Лидл ::12::

• 98 741
  • 727
  •   1
Отговори
# 390
  • софия

Пийвам си от Лидлското ликьорче..ммммм разкошно е, не намирам разлика с Бейлиса.

има ли още някой който да го е пробвал и да го харесва?

има - аз, майка ми, сестра ми  Flutter
Аз миналата седмица го търсих, но нямаше Confused Утре пак ще се разходя. Много сте зарибителни Crazy

# 391
  • София
в Лидл продават ли свинска мас?  Confused
Da,продават и е много хубава!

# 392
  • London, baby
в Лидл продават ли свинска мас?  Confused
Да.

# 393
  • Варна
мъжът ми къде е блял, че не я видял тази мас? и аз имам спомен, че някъде под топените сирена е наредена...

# 394
  • Пловдив
Мъжете, както е известно не обичат да питат Laughing. Или съвсем подробно обясняваш къде стои даденото нещо, или .... може и да го намери. Ама надали.
Ликьорчето го допих онзи ден, вдъхновена от информацията от тук, че пак се появило. Ще видим утре.

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 21:09 от Pesheck

# 395
  • у нас
Парфюмът и на мен не ми хареса, много е тежък, но пък е доста траен. Бях на обед в Лидл-а, а китката ми още мирише, а съм си измила ръцете над 10 пъти от тогава.
Вафличките, които са промоция за два и нещо, 12 броя, са много хубави. Онзи ден една мама се върна от Германия и ми донесе такива, че като ги видях си взех от магазина.
Интересно ми стана за ликьорчето, което е като Бейлис. Не можах да отворя снимката, която е дадена по-напред в темата, но ще го потърся, че съм фен на оригинала.  Simple Smile

# 396
  • София
Парфюмът... много е тежък, но пък е доста траен.

Това ми заприлича малко на "Службата е тежка, но за сметка на това продължителна!"  Joy Joy Joy

Отдавна не съм ходила в магазина. Идната седмица вече трябва да пазарувам сериозно, и сте ми полезни с обсъждането на новостите.

# 397
# 398
Аз пък си купих гумени ботуши.След тези снегове,не ми се мисли какво ще е по улиците като почне да се топи.
Парфюма не ми хареса. Маста е много хубава, но нещо не я намирам.В Младост имаше от всичко от промоциите.

# 399
Парфюмът и на мен не ми хареса, много е тежък, но пък е доста траен. Бях на обед в Лидл-а, а 
Интересно ми стана за ликьорчето, което е като Бейлис. Не можах да отворя снимката, която е дадена по-напред в темата, но ще го потърся, че съм фен на оригинала.  Simple Smile

Sinara, пробвай да отвориш каталога 2-8 юни 2011, на стр.6 по средата Сметанов ликьор с уиски, там е на промоция 4.99лв. Чак едно към едно не бих казала, че е с Бейлис-а, но напомня на него и е много приятен. Peace

# 400
  • Перник
Аз пък си купих гумени ботуши.След тези снегове,не ми се мисли какво ще е по улиците като почне да се топи.
Парфюма не ми хареса. Маста е много хубава, но нещо не я намирам.В Младост имаше от всичко от промоциите.

и аз си взех днес,имам още едни на булдозер,но много ми тежеше подметката,докато тези като ги обух,ги усетих едни лекички....ще дам по-късно отзиви

# 401
  • у нас
Labrex, благодаря ти много   bouquet Ще се огледам следващия път.

# 402
Аз като ви казах да го сложим тоя ликьор на първа страница Simple Smile

Явно всички обичаме такова питие... Утре май ще се добера до Лидл и ще се отдам на пазар

# 403
Аз като ви казах да го сложим тоя ликьор на първа страница Simple Smile

Явно всички обичаме такова питие...

Пропих се покрай тоя ликьор, хич ме няма по алкохола, обаче втора бутилка от този свърших........И най-лошото е, че просто ми се припива, точно ликьорчето, че като придърпам и кутията с шоколадовите бонбони........ Embarassed Heart Eyes

# 404
Тавичките за пица вече са изпробвани и съм доволна. Вътрешните пици също се изпекоха отгоре, но отдолу не, но аз ги разменях по време на печенето. Но пък и моята фурна по принцип много добре не пече отдолу, така че доволна съм от придобивката.

Общи условия

Активация на акаунт