщения като това за Лейла от " Листопад"-/ ние в къщи много й харесвахме героинята /- макар, че е жалко, когато хората се разделят след като са били влюбени като тях 3,5 години.

Защо пък  клипът от 28.01. / сложен от Рина / не е актуален, след като вече има близначки ??

# 94
Все към Сапанджа ме зове днес!  Hug

Залагам 1:1000, че в момента Джансел гледа финал от Австралия Grinning Супер тенис Надал- Джокович Peace Peace Peace Удоволствието да го гледам, е като да гледам нов епизод на "Пленителката" Joy Joy Joy

# 95
  • Пловдив
 Ринка, да пуснем в  бара малко музика:

# 96
  • Русе
...  За това коя е майката на Хасрет трябваше да й кажат Бурхан и Саиме / не беше необходимо Бурхан да ги отвлича в България, за да скрие истината /, но след като Хасрет разбра на гарата за Саиме, още на другия ден Мурат трябваше да говори с нея и да й обясни всичко. Той не вникна в голямата болка на Хасрет, което не говори в негова полза. Тя / Х/ пак щеше да му се разсърди, но все пак щеше да го разбере и да му прости. Само че, какво ли щяха да правят сценаристите тогава, какво ли трябваше да измислят до 56 епизода newsm78 newsm78

РенибоPeace точно така мисля и аз, а и затова, въпреки че не одобрявах това развитие -  Blush го приех и си обичах,  Wink и все още обичам този филм.  Heart Eyes

А, за интервютата  Heart Eyes аз, също съм много доволна от отговорите на Туба, не съм се излъгала изобщо в усещането си за нея, като човек - здраво стъпила на земята, обича близките си и работата си / и то, не заради парите, които и носи, и славата, а просто - за удоволствие,  Simple Smile свое и на зрителите/.  Peace

Разбира се, че клипът на Рина е актуален  Wink, просто - кадрите, които са използвали са стари, но това е нормално, знаем че Туба не е от тези, които са постоянно на публични места и пред папарашките камери.  Peace

# 97
I-част от интервюто на Туба

*Винаги ли сте мечтали да станете актриса?
Никога не съм мечтала да стана актриса.
В детството ми мнението ми относно бъдещата ми професия се менеше постоянно.
Ту мечтаех да стана лекар, ту инженер, ту нещо друго, но никога не съм казвала, че ще ставам актриса. Излезе, че все пак това съм искала.

*Как попаднахте в шоу бизнеса?
Докато следвах в университета се снимах в рекламни роли.
След завършването му, една от най-опитните продуцентки и режисьорки Томрис Гиритлиоглу ме покани на проби. Първоначално няколко пъти отказвах, мислейки, че няма да се справя. В края на краищата тя ме убеди и аз изиграх първата си роля в ,,Çemberimde Gül Oya ,,

* Коя от ролите си обичате най-много от всички?
Много е сложно да направиш избор в полза на някоя героиня. Аз се вживявам във всяка роля. Всяка моя героиня - това съм аз самата.

* За каква роля мечтаете?
Има  още много роли, които бих искала да изиграя. Но към настоящият момент мисля за ролята на фатална съблазнителка.

*Каква бихте станала, ако не бяхте станали актриса?
Мисля, че бих работила по професията си.

*Може ли да се опишете с една дума или една фраза?
Не бих могла да се опиша само с една проста дума.  

* Кое време на годината предпочитате и защо?
Предпочитам лятото. Обичам топлото време, обичам морето и къпането.

* Гонюлчелен значително се отличава от предишните ви роли. Как се решихте да изиграете циганка?
Гонюлчелен е проект, адаптиран от мюзикъла ,,Моята прекрасна лейди,,. Винаги ми е харесвала тази история. Романтичните комезии не се ползват с осолена популярност в Турция и това е още една причина, заради която исках да изиграя тази роля.

*Как се подготвяхте за тази роля? Сложно ли беше?
Когато започнахме да се готвим за този проект аз бях на Черно море. Там започнах да изучавам циганската история. След завръщането му в Истанбул се запознахме с ромите, общувахме, ходихме им на гости, изучавахме живота им и се учехме да танцуваме. Не бих казала, че беше лесно. Това е друг живот, друго възприятие на света.

*Има ли в реалният живот на Турция цветари, каквито има във вашият сериал?
Да, има. Кътчето на цветаря, което ние използвахме за снимките, е реално цветно кътче.

* Отразяват ли турските сериали живота в действителността?
Да, в повечето случаи го отразява. Мисля, че ако проекта е нереалистичен, то той не би имал успех.

* Коя от Вашите роли ви е най-близка по характер?
Не мога да избера една. Във всяка героиня виждам себе си.

* Кой проект стана кулминационен във вашият живот?
За 7 години се снимах в четири сериала. Всеки от тях е стъпка нагоре.

* Мечтаете ли за някоя роля?
Много съм ненаситна по този въпрос. Например, още още не съм изиграла ролята на фаталната съблазнителка. Ако в бъдеще ме чака такава роля, това ще бъде ново преживяване за мен.

* Според вас какво определя една жена?
Нейният стил.

* Какво разбирате днес под думата красота?

Что вы сегодня понимаете под словом красота?
Аз все още вярвам, че красотата е във всички.
Жената, разбира се, е длъжна да се грижи за себе си, но външната красота не е достатъчна. Не бива да забравяме и за душевната красота. Трябва да си в пълна хармония със себе си, да си наясно с това.  

*Какво е за вас любовта?
Любовта....сега ми е трудно да говоря за любов.
Любовта на майката? Любовта на бащата? Любовта на любимият човек? Детската любов? Любовта към живота? Любовта към Бог? Аз просто се радвам, че любовта може да бъде различна.

* Преди година в свое интервьь за един журналист вие казахте, че съзването на семейство е ваша мечта. Лесно ли е да се намери любовта /за такъв кратък срок/? Или това не е нова любов?
Ние с Онур вече 5 години сме приятели. Лесно ли е да се намери любовта за такъв кратък срок? Да, това стана бързо и неочаквано.

* Ние ви познаваме като стеснителна и консервативна жена. Промени ли се нещо след като станахте известна?
Не, такава съм си.

* Какво може да кажете за арабските си фенове и тяхната подкрепа?
Когато човек усеща зад себе си такава подкрепа, това му дава още повече сили. Много им благодаря.

* Разкажете малко за вашият стил?
Нося винаги това, в което се чувствам удобно. Преди всичко трябва да ми е удобно. Не мога да жертвам комфорта си заради красотата. Удобството на първо място. Обичам да комбинирам елегантност и семплост.

* Какви дрехи и аксесоари носите?
Дълги рокли, шапки, слънчеви очила, пръстени и колиета.

* Кой е вашият идеал?
Родителите ми.

*Каква сте зад камерата?
Когато няма камери аз съм просто жена.

*Какво правите, когато ви е скучно?
Започвам да издавам странни звуци.

# 98
* Гонюлчелен значително се отличава от предишните ви роли. Как се решихте да изиграете циганка?
Гонюлчелен е проект, адаптиран от мюзикъла ,,Моята прекрасна лейди,,. Винаги ми е харесвала тази история. Романтичните комедии не се ползват с особена популярност в Турция и това е още една причина, заради която исках да изиграя тази роля.

*Как се подготвяхте за тази роля? Сложно ли беше?
Когато започнахме да се готвим за този проект аз бях на Черно море. Там започнах да изучавам циганската история. След завръщането му в Истанбул се запознахме с ромите, общувахме, ходихме им на гости, изучавахме живота им и се учехме да танцуваме. Не бих казала, че беше лесно. Това е друг живот, друго възприятие на света.

*Има ли в реалният живот на Турция цветари, каквито има във вашият сериал?
Да, има. Кътчето на цветаря, което ние използвахме за снимките, е реално цветно кътче.

* Отразяват ли турските сериали живота в действителността?
Да, в повечето случаи го отразява. Мисля, че ако проекта е нереалистичен, то той не би имал успех.

Царе,  Hug

Туба сред своите "колежки"

в едно старичко видео:

Последна редакция: нд, 29 яну 2012, 13:32 от rina-rina

# 99
Цвети  Hug мерси за линка!
Прочетох малко от форума. Как само се шегуват и не се сърдят една на друга, въпреки, че харесват различни неща. Браво на тях!   bouquet
Може би липсата на толерантност е изключително българска черта?  Twisted Evil Не искам да мисля така! Надявам се, че е до човека!  Peace

Разбира се, че видеото на Ринка е актуално, не съм се съмнявала в това, просто ми е интересно, как преформят старите неща, че да запълват екранното си време. Винаги съм казвала Туба продава, и парица - царица!  Peace

Ренибо  Hug

Интервюто показва Туба, каквато я познаваме и харесваме - скромна, интелигентна и чаровна.
Много искам да я видя в ролята на съблазнителка - надявам се да се справи както винаги досега - перфектно!  Peace
Чудя се също, дали ще търсим оправдания за героинята ѝ, ако е наистина отрицателен образ. Дано да успее да ни убеди в образа, но това ще го мислим, когато му дойде времето.  Naughty

Явно арабките са на този епизод. Фейса е пълен със снимки!  hahaha Joy Joy
Цари, благодаря за превода, а на Цвети за това, че намери интервютата!   bouquet

# 100
Вчера се чудех какво може да очакваме до започването на подготовката за новия снимачен сезон newsm78 А то имало какво. И новопоявяващите се  интервюта, с не толкова нова дата, ни разкриват нещо ново. Скоро попаднах на нумерологичен сайт, според който Туба, не обича да бъде обвързана, обича свободата и предизвикателствата. А когато зададох координатите на партньорите й  да търся съвпадения се разсмях, защото пишеше, че тя обича промените и неочакваното, а харесва контрола у някои от партньорите си. Струваше ми се фантасмагория. Но днес с интервютата й виждам, че това до голяма степен е възможно: Т. не обича да си прави планове (ако си спомняте едно интервю от лятото - някои го  сметнаха за моментно настроение) - а избира между появащи се възможности. Както и че известността не й е приоритет и не я драматизира: Как я уже говорила, я верю в то, что пока буду стараться, и работать хорошо, я буду завоевывать сердца зрителей. Пока я могу это делать,я здесь.Когда уже не смогу, меня не будет.
И ми се струва, че се разсея противоречието: неочакваност и контрол. Контролираш се дотолкова, доколкото искаш да си свършиш добре работата, но не държиш на всяка цена да контролираш живота, славата, т.е. не ставаш роб на плановете и амбициите си.

Цвети, Цари, благодаря ви за интервютата и превода    bouquet  bouquet  bouquet 

# 101
Джансел ни кани на чаша чай!

# 102
  • Русе
ЦариHug благодаря ти за труда, който вложи да преведеш интервюто,  Blush осмелих се да те цитирам и в другата тема, където има фенове на Туба, за да се запознаят и те с думите на любимката си.  Peace

Баги, и на мен ми направи впечатление тази част от интервюто на Туба.  Peace

# 103
Джансел ни кани на чаша чай!

Водя му компания!

Ама някои са уморени, цяла нощ бебета са бавили...  Joy

# 104
Момичета, ще се наложи да изчакате с превода на 2-та част от интервюто, защото го превеждах директно в ,,публикувай отговор,, и едно неволно цъкване с мишката от моя страна и половината преведена част отиде на кино Twisted Evil
Сега започвам отначало ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт