Лидл ::12::

• 98 734
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
Labrex, ако ми беше наблизо щях да ти правя компания на драго сърце Simple Smile Щях много да науча от теб особено откъм готварството и за кучета щяхме да си говорим Simple Smile

# 406
  • някъде там
Да ви питам на Лидл има ли памучни превръзки,като Либрес,не съм ги пробвала досега техните,а копринените не ми понасят Rolling Eyes
Пробвах сладоледеното руло-не ми хареса особено.Шоколадът с цели лешници е страхотен,царевицата в консерви е много хубава-млада и сочна.Взех си и формата за печене като Роза,днес я пробвах супер е Peace
Знаете ли детските к-ти които са утре дали ще има р-ри 110?

# 407
  • In The Middle Of Nowhere
Парфюмът и на мен не ми хареса, много е тежък, но пък е доста траен. Бях на обед в Лидл-а, а 
Интересно ми стана за ликьорчето, което е като Бейлис. Не можах да отворя снимката, която е дадена по-напред в темата, но ще го потърся, че съм фен на оригинала.  Simple Smile

Sinara, пробвай да отвориш каталога 2-8 юни 2011, на стр.6 по средата Сметанов ликьор с уиски, там е на промоция 4.99лв. Чак едно към едно не бих казала, че е с Бейлис-а, но напомня на него и е много приятен. Peace

За съжаление не е вече промо. Търсих да си го купя пак по спомен, че беше 5 лв, обаче нъцки.. дадох 7-8/не помня точно/. Иначе за вкуса мнението ми се припокрива с твоето. Минало е покрай Бейлис, но пак е хубаво Simple Smile

# 408
Labrex, ако ми беше наблизо щях да ти правя компания на драго сърце Simple Smile Щях много да науча от теб особено откъм готварството и за кучета щяхме да си говорим Simple Smile

KaRoLa, ако успееш да ме отвлечеш от темата "кучета", може и да минем на готварство! Grinning А ликьорчето и по новогодишните празници беше промо, от тогава не е. Но и 7-8лв, струва си цената! Peace

# 409
  • софия
Тавичките за пица вече са изпробвани и съм доволна. Вътрешните пици също се изпекоха отгоре, но отдолу не, но аз ги разменях по време на печенето. Но пък и моята фурна по принцип много добре не пече отдолу, така че доволна съм от придобивката.
Чудесно, че са се получили!
Леко се замислям, но по-скоро ще се въздържа. Не ми се занимава да разменям места. Като бутна нещо във фурната, най-много да го поразбъркам. Да вадя, да разменям...

# 410
  • Пловдив
Здравейте,по Коледа имаше маша с пара.Някой взе ли от нея,доволен ли е?

# 411
Знам че беше коментирано преди, но може ли някой да даде отзиви за каймата на Чира?

# 412
  • София
царевицата в консерви е много хубава-млада и сочна

На Чира или на Фрешона?

На Фрешона бях взела веднъж две кутии. Отворих първата беше точно такава, млада и сочна. Втората кутия беше доста съсухрена. После още няколко пъти купувам и все е стара. Като първата кутия не съм уцелила. Заглеждам тази на Чира, но ме спира че няма отварачка. А като съм сама вкъщи не мога да отварям такива консерви. Дребната като каже, че иска иди обяснявай, че ще чакаме тати.  Laughing

# 413
  • София
някой има ли идея какъв е замисъла на Овлажнителя за ВЪЗДУХ от съботната промоция.На какъв принцип работи? Имали ли сте подобен, какво му е устройството?

И да каже преди утре разбира се!!!!!!!!

Няма никакво устройво... Това, което виждаш е - съд с кука за окачване - слагаш в него, вода, която се нагрява, изпарява и овлажнява въздуха. Замисълът е да не се слагат разни купички, чинийки, чашки и прочие посуда с вода по радиаторите, ами в този съд. Аз имам от предния път 2 бр. (от стъклените) и съм много доволна, защото ми е по - практично от разни съдинки, няма опасност да се бутне и седи красиво Peace

Вчера си купих дъски на стойка и тостер, но последния все още не съм го пробвала.

Взех и от новите шунки, но и тях не сме пробвали още.

Много полезна тема, ще я следя Peace

# 414
Ликьорчето липсва,както и тестер за парфюма !
Ежедневния пазар - нищо интересно.

# 415
  • Най-зеленият остров
Хайде и аз на отчет  Simple Smile
Взехме на бъдещата ученичка  Heart Eyes три комплекта потник с бикини. Преди пране ми харесват.
По-напазарувахме и за рождения и ден. Въобще менюто ще бъде основно от Лидъл. Пържолите, сушеницата и контра филето, които сега са на промоция ще се хапват с кеф в сряда.

# 416
  • Пловдив
Похвалвам момичешките пижами за 12.99лв Щерката е много доволна , аз също от качеството.

# 417
  • у нас
Миналата седмица взех една детска пижамка велурена, розова. Имаше и лилави, но само малки номера. Много е хубава пижамката, дано и да топли.

Сега отворихме течен шоколад пак от Лидл, голяма разфасовка. Хареса на всички ни.

# 418
Много съм доволна от днешния пазар. Успяхме да открием от ликьора и довечера ще го пробвам, също взехме и от шоколадите с цели лешници и един на милка, който пък се оказа печеливш и сега ще си чакаме кравичката. Взех си и парфюм, харесва ми. Simple Smile

# 419
  • някъде там
царевицата в консерви е много хубава-млада и сочна

На Чира или на Фрешона?

На Фрешона бях взела веднъж две кутии. Отворих първата беше точно такава, млада и сочна. Втората кутия беше доста съсухрена. После още няколко пъти купувам и все е стара. Като първата кутия не съм уцелила. Заглеждам тази на Чира, но ме спира че няма отварачка. А като съм сама вкъщи не мога да отварям такива консерви. Дребната като каже, че иска иди обяснявай, че ще чакаме тати.  Laughing
Царевицата е на Чира,беше по евтината и без отварачка,но със сигурност ще повторим Wink

Общи условия

Активация на акаунт