Лидл ::12::

• 98 725
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
Ей и аз се добрях най-после до Лидл. И ние взехме ликьор  и довечера ще се пробва. И аз взех от шоколада с цели лешници и още много неща,че с тоя сняг бяхме останали с празен хладилник Simple Smile

утре пак Simple Smile

# 421
  • някъде там
Лещата в Лидл хубава ли е?Май бяха 2 вида Rolling Eyes

# 422
  • софия
Лещата в Лидл хубава ли е?Май бяха 2 вида Rolling Eyes
Едрата, произход Канада, се готви много бързо. Нея съм пробвала и харесвам.

# 423
Царевицата е на Чира,беше по евтината и без отварачка,но със сигурност ще повторим Wink
страхотна е тази царевица. само от нея купуваме откакто я открихме в Лидл.

# 424
Здравейте  Hug Запътила съм се на пазар към Лидл, но минавам да попитам за гела за пране  Rolling Eyes Мисля, че бях чела в някоя тема, че сте доволни и че на аромат много наподобява Персил  newsm78 Какво точно да търся  Blush ориентирайте ме , моля, че само 2 пъти съм ходила  Blush

# 425
Здравейте  Hug Запътила съм се на пазар към Лидл, но минавам да попитам за гела за пране  Rolling Eyes Мисля, че бях чела в някоя тема, че сте доволни и че на аромат много наподобява Персил  newsm78 Какво точно да търся  Blush ориентирайте ме , моля, че само 2 пъти съм ходила  Blush

Ако става въпрос за Формил, аз не бих го сравнила с Персил, но и не бих казала,че не струва. Има за цветно и бяло пране, за черно не помня. newsm78 Всъщност, зависи какви прахове/гелове си свикнала да ползваш и какви очаквания имаш. Не е скъп, така че прежали се, пробвай го и сама ще решиш. Има и доволни и недоволни, ето едно мнение на човек, който разбира от перилни препарати, Guess Who:
Цитат
Направих си труда да отида до Лидл, да препиша баркодовете на Формил и да ги проверя в Интернет: нещо, което всеки интересуващ се може да направи. Изводът е: тези формили тук са същите като в Австрия. Спете спокойно. 
Течните не струват. Прахът става, но не очаквайте чудеса. Това са просто формулирани продукти, с малко съставки. Прахът съдържа целулаза
Като че ли по-добри мнения има за праха отколкото за гела, имам предвид в други теми, аз съм използвала геловете, стават, без да очакваш кой знае какво, т.е. според цената - добри са. Peace

# 426
  • Пловдив
И аз да дам отчет. Нехранителни имаше почти всичко в Кичука. Силиконовите форми със сигурност. Взех на малката комплекта потник и гащета. Открих си компота личи Mr. Green, сушеницата е преполвена даже, гръцки кашкавал взехме. Но алкохол нямашеееее Sad, нито промоционално уиски, нито ликьор.

п.п. новите сиренца са като десерт. Реших да пробвам това с ананас - амииии  Embarassed, ако не ме беше срам, вече нямаше да е останало нищо. Laughing

# 427
Лабрекс, благодаря за изчерпателния отговор   bouquet
Най-обичам да пера с немски Персил, ама рядко ми се случва. Иначе като нямам съм си харесала един аромат на Савекс и с това пера. Не държа да е гел, може и прах да е. Ще взема да го пробвам  Wink

# 428
Най-обичам да пера с немски Персил, ама рядко ми се случва.

Да, той е хубав, и аз го харесвам. Най-добре пробвай, сама ще прецениш дали те устройва, пък, ако вземеш прах и го пробваш, напиши и тук как ти се е сторил.   bouquet

# 429
  • Пловдив
„Сока е подсладен, но плода има вкус на кромид." hahaha Това е коментара на мъжа ми за компота от личи. Всъщност ми мирише на индрише. После ще проверя, дали наистина има.

# 430
  • София
царевицата в консерви е много хубава-млада и сочна

На Чира или на Фрешона?

На Фрешона бях взела веднъж две кутии. Отворих първата беше точно такава, млада и сочна. Втората кутия беше доста съсухрена. После още няколко пъти купувам и все е стара. Като първата кутия не съм уцелила. Заглеждам тази на Чира, но ме спира че няма отварачка. А като съм сама вкъщи не мога да отварям такива консерви. Дребната като каже, че иска иди обяснявай, че ще чакаме тати.  Laughing
Царевицата е на Чира,беше по евтината и без отварачка,но със сигурност ще повторим Wink

Много ти благодаря!

# 431
И аз харесвам Формила - ползвала съм и трите вида вкл. и черния- идеални са ми.Наскоро свършиха и имах неблагоразумието да купя Бонукс,който е бях купувала от години( и бях решила че са го подобрили),лелеееее пълен ужас ooooh! ooooh! ooooh! - във ваничкатан а пералнята се образува една гадна буца и не съм убедена колко добре пере.Извинетае за офф-топика Praynig

# 432
И аз харесвам Формила - ползвала съм и трите вида вкл. и черния- идеални са ми.Наскоро свършиха и имах неблагоразумието да купя Бонукс,който е бях купувала от години( и бях решила че са го подобрили),лелеееее пълен ужас ooooh! ooooh! ooooh! - във ваничкатан а пералнята се образува една гадна буца и не съм убедена колко добре пере.Извинетае за офф-топика Praynig

Дес , за кои три вида на Формила  става въпрос - за течния ли или за праха?

Последна редакция: сб, 11 фев 2012, 16:40 от monii

# 433
И аз взех от сиренцата, имено с ананас.
На мен ми е твърде сладък, но е хубав вкуса. Просто не е съвсем като за мен, може би тези с пипера или чушките?
Комплектчетата потниче с бикинки, сториха ми се твърде "лимбизени", т.е. предразположени към разтеегляне и губене на формата. Но изглеждаха сладурски.

# 434
  • Пловдив
И аз взех от сиренцата, имено с ананас.
На мен ми е твърде сладък, но е хубав вкуса. Просто не е съвсем като за мен, може би тези с пипера или чушките?
Комплектчетата потниче с бикинки, сториха ми се твърде "лимбизени", т.е. предразположени към разтеегляне и губене на формата. Но изглеждаха сладурски.

Че аз като десерт го приемам това с ананаса. А с комплектчета се зареждам, че скоро ще махаме памперса и съответно бодитата.

Общи условия

Активация на акаунт