Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 149

• 38 162
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Bagi,

Скрит текст:
Seга, като си ги заснела толкова отраснали момите ,не мога да ги оприлича коя, коя е.. Joy Joy Ама те и родителите им са се изменили с течение на годините. Само носа на Онур се е запазил... Joy Joy

# 646
Аз имах Етем баба за по-изискан, ама и той като Кобретин - да е нещо по-масивно и видно  ooooh! Явно и при второто гледане съм прескачала Naughty Ше пиша на телевизията да го закупи, че белким го изгледам Embarassed

Габи, като коментираш от "под юргана" бойрум: Wink
Скрит текст:
Коя е куклата на тати? Да не е пак Мая?

Баги, ама те пак са избор на Несрин. От цялата картина на изложбата, тя хареса само тях.  Grinning

Ваня, Иф -  за инфото  bouquet

# 647
Иф,   bouquet  дай още малко инфо, сюжет, жанр, награди?

# 648
  • Русе
НадинEmbarassed днес, май е мой ред  ooooh! да прескачам / явно трудно се справям в трафика  Blush/, ама нали са ти отговорили вече  WinkPeace

Скрит текст:
За Лина и компания  Wink към кафето.  Joy Joy Joy

# 649
Няма да повярвате, но в официалния фейс на Туба прочетох това

Цитат
Admins please help me - do you know the babies of Tuba
have second name like her - Hatice Tuba Buyukustun ?

Явно в един момент всички заедно се чудим за вторите имена на децата, или Биг Брадър ни чете...  newsm78

# 650
# 651
# 652
  • Русе

Линка, ама това от днес ли е  newsm78, какво става с тези фенове само преди два- три дена / не съм поглеждала от тогава  Wink/ бяха около 793 000, а след края на ЗС - едва около 600 000?  newsm78
И това,  ooooh! ако е отлив на фенове,  Wink здраве му кажи!  Joy Joy Joy

# 653
Цвети, и то само за 2 часа - 500 човека  #Crazy #Crazy #Crazy

# 654
  • Русе
ЛинкаThinking странно - тези фенове, не и ли се сърдят, че не им показва бебетата, а продължават да я харесват и въпреки, че не снима отдавна.  newsm78

Скрит текст:

# 655
  • Пловдив
  В празничните дни малко ми е трудно да влизам в темата- семейни , по- точно бабешки ангажименти. Все пак успях да ви изчета- на всички  Hug Hug
   Накратко- това за рекламата е очевидно. Макар доста по- късно бяха сцените с апарата за хемодиализа, благотворителните концерти. Още тогава бе отбелязано по достоинство социалната тема в сериала.
   За камъка, който Мурат хвърли си задавах въпроси- беше ли свързан със Селин? Как се появи в ръцете му? Отговор получих от...  / оле, Линка ли беше, Цвети ли беше -ама и двете ви обичам Heart Eyes Heart Eyes / Аз друго си отбелязах- думите, които Хасрет каза на Мурат за самоубийството на Селин. Момичето, дошло от махалата, без екстри в образованието си и в живота си , обясни  по- добре от родителите му и приятелите му това, че той не трябва да се вини, защото тя / Селин / си го е решила и никой не е бил в състояние да я спре- такава мъдрост от нашата Хасрет. А целувката си беше зов на сърцата и телата между двамата в този момент- това е моето мнение.
    Пак ще се оттеглям, но да ви кажа за една приятна емоция, която имах снощи късно. Запалих се по " Езел " и си го гледам в нета със субтитри. Та толкова ми стана приятно като видях дома на Хасрет, който й даде Левент- верандата, терасата, стълбите, на които Хасрет страдаше, кухнята, където правеше кекс за своя Мурат / знам, че това не е новина, но чувството е много приятно и го споделям с вас, защото само вие ще ме разберете  /.
     А сега, да ви оставя, временно, а какво ли да ви оставя  Нека да е тост за интернет приятелството

# 656
Рени  Hug Надин го откри - камъка!  Peace
Цвети
Не знам какво става, ама току що направих пак снимка, при всяко рефрешване растат с 10 души!!!

# 657
  • Русе
Линкаnewsm78 ами то наистина си е за чудене.  Joy Joy Joy

И един Онур  Wink за разнообразие.  Peace

Скрит текст:

# 658
  • Пловдив

Скрит текст:
Линка, какъв е този сайт- на руски май?

# 659
Здравейте!  Hug

С уверени крачки и тази 149-та тема върви към края си!  Peace

Имаме шампанско  Hug, кафе не виждам, но аз вече си направих една доста солидна доза, защото имам много голяма необходимост от него!

Хубаво е, че феновете на Туба непрекъснато се увеличават!   Peace Тя го заслужава!  Peace

Утрото в темата започнало в лилаво / Джансел и 4 Туби на лилав фон, лилави макове/!  Hug

От мен също нещо в лилаво!  Hug

Скрит текст:
Цвети, кажи на твоето птиче да ми върне кутията! За него са силнички!  Wink
Предлагам му нещо по-леко!

Общи условия

Активация на акаунт