Лидл ::12::

• 98 761
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
  • софия

Между другото, видях, че от четвъртък сред стоките за влюбени ще бъде и парфюмче Suddenly Madame Glamour Wink Прочетох в нета нещо любопитно за него - оказва се, че сляпото сравнително изследване (т.е.  дават се няколко парфюма на потребителите без самите потребители да знаят кои са ароматите) на този аромат и конкурентния му Coco Mademoiselle на Шанел е показало сериозна преднина за лидлския аромат Wink Като се има предвид огромната разлика в цената, аз поне мисля да пробвам, току-виж съм го одобрила. Сега като ги пиша тия работи, да не изкупите всички парфюми в Лидл-Изток, че сигурно специално заради тоя продукт ще бия път дотам Mr. Green

от любопитство ходих днес да го пробвам
прави са - 99% Coco Mademoiselle EDP, разликите са минимални
това е най-добрата имитация, която съм пробвала досега
+ Лабрекс си беше направила труда да постне описание. Само 1-2 страници по-назад.

# 331
  • София
Аз пък се чудя на надуваемите матраци - тях или сгъваемо легло... Ама докато се чудя, няма да останат.

Зависи с каква цел ти трябват. Ако е за домашна употреба и имаш място за съхранение - сгъваемо легло. Ние купихме 2 надуваеми от по-дебелите (не от Лидл). С тях отидохме за 1 седмица в квартирата на дъщеря ми. Още в края на седмицата се бяха деформирали - разтегнаха се настрани за сметка на височината. Оставихме ѝ единия, за да има за гости, но след 3-4 употреби се спука някъде невидимо. Другият го носим с нас по екскурзии (често взимаме стая за 3-ма, а спим 4-ма). След 10-15 употреби вече изпуска, но все пак 1 нощ издържа.

Недостатък в конкретния надуваем матрак от брошурата - надува се с ръчна помпа, която не виждам да е включена в комплекта. Не си е работа! По-добре си купи с вградена електрическа помпа (освен ако не ви трябва за къмпинг и подобни места без електричество, но май ставаше и за акумулатор). Разликата в цената е малка, а ползата огромна. Освен, че се надува много лесно и бързо, тя служи и за изсмукване на въздуха. Дори и помпата трудно маха всичкия въздух, за да може да се сгъне добре и да се вкара в калъфа, а представи си какво е ако трябва да стискаш с ръце.  #Crazy

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 11:23 от Тaня67

# 332
  • София
Преди малко от Лидъл Изток си купих от кухненската система http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_14387.htm и е много сполучлива,изработката е качествена,няма стърчащи незачистени ръбчета или грозни заварки.Присъединявам се и към феновете на новия парфюм,пръснах си за проба,в началото изобщо не ми хареса,но след като се уталожи и кожата ми го усвои бих казала че вече ми харесва,като миризмата е супер силна и трайна вече втори час - ще се купува следващия път  Whistling

# 333
Здравейте, да напиша и моето мнение за парфюма. Във вторник сутринта, минавайки през Лидл се пръснах с тестера. До вечерта миризмата все още се усещаше. И на мен в началото ми се струваше тежък парфюма, но в последствие миризмата стана много приятна. И затова днес си направих подарък - парфюм. Simple Smile
И само да отбележа, че в Лидл във Варна, до зеленчуковата борса, бройките на парфюма бяха значително намалели в сравнение с вторник.

# 334
Момичета, някой опитвал ли е Chianti DOCG Italia
да сподели впчеталения?
Или въобще да препоръчате червено вино?  Hug
Киантито е много хубаво вино,любимото ни е с мъжо PeaceОт останалите харесвам австралийското.

# 335
Добро утро, прочетох тук, че бутер тестото е хубаво и за купих. Тази сутрин го изваждам и се оказва,че е един дебел правоъгълник само и няма никакви кори. Може да са били кори и да са залепени. Сега се чудя какво да го правя.
Тестото трабва да се разточи.Много е хубаво.И аз като теб, като взех първия път се чудех много, но момичетата от тук ми казаха, за което благодаря   bouquet

# 336
  • о`майна лунна нощ е
Я си признайте сега, кой изкупи импрегниращия спрей за обувки? Сутринта минах през Лидл-а да си взема още един, но не беше останала и бройка от него.
Много мудна организация на нареждането на новите промоции днес. По средата на магазина /в Пловдив - кв. Тракия/ имаше дупка. Липсваха цял ред стелажи/кошници. Тепърва ги засуркваха една след друга. Не дочаках формите за мъфини. Някой видя ли ги изобщо?
Предполагам, че част от причината за това закъсняло пренареждане на стоката е трудната проходимост на пътищата и късните доставки, но определено ме изненадаха неприятно. Все пак не мога да вися целодневно в магазина. Убедена съм, че ако мина привечер пак от там и няма да са налични вече.

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 12:18 от `ТуиГ

# 337
 Flutter Горд собственик на форми розички Simple Smile . Дано да се получават наистина Simple Smile

# 338
  • Пловдив
В Лидл-а на Пещерско пък снощи е било почти празно. По инфо на милото. Каза, че имало много празни щандове. И аз си го обясних със затруднената пътна обстановка.

# 339
Аз пък се чудя на надуваемите матраци - тях или сгъваемо легло... Ама докато се чудя, няма да останат.

Зависи с каква цел ти трябват. Ако е за домашна употреба и имаш място за съхранение - сгъваемо легло. ....
Трябва ми за гости, но почти се отказах. Сгъваемото легло си е по-обемисто, но определено е по-здраво, предполагам и по-удобно. Благодаря за мнението, полезно ми беше  bouquet

# 340
Камелия, преди и аз исках да си вземам подобно и навсякъде коментарите бяха отрицателни.Не си струва да се инвестират пари за 4-5 лягания.

# 341
  • София
Трябва ми за гости, но почти се отказах. Сгъваемото легло си е по-обемисто, но определено е по-здраво, предполагам и по-удобно. Благодаря за мнението, полезно ми беше  bouquet

Не може да се отрече, че това което имаме, т.е. височината е почти до коляното и не се ляга "на земята", е много удобно. Но за останалото вече писах.

# 342
  • София
 Купих чопър! Доволна съм! Нарязах за проба един лук и един морков. Добре реже. Има и приставка за разбиване на сметана. Парфюма е много траен, но ще пропусна. Освен мъжо, ако не ме изненада, след като му казах, че всички бгмами ще си купуват парфюма  Laughing
 Някой да има впечетления от възглавниците? Добре ли е тази цена? Нямам представа как вървят по принцип newsm78

# 343
  • London, baby
Просто Хари, аз ходих вчера, а промоцията е от днес. Като цяло съм забелязала, че Лидл в Славейков е по-празен от към хора и е по-пълен на асортимент. Долният винаги първи им свършват нещата.

# 344
Просто Хари, аз ходих вчера, а промоцията е от днес. Като цяло съм забелязала, че Лидл в Славейков е по-празен от към хора и е по-пълен на асортимент. Долният винаги първи им свършват нещата.

Мерси, значи там ще се иде.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт