Кои са нарцисите на форума?

• 19 733
  • 509
  •   1
Отговори
# 30
Богиня или не, ама се подмотва.
Напротив, дава шанс на нас простосмъртните да се запишем преди да осияе темата.  Laughing

# 31
  • София
Богиня или не, ама се подмотва.
Напротив, дава шанс на нас простосмъртните да се запишем преди да осияе темата.  Laughing
Embarassed Вярно съм простосмъртна, въобще не се бях замислила върху това. Embarassed

Embarassed

Flutter

# 32
Бояна, остави поне тази тема на Богинята. Превзе дразнителите, ама прояви малко скромност накрая.
Бързината е половин победа.  Laughing Богиня или не, ама се подмотва.
Но принципно си права, да приемем, че и пазя ред.
Нескромна, но винаги полезна. Flutter
 Flutter

Направили сте картел един вид.
Останалите просто нямат шанс да се докопат до номинация дори извън сезона на номинациите.

# 33
  • Пловдив
Ухаааа, тази тема ще е интересна....и ще се кръстосват шпаги....или може би маши...)
Ще се кръстосват МЕТЛИ, на вещици.

Освен Богиня има още една - Приятно ми е, Богиня. Аз леко ги бъркам, ама са две.

Да сбъркаш нежелаещата деца Приятно ми е, Богиня с двойната майка-кариеристка Богиня Simple Smile)) е непростим форумски грях!  Naughty
Добре, посипвам главата си с пепел Rolling Eyes По някакъв начин са ми направили сходно впечатление Simple Smile

# 34
ССФ е нарцис. Която и да е тя. Laughing

# 35
  • Варна
Янтра, ти току-що жестоко ме обиди  Crossing Arms

Бояна, мръдни де, ей пак се опитваш да ме прередиш, значииии... Къде  са ти възпитанието, обноските, маниерът?

Аргун, не се бутай между шамарите. Може и ти да цопнеш в езерцето.

Най-накрая тема за мен. Напоследък ме пренебрегвате. На нищо не прилича това.

# 36
А, сияй ся. Отивам да си нахлузя очилата, че много си си излъскала листенцата.

# 37
Не бих сложила равенство между "тези, които оставят впечатление, че са безупречни" и нарцисите.
Нарцисът е по-скоро самовлюбен - нещо като потребител, който държи да занимава останалите със себе си и спами с теми след всяка една мисъл, която се е завъртяла в главата му.
Peace доживях деня, в който да съм на едно мнение с Аргун  Joy

Нарцисизъм и суета не са синоними.
Нарцисизъм е зареден с отрицателно значение и в този форум аз виждам само една такава самовлюбена потребителка

# 38
А, сияй ся. Отивам да си нахлузя очилата, че много си си излъскала листенцата.

перушинките...

# 39
Този форум и друг път е доказвал, че когато изявите на даден потребител, са част от терапията му, е редно да подходим с търпение.   Simple Smile

# 40
в този форум аз виждам само една такава самовлюбена потребителка
Коя имаш предвид?

# 41
  • където ми харесва
Шанталче, Шанел, Приятно й е-Богиня Party....ъъъъъ, за сега това са ми фаворитите за Нарцис Wink

# 42
  • Варна
Адел, чак на трето място? Бива ли така?

# 43
Какво й е пък на Шанталчето? Скромно момиче.

# 44
  • на правилното място, в точното време
Този форум и друг път е доказвал, че когато изявите на даден потребител, са част от терапията му, е редно да подходим с търпение.   Simple Smile
Кейси, позволих си да сложа това в подписа. Мноооого истина има в думите ти!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт