Лято в Албена- 2012 година ( Тема 1 )

• 61 898
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • БГ
Здравейте, момичета!
Някой разбра ли дали тази година ще се ползват 10-те процента отстъпка от "Доверие" ?

Тази година процентите са 7. Приспаднаха ни ги от сумата без проблем.

Така е, 7% са,   Peace   и на нас ни ги приспаднаха.

# 601
  • София
Резервирах 3 стаи, за едната ползвах 7 % отстъпка от Доверие, за другата 7% от клубна карта виваком и за третата платих без отстъпка.

Не е кой знае каква голяма сума, но съм доволна.

# 602
А защо не си ползвала отстъпка за трите стаи? Ние миналата година запазихме 2 стаи и ни направиха отстъпката с една карта на Доверие само.
А за Бялата лагуна някой интересувал ли се е дали ще важи отстъпката на доверие?

# 603
  • София
А защо не си ползвала отстъпка за трите стаи? Ние миналата година запазихме 2 стаи и ни направиха отстъпката с една карта на Доверие само.
А за Бялата лагуна някой интересувал ли се е дали ще важи отстъпката на доверие?
Една карта можело да се ползва за отстъпка само на една стая, независимо, че и трите стаи, които резервирах бяха на мое име и аз ги платих.
Както и да е....

# 604
Момичета, много ще ми дойде да изчета всички теми, но има ли някакъв черен списък на хотелите там? Т.е. най-много събрани лоши отзиви за някой хотел Simple Smile  Blush Да знам да не резервирам поне в тези, че голяма разнообразие голямо чудо, а не сме ходили до сега. Благодаря  Hug

# 605
  • Трявна
Запис и от мен-ще следя темата - от много чудене и спор у дома-моят съпруг искаше Зорница Сенд- аз категорично не бях съгласна заради лошите условия за плажуване там,детето тегли към Мирамар-миналата година имах неблагоразумието да и покажа басейните -и от тогава само за тях говори Simple Smile
Аз мислех Бяла-една спокойна почивка в Бяла ризорт -заглеждах като компромис Казабланка в Обзор...е голямо чудене падна...и сега в темата за Албена,която ни е слабост и на двамата със мъжа ми- само че впечатленията ни са от преди 7 години-доста отдавна,бяхме само двамата и беше доста по-различно...Сега се съобразяваме с нея преди всичко-да има достатъчно забавления за нея,че иначе и нашата почивка заминава на "кино" Grinning
Та изчетох таз годишната тема и двете последни от миналата година...И не намерих малко повече информация за анимацията на хотел Мура-единствено, че е около хотел Гергана-имам подозрението,че децата от трите хотела Гергана, Славуна и Мура се забавляват заедно...???
Ако е така , голяма веселба ще е...Това значи ли,че се мъкнем от нашия хотел до басейна на Гергана с питиета в ръце-обикновено вземаме по чаша сок,минерална вода/таткото ни понякога бира.../ докато се забавляват децата,да не скучаем Laughing
Аз затова се насочих към Мура-защото ресторанта е в хотела/четох,че на Славуна гостите се хранят в ресторанта на Мура/...за да ни е по-удобно-сега,заради анимацията...пак ще има пътешествия с чаши в ръце...или ползваме и бара на басейна на Гергана newsm78
Трябва да съм наясно и ако не получа информация предварително от вас - ще звъня да искам от хотела..за да може цялото семейство да е доволно,а не малкото -щастливо-...таткото- мърмори ,а пък аз между чука и наковалнята Laughing

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 07:09 от Sarlita

# 606
    Sarlita ,  aнимацията на хотел Гергана и хотел Славуна е на една фирма.Сутрин младежите -аниматори се разделят  от10- до  17ч. и поемат двата хотела  .Съответно си има детска анимация и за възрастни.Всяка си се провежда на съответното място пред хотела.  Вечерната -19ч.мини-диско и 21ч. различни програми -са общи  и се провеждат на басейна  с естрадата(при "Гергана")."Мура" не е  с тяхната анимация.
Скрит текст:
  Ето снимка от общата анимация,вечер
  За ресторантите-всеки от 3-те хотела си има  собствен ресторант!  За "Мура" нямам  лични впечатления,ние почиваме в "Гергана"."Гергана" и "Славуна" си имат отделни ресторанти-на плажа,за децата е чудесно!

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 11:48 от Roo Roo

# 607
Sarlita ние миналата година бяхме в Мура да хотела си има собствен ресторант в него идваха и от Славуна, но се ядваше навалица но винаги намирехме маса, ресторанта е голям и вътре и вън има маси. За анимацията да през деня има какични навсякъде пред Мура и пред Гергана, а вечер спокойно си вземахме питиета от Гергана и през деня седяхме на техния басейн и също си вземахме всичко от там, сладолед, питие, води, пица всичко не сме имали проблеми въпреки различния цвят гривна. Вечер също. Ако има още нещо питай!

# 608
  • Трявна
galiushana  Hug благодаря ти много за бързия отговор...започвам да търся варианти през кой туроператор да резервирам...Че Съни турс дават най-добра цена,но при тях има само стаи парк за този период,в който ще почиваме,а доколкото разбрах стаите море са за предпочитане-по-тихи са вечер.

# 609
  • В светлината на слънцето
Ето и от мен едно още по-конкретно обяснение. Славуна и Мура са с общ ресторант, който е точно между двата хотела. Гергана е нещо отделно. Като казва обаче общ ресторант и между двата хотела, имам предвид, че ресторантът буквално свързва хотелите. Има нещо като тераса, поставена директно на пясъка, където обаче е доста жежко в горещите месеци, така че най-добре да си се храните вътре. Разстоянието от вратата на Славуна или Мура до входа на ресторанта (всъщност има два странични входа плюс още няколко откъм пясъка) е 0 метра. Така че не става никакво размотаване насам-натам. Вътре навалицата се ядва, не е толкова страшно.
Анимацията за деца през деня нямам идея къде е, защото никога не ни е интересувала. Но вечер е на басейна на Гергана. Това е едно шоу, което се прави на символична сцена край басейна. Разстоянието от Мура до въпросната сцена е 5-6 метра. Преди 3 години имаше пулбар край басейна, от който може да се вземат напитки. Ние тогава бяхме в Славуна и той обслужваше Гергана и Славуна. Мисля, че важеше и за Мура. Но там изобщо разстоянията са едни никакви и пикливи, така че няма място за притеснения. А забавления за деца в центъра на Албена има мнооого. Само че и пари трябва да приготвиш за тях. Grinning

# 610
  • Трявна
lulumba ,galiushana,Roo Roo , благодаря момичета,че ми помогнахте...
Успях да намеря стая море чак чрез Call center Албена и сега малко се чудя как ми я намериха
,при положение,че електронната система ми отговаряше,че няма newsm78...но -о-о получих потвърждение вече в пощата си...Сега се чудя от къде изскочи тази стая   Shockedи да не се окажем с дублирани резервации с друго семейство  Rolling Eyes
Надявам се всичко да е ок.

# 611
  • Русе
В електронната система пускат малък процент от легловата база. Другите ги разпределят между собствените си бюра, Call центъра и туроператорите. Това че са свършили в електронната система не значи че не могат да се намерят през другите опции.

# 612
  • Варна.
Миналата година един цял уикенд гледах и мислих върху останалите малко варианти в сайта на Албена, беше по това време-май месец. В понеделник отидох на място в офис и ми предложиха хотели и периоди, които не видях възможни за резервации он-лайн.

# 613
  • Трявна
Явно е така-моя приятелка вчера си е запазила стая за Фламинго гранд,без да има в електронната система опция свободни стаи за периода,в който искат да почиват...Затова явни изводи и препоръка - винаги питайте и по тел. Simple Smile

# 614
lulumba ,galiushana,Roo Roo , благодаря момичета,че ми помогнахте...
Успях да намеря стая море чак чрез Call center Албена и сега малко се чудя как ми я намериха
,при положение,че електронната система ми отговаряше,че няма newsm78...но -о-о получих потвърждение вече в пощата си...Сега се чудя от къде изскочи тази стая   Shockedи да не се окажем с дублирани резервации с друго семейство  Rolling Eyes
Надявам се всичко да е ок.

Не се притеснявай! Аз предните три години винаги първо поглеждах в електронната система и винаги ми даваше, че няма свободни стаи, а след това винаги успявах да резервирам чрез бюрото във Варна по телефона. Последната година бяхме в Славуна - Лулумба много точно е писала за ресторанта - един е за Мура и Славуна. На терасата е горещо, но ресторантът е климатизиран и е много приятно. Ние ходехме да се храним още като отворят, няма много навалица. През останалото време можете да си вземате напитки, пици, сладолед, плодове, наденички от бара, който е разположен на терасата.
Анимацията - много усмихнати момичета и момчета събират децата (по мое наблюдение и от двата хотела) и организират занимания. Има анимация и за възрастни - гимнастика на плажа, волейбол, футбол. Вечер анимацията е на басейна на Гергана. Ние не сме ходили, продължава до около 22ч.
Стаите с изглед море са прекрасни! Приятна почивка!

Общи условия

Активация на акаунт