Кои са нарцисите на форума?

• 20 446
  • 509
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Адел, чак на трето място? Бива ли така?
Може би е пропуснала да добави "... и не на последно място ..." ...   newsm78   Whistling

# 46
  • Kопенхаген
Ухаааа, тази тема ще е интересна....и ще се кръстосват шпаги....или може би маши...)
Ще се кръстосват МЕТЛИ, на вещици.

Освен Богиня има още една - Приятно ми е, Богиня. Аз леко ги бъркам, ама са две.
Чудя се пък ние простосмъртните за какво се борим и за какви калсации се натискаме?

# 47
Този форум и друг път е доказвал, че когато изявите на даден потребител, са част от терапията му, е редно да подходим с търпение.   Simple Smile
Кейси, позволих си да сложа това в подписа. Мноооого истина има в думите ти!  Peace

Много мило, но напиши "Анонимен", за да не е прекалено нарцистично.  Laughing

# 48
  • на правилното място, в точното време
Този форум и друг път е доказвал, че когато изявите на даден потребител, са част от терапията му, е редно да подходим с търпение.   Simple Smile
Кейси, позволих си да сложа това в подписа. Мноооого истина има в думите ти!  Peace

Хихи, мога да добавя и името на темата  Grinning

# 49

Нарцистично щеше да бъде ако опиянена от собственото си изказване, сама го беше сложила в подписа си  Laughing

# 50
Мен повече ме притесняват тези,които УЖ не са нарциси.
Нарцисите са ми симпатични.

# 51
  • В Космоса

Нарцистично щеше да бъде ако опиянена от собственото си изказване, сама го беше сложила в подписа си  Laughing

Joy

# 52
  • където ми харесва
Адел, чак на трето място? Бива ли така?
Извинявай, но при цялото ми уважение към теб и бухала ти, двете дами на първо и второ място са по-нарцистични от теб.  bouquet

# 53

Правилно, забий им го, че гроздето е кисело.

# 54
Нарцисите във форума обикновено се появяват винаги в теми подобна на тази, озарявайки ни със светлия си лик и познания. Но простено им е, терапията го изисква. Но пък са симпатични.

# 55

Всичките са маскари.

# 56
  • София
поименно, колежке, поименно! То иначе става "дразнят ме едни, дразни ме една..." Laughing

# 57

Всичките са маскари.

Именно  Mr. Green

# 58
Приятно ми е- Богиня
Шанел
Мария85 - къде е това момиче? Липсва ми много. Grinning

# 59
  • София
Само не разбрах Бате Енчо ли журира конкурса ви?...

Общи условия

Активация на акаунт