Кои са нарцисите на форума?

• 19 704
  • 509
  •   1
Отговори
# 405
  • София
ИрПуц, преждевременното свършване не винаги
е нещо лошо. Ако ще търсим в светлосенките, ще
ни е много трудно да останем в светло- и все ще
ни влече към -сенките.

Присъединява се към Аззи- къде си се крила досега? Много си добра.  bouquet

# 406
Абе преждевременно ли е, не ми го хвали. А пък със сенките проблем нямам, нали съм теменужка. Нарцисите да му мислят.  Mr. Green

# 407
  • София
Кой беше с оргазмуването на всяка сричка, да го цитирам Simple Smile
И преждевременно да е... ще повторим, не бой се.
Случва се, когато е за пръв път.

# 408
  • Galaxy 13197853088
Narcissus вирее на слънце и на шарена сянка.
Така, че временно пребиваване на сянка не е
проблем за него.А се оказва, вирее и на всяка
почва. Само "добре дренирани" не разбрах...

Цитат
...С малко грижи неговите цветове ще избуят и ще ви се отблагодарят за старанието.  Като правило цветето расте на всякаква почва, въпреки че предпочита добре дренирани почви и слънчеви места...

# 409
Narcissus вирее на слънце и на шарена сянка.
Така, че временно пребиваване на сянка не е
проблем за него.А се оказва, вирее и на всяка
почва. Само "добре дренирани" не разбрах...

До езерото и под дървесата, както е казал поетът. И вятърът да ги разрошва. Почвата да не е тежка и кална, за да не им смачка луковиците.

Като се стигне до моята антиутопия с военна диктатура и цицест плажен волейбол, ще можете да носите фамилията Нарцис с номера от 1 до 15. Например Лабрадор Нарцис-13.

# 410
Защо само до 15?

# 411
За да включим повече животински и растителни видове, дето ще са изчезнали. Е, с времето може да въведем и повечко братовчеди, като увеличим номерацията. Но отсега се записвайте за Нарцис.

# 412
Не мога, аз съм тревисто, при луковичните няма да се бутам.

# 413
  • София
Един истински нарцис не може да вирее на сянка.   Naughty
Той се нуждае от обилна слънчева светлина, за да може да бъде добре видян и ако е възможно и достатъчно оценен.
И какви номера ...?   ooooh!
Истинския нарцис винаги е номер едно.

# 414
  • София
Един истински нарцис не може да вирее на сянка.   Naughty
Той се нуждае от обилна слънчева светлина, за да може да бъде добре видян и ако е възможно и достатъчно оценен.
И какви номера ...?   ooooh!
Истинския нарцис винаги е номер едно.

Да те поправя, истинският нарцис е номер единствен. За него другите номера не са от значение.

# 415
Единствен, въпреки че расте на туфички:)

За номерата питайте Кърт Вонегът, само че той сега е в рая.

# 416

Кой е пък тоя? И как да го попитам, като е в рая? А откъде си сигурна, аз съм по-склонна да мисля, че е в ада. Там, при интересните хора., както е казал един друг.
Mamacita Bandida упорито се бори за титлата с това колко много е чела.

# 417
  • София
Освен това нарциса предпочита да играе плажен волейбол и други колективни спортове сам със себе си, защото другите само ще му развалят играта.
А да оставим на страна факта, че има малко други култури, да не кажа никакви, които са достойни да бъдат засяти в една леха заедно с него и да поемат от почвата същите вода и полезни вещества, каквито и той.

# 418

Кой е пък тоя? И как да го попитам, като е в рая? А откъде си сигурна, аз съм по-склонна да мисля, че е в ада. Там, при интересните хора., както е казал един друг.
Mamacita Bandida упорито се бори за титлата с това колко много е чела.

Това доказва тезата, че човек наистина се лъже, че околните знаят колкото него. Изненадана съм, че тъкмо Трещерица пита кой е Кърт Вонегът. Все още си мисля, че се прави на интересна. Закуска за шампиони? Фарс или Никога вече самота? Безотечественик? Хайде, дори по стандартните книжарници го има в превод, достъпен и много забавен автор. Според мен Трещерица се прави на интересна.

Абе или аз съм чела много, или другите- малко. Иначе на мен все ми се струва, че моето е малко.

Май антиутопията ще се случи по-рано, отколкото очаквах. Но пък ще има цицест плажен волейбол със Сирените на Титан.

# 419
Абе или аз съм чела много, или другите- малко. Иначе на мен все ми се струва, че моето е малко.

Не допускаш ли, че може и да са чели, но да не считат за нужно да го изтъкват непрекъснато.

Общи условия

Активация на акаунт