Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 149

• 38 164
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Може да няма ноти пред Джихан, то е защото Умут не свири наистина  Joy . Не мога да си представя високомерния Мурат да вземе музикант слухар!  Rolling Eyes

Надин, за рекламите - 100% съм съгласна! Убедена съм, че нещата са подчинени на това!  Peace
Баги, обиците Несрин си ги носеше от миналия епизод. Подарък, трябваше да покаже уважение.  Mr. Green

Щеше ли да има целувка?  newsm78 Оджата май се е нагласил... Но, може би, искаше да целуне ... Селин?  newsm78

Скрит текст:

Корсар  newsm78 с Топрак или Майя?  newsm78

# 631
Тъй като аз коментирам по-често ,,скритото под юргана''... Joy Joy

Линка, ,,шестото'' ми чувство ми казва, че това е Майчето... Joy Joy

Ама тя много непослушна се оказва... ooooh! ooooh!ЯЯЯ...как я е затиснал стражарят.. Joy Joy

# 632
  • Русе
Линка,  Wink ще сложа първо няколко снимки преди момента, за който се чудиш и след, това и от него няколко - за да сме по-навътре в ситуацията и тогава ще си кажа, какво мисля.  Peace

Сега - как се чувстват Мурат и Хасрет след драматичната сцена, и вече и тя знае за трагедията със Селин.

# 633
Габи  Hug прочетох в темата на Аси, че Мурат и Онур имали по още едно име... Боже, боже, толкова съм чела за тях, а това съм го пропуснала.  ooooh!

Сега се чудя дали Топракчето и Майчето нямат по още едно име, как мислиш?
Дали ще ни кажат?  newsm78 Много не вярвам мама или тате да се изпуснат пред папараците  Joy Joy Joy По-скоро ако привлекат някой да даде интервю, може и да ни каже.

И още един въпрос ме мъчи.  hahaha Дали и Джанселко няма второ име? Сигурно има, ама не го знаем. А може някой да знае? Я  да си каже...  Joy

Скрит текст:

Цвети  Hug

# 634
  • Русе

# 635
Линка, няколко въпроса: кой е подарил обиците на Несрин? Кое е първото име на Джансел? На Онур започваше с А...?

не съм много в крак с моментите, но при това гледане обърнах внимание на тъй наречения пълнеж, който е не по-лошо изигран и показва не само романтичните умения на актьорите Wink:
Един изискан разговор, но контекстът си остава: Що ли не ти вярвам? От мене отърване няма...

Както казва Надин: "добре че знаем края", та няма да му бера грижата на Оджата още 40 епизода да не се пропие от ревност и мъка  Whistling

# 636
Габи  Hug прочетох в темата на Аси, че Мурат и Онур имали по още едно име... Боже, боже, толкова съм чела за тях, а това съм го пропуснала.  ooooh!

Сега се чудя дали Топракчето и Майчето нямат по още едно име, как мислиш?

Ами, то е за чудене работа... Thinking Thinking

То техните втори имена се оказват първи...само за приближени до човека... Joy Joy

Хатидже Туба, Ариф Онур...т.н.

# 637
Линка, няколко въпроса: кой е подарил обиците на Несрин?

не по-лошо изигран и показва не само романтичните умения на актьорите Wink:
Един изискан разговор, но контекстът си остава: Що ли не ти вярвам? От мене отърване няма...

Подари ѝ ги любимият Етем бей, цяла нощ е работил златарят, за да може Етем да ѝ ги подари на сутринта. Каква любов... #Crazy

Страхотни са двете с Айда в тази сцена!   Две лисички се надлъгват... Joy Joy Joy

# 638
  • Русе
Баги,  Wink обиците на Несрин ги подари Етем бей в 8 епизод.  Laughing
А, за първо или второ име на Джансел -  newsm78 май не съм чувала. но това не значи, че няма.  Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 14:14 от Cveti67

# 639
 Аз имах Етем баба за по-изискан, ама и той като Кобретин - да е нещо по-масивно и видно  ooooh! Явно и при второто гледане съм прескачала Naughty Ше пиша на телевизията да го закупи, че белким го изгледам Embarassed

Габи, като коментираш от "под юргана" бойрум: Wink
Скрит текст:
Коя е куклата на тати? Да не е пак Мая?

# 640
  • Русе

Щеше ли да има целувка?  newsm78 Оджата май се е нагласил... Но, може би, искаше да целуне ... Селин?  newsm78

Сега, да си кажа, аз какво мисля - според мен, да - щеше да има целувка.  Peace
Но, едва ли  newsm78 - Селин, нищо че не е осъзнал все още чувствата си към Хасрет, в този момент той може би от разговора с нея, усети някакъв порив / така усетих сцената  Blush, за вас - не зная/.  Peace

Скрит текст:
И нали обедно време - ето на кого разчитат някои за обяда.  Joy Joy Joy

# 641
  • Разград
Цвети, коя е дамата с червената рокля?

Не съм Цвети, но видях че не ти отговориха.
Това е Туба Юнсал, като гледам снимките са от някаква промоция на филм, но двамата нямат участие в съвместен проект.

Скрит текст:

# 642
Баги, прескочила си съществен момент от епизода!  Naughty Crossing Arms
Картината - чалга  Joy , която Мурат бей много е харесал, и купил преди да я довърши художника... ooooh! ooooh!
Изисканата маман обаче оцени по достойнство картината, като хареса само обиците на персонажа, който иначе ѝ напомняше една особа, от която маман вече се страхуваше.  Joy Joy Joy

Сядам да пия кафе, заповядайте и вие!  Hug

Скрит текст:

# 643
Проверих в един стар тълковен речник значението на думата селин.С голямо учудване, той ме препрати на думата СЕЛЕН, и между посочените тълкования, имаше и ЛУНЕН КАМЪК.Тогава си спомних  объркания оджа край езерото . Мурат през цялото време държеше и галеше един розов камък.Когато си тръгваха, той се поколеба, погледна Хасрет и хвърли камъка във водата.
По късно ще хвърли камък, и в синхрон с Левент на циганския празник. Чао, Селин Grinning И от двамата Peace

# 644
Имат съвместно участие.

Филмът е сниман 2009 година .
А снимките са от наградите Златния портокал.

Общи условия

Активация на акаунт