Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 149

• 38 143
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Баги къде ли изчезна, сигурно се върна да гледа отново 8 епизод, толкова много е пропуснала  hahaha hahaha hahaha

Цвети, има още от 9, няма ли вече снимки?  newsm78

Аз да кажа още малко по епизода. Несрин много иска да контролира положението - разбра, че Мурат няма да се откаже от Хасрет и реши да са пред очите ѝ! Освен това, на Левент вече му е ясно накъде отиват нещата и ще направи всичко възможно „да спаси приятеля“. Явно напълно споделя мнението на Несрин (според мен той много уважава Несрин, много държи на нея като на човек, като на приятел, чувства я толкова близка, че дори личният ѝ живот живо го интересува и той с удоволствие и симпатия го следи. ) Почти през целия филм се наблюдава това отношение на Левент. Също ми се иска да отбележа, че Левент е изключително умен и земен човек, напълно реален образ, без изсилвания и с такава лекота е предаден от Онур. Браво на него!   bouquet

Ринка  Hug кафето го крием в „скрити“ да не „плювне“ Бекир бей, докато го приготвя!  Joy Joy Joy

# 661
Линка, с тази картинка пак ме върна на болният ми въпрос: Има ли пингвини близнаци?  Joy Голяма чуденка му направих. Прочетох, че при един вид пингвини, женската снася в разстояние на три дни 1- 2 и много рядко 3 яйца / винаги по едно/. После изчезва и ги пробутва на таткото да ги топли с месеци. Та стигнах до извода, че щом са от едно мътене, приемам че са РАЗНОЯЙЧНИ близнаци Sad
Ами така е като Ренобо не ни каза отговор, а другата мислителка Марги, се отказа да мисли за пингвини Joy

И Туба ми се смее на проблемите Joy Joy Joy

# 662

Скрит текст:
Ще се върна назад за да го открия къде е "скрито" кафенцето!  Peace

И в Истанбул вятъра си го бива!  Wink Разрошил е Мурат!

# 663
Ренибо, това е моят фейсбук!  Joy
Понеже с езиците съм скарана, а той искаше език, аз дадох единствения, който видях от предложените, и който що-годе разбирам. Не знам защо, български  не ми предложи.  Crossing Arms

Мама с Топрак и Майя!  Joy (Едното май от „Под липите“, а другото . нашата Асия  Heart Eyes )

# 664
  • Русе
ЛинкаWink има още снимки,  ooooh! ама трябва и  hahaha малко нещо друго да посвърша,  Blush така че ще слагам,  Wink дори и на пресекулки да е.   Joy Joy Joy

Липсват обаче снимки от срещата на Хасрет и Несрин в Сапанджа и завръщането на всички в конака, включително пререканията с Джихан / от стоп кадрите, които Баги сложи/.  Peace

# 665

С наближаването на Св.Валентин и сърчицата се увеличават!

# 666

Някой се е потрудил да събере няколко снимки с това кожухче.  Peace

# 667
  • Русе
Мурат трудно се съгласи, но пусна Хасрет в махалата,  ooooh! и как гледаше след нея.  Heart Eyes

Скрит текст:
РинкаHug откри ли кафето,  Wink да не би другите ми любимци да са го изплискали, че  hahaha много обичат да се крият, докато играят.  Joy Joy Joy

# 668
# 669

Да ви покажа последните данни - невероятно бързо се менят. Каква ли е причината за този нов интерес?  newsm78

А също, и че си оправих фейса, и вече съм на български. Simple Smile Надин   bouquet

# 670

Цвети, ето и "гостуването" на мама Несрин!

В този епизод ни затрупаха и с доста снимки за кадър!

# 671
Замириса ми на кафе Hug Ама като гледам днес какво е станало с вас и феновете на Туба newsm78 Да не сте се сетили, за приказката "внимавай какво ще си пожелаеш" и да си чакате я второ име, я снимка. Peace

Аз съм при Зарифе. Намерих някаква английска подсказка към 1ви епизод и се опитвам да гледам. Действието основно се развива през 70те години,  но през погледа на майката и дъщерята - журналистка, която трябва да напише материал за "изгубеното поколение". А майка й се оказва, че е от изгубените. Открих си една нова "любимка": Selma Alkor. )Тя се оказа дамата с шала до Туба, за която снощи питах). И изпълнява ролята на гл.героиня в наши дни  Честно казано, когато говори, при нея се усеща повече вълнение и химия, свързани с любовта, отколкото у Özge Özberk. А когато си спомня за Зарифе и произнася името й, лицето придобива някаква мекота и нежност. Защо ли newsm78

A първата поява на Туба е върхът - значи късите чорапки не са патент на Кадрието Wink. Има малко вид на слабоумно, наплашено девойче. Но сигурно не е - нали Туба си мечтае за подобна роля
Открих откъде са ми близначките в подписа Но не мога да разбера тази коя е newsm78

И тук звучи френската песен от Под липите. Явно продуцентите са й закупили правата и за да пестят, си я пускат в следващите си сериали.
Ако на някой му се слуша и гледа - нали сме на вълна (ами то си е направо цунами) Туба Peace

Линка, с  тези целувки на Туба-anne няма да й остане време за работа, дано се редуват с Онур, че да имаме късмет да я видим по-скоро  Praynig

Цвети, при мене си се виждат стопкадрите Thinking

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 17:32 от Bagi

# 672
                             Здравейтееееееееее!

Тук съм,тук! Да не си мислите,че като не пиша,съм изчезнала като Марги,в друга тема?

Не,няма да се спасите така лесно от мен Party Party Party

Поздравление,Надин! Отлична хрумка денят да започне с Чардаш на Монти! Hug

И според мен Джихан е абсолютен слухар! Бурхан - и той е според мен слухар,но

пък за сметка на това са великолепни импровизатори.

Отново изгледах и 8 и 9 еп.Много добри епизоди.В тях видяхме всичко - пеперудите в стомаха

и на Мурат и Хасрет,но само тя си призна за тях,всеки един видя любовта в очите на другия

но Мурат като че ли се изплаши от тази любов и предпочете да и се наслаждава като я

гледа,вместо да я изжвява.Очевидно не се чувстваше още готов за нея.

Изключителна работа на режисьора - изпипани са и най-дребните детайли.

Сега обаче ми се пие кафе,пуши ми се.Иска ми се да го пия във вашата компания,

но за съжаление,това не зависи само от мен. Praynig

# 673
  • Русе
БагиWink твоите кадри са си наред, аз имах в предвид снимките от сайта, от който взимам / там липсват  Blush/.  Peace
Благодаря ти, за инфото за Зарифе!  Hug

И един приятелски разговор в конака.  Peace

Скрит текст:

# 674

Общи условия

Активация на акаунт