Кои са нарцисите на форума?

• 19 710
  • 509
  •   1
Отговори
# 15
  • При хората, които обичам
Ако няма снимки - "Защо няма". Ако има - суетни били... Няма угодия, значи  Crossing Arms

# 16
Днес съм на вълна цитати от Тачър и темата ми напомня за един от тях:
Да си силен е като да бъдеш дама - ако се налага да обясняваш, че е така - не си.

В този ред на мисли, там, където прочета "хубава съм, моя горо, мириша на младост..", често ме лъхва някакво усещане за компенсация (на липса на признание ли, що ли) покрай аромата на нарциси. Но и съм против вкарването в "правия път на скромността", когато е видно несвойствена за човека Peace Като цяло - харесвам ярките образи, но не това не означава, че приемам всичко в тях като положително, а няма и нужда.  Peace

# 17
  • София
Това продължение на темата кой ви дразни ли е?
Не.
Това е тема за тези, които оставят впечатление, че са безупречни.
Може и съвсем неволно да е това.   Mr. Green
И не е задължително това да дразни.   Wink

# 18

И не е задължително това да дразни.   Wink
Разбира се, може да буди възхищение.  Mr. Green

# 19
Не бих сложила равенство между "тези, които оставят впечатление, че са безупречни" и нарцисите.
Нарцисът е по-скоро самовлюбен - нещо като потребител, който държи да занимава останалите със себе си и спами с теми след всяка една мисъл, която се е завъртяла в главата му.

# 20
Ухаааа, тази тема ще е интересна....и ще се кръстосват шпаги....или може би маши...)

# 21
  • Пловдив
Ухаааа, тази тема ще е интересна....и ще се кръстосват шпаги....или може би маши...)
Ще се кръстосват МЕТЛИ, на вещици.

Освен Богиня има още една - Приятно ми е, Богиня. Аз леко ги бъркам, ама са две.

Последна редакция: сб, 28 яну 2012, 15:57 от Янтра

# 22

Нарцисът е по-скоро самовлюбен - нещо като потребител, който държи да занимава останалите със себе си и спами с теми след всяка една мисъл, която се е завъртяла в главата му.

Да, а другите са ССФ.  Mr. Green Не мога да предложа нарциси, пък и всички изброени дотук не са ми нарцистични.

# 23
Ще се кръстосват МЕТЛИ, на вещици.

Освен Богиня има още една - Приятно ми е, богиня. Аз леко ги бъркам, ама са две.

Да сбъркаш нежелаещата деца Приятно ми е, Богиня с двойната майка-кариеристка Богиня Simple Smile)) е непростим форумски грях!  Naughty

# 24
  • При хората, които обичам
Представям си нарциса точно такъв, какъвто го описа argun.

# 25
  • София
Представям си нарциса точно такъв, какъвто го описа argun.
newsm03

# 26
Бояна, остави поне тази тема на Богинята. Превзе дразнителите, ама прояви малко скромност накрая.

# 27

Да сбъркаш нежелаещата деца Приятно ми е, Богиня с двойната майка-кариеристка Богиня Simple Smile)) е непростим форумски грях!  Naughty
То е ясно истинската Богиня е една.

# 28
  • София
Не бих сложила равенство между "тези, които оставят впечатление, че са безупречни" и нарцисите.
Нещо, като мен ли?   Rolling Eyes
Разбирам от намеци.
Тогава ме бройте и мен.   Grinning
А ако намираш тази тема за спам, то тогава пиши в друга!
Прощавай, че предизвиках любопитството ти!
Нарцисизма включва и други качества, не само самовлюбеността.

# 29
  • София
Бояна, остави поне тази тема на Богинята. Превзе дразнителите, ама прояви малко скромност накрая.
Бързината е половин победа.  Laughing Богиня или не, ама се подмотва.
Но принципно си права, да приемем, че и пазя ред.
Нескромна, но винаги полезна. Flutter
 Flutter

Общи условия

Активация на акаунт