Лято в Албена- 2012 година ( Тема 1 )

• 61 229
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
  • Плевен
Въпрос към почивалите в Добротица- какъв етаж е добре да се избере? - от втори нагоре според мен
И има ли видимост към морето от трети етаж примерно? - има, освен ако стаята не се пада зад короната на някое дърво.
Има ли сешоар в баните? - не помня, по-скоро не
Има ли простир на терасите? - няма, но има маса и столчета които използвахме за хавлиите
Мерси предварително на отговорилите

# 721
И аз да споделя за Добротица
и двете години които сме били, 2009 и 2011г. бяхме в сектор А,стаите гледат към Ресторанта,басейна и Калиакра. На 3-етаж бяхме и двата пъти,някъде 5-6 стая,вижда се морето.
Ето това е снимка от Калиакра/там пък бяхме настанени с изглед към Добротица/
http://mandy2.snimka.bg/sea/kaliakra-i-flamingo-grand.603077.24047465

Сектор С гледа изцяло към плажа и новата детска площадка която направиха миналата година.Но от там нямам снимки.
Сешоари в Добротица няма.
Сушилник на терасите - да ,някой каза че няма,ние в нашия сектор имахме.

# 722
Ние от 30.06 сме в Боряна ..Тази година сме решили да си доплатим за стая изглед море ,та мисълта ми е колко по рано трябва да се обадя в хотела и дали мога да бъда на 100 % сигурна ,че след като съм звъннала със сигурност ще имам запазена такава стая  Rolling Eyes Досега винаги са ни настанявали изглед паркинг /в реалния смисъл точно това се виждаше / и то на приземен етаж ,където има доста повече влага.А на море си е друго и от стаята да си го гледаш .Ееее не остана  Laughing

# 723
В Калиакра цените са по-височки,та ние се чудихме между Сенди и Гергана. И днес ще ходя да платя резервацията за Гергана. Ако някой има крайно негативни отзиви - сега е момента да предупреждава Simple Smile

# 724
  • В светлината на слънцето
И двата хотела са добри, така че не се притеснявай. Въпреки това - аз съм твърдо фен на "Сенди". Peace

# 725
Здравейте!
Може ли да ми дадете повече инфо за Орлов-детски кът, детска дискотека, детска анимаци, AI добър ли е, ако сме с две деца(едното е бебе), може ли да сме в стандартна стая и има ли място за кошарка, всички стаи ли са с морски изглед и чадър и шезлонг включват ли се в цената
Благодаря

# 726
  • В.Търново
В Калиакра цените са по-височки,та ние се чудихме между Сенди и Гергана. И днес ще ходя да платя резервацията за Гергана. Ако някой има крайно негативни отзиви - сега е момента да предупреждава Simple Smile

Сенди е по-добрия.

# 727
Какви са цените в Калиакра?

# 728
Жестоки, около 140лв, доколкото си спомням.

# 729
  • В.Търново
В активен сезон за стая супериор 175лв. на човек. х 2 =350лв. + 30% за второ дете 52,50лв=402,50лв. за един ден за семейство с две деца.Поздравления!Това е хотел,който много харесвам,но има една детска водна пързалка и никакви други екстри.С риск да бъда нападната отново,за тая сума(2415лв.) за 6 нощувки спокойно може да се почива в 4* хотел в Кушадасъ с прекрасен аквапарк и други забавления,а и там хотелите са с много по-голяма площ.

# 730
В активен сезон за стая супериор 175лв. на човек. х 2 =350лв. + 30% за второ дете 52,50лв=402,50лв. за един ден за семейство с две деца.Поздравления!
Лелееее Shocked

# 731
Ами ние сме от 30.06. в Гергана. Доста трудно си намерихме места, само Съни турс предлагаха и то вдигнаха цените в сряда (във вторник бяха по-ниски с около 10-15 лв. на човек на ден). В другите агенции, включително и Никтравел - нямаше места.Иначе за Сенди май още има места - аз звънях тук-там и за там да питам. Но общо взето не се чудете много, че скоро предполагам няма да има никъде, особено на първа линия.
За Сенди се разколебах,защото на картата не изглежда да е директно на плажната ивица, но може само така да изглежда, нямам представа. А и няма толкова значение, все е моренце, стига да е хубаво времето,ще бъде супер!

# 732
В активен сезон за стая супериор 175лв. на човек. х 2 =350лв. + 30% за второ дете 52,50лв=402,50лв. за един ден за семейство с две деца.Поздравления!Това е хотел,който много харесвам,но има една детска водна пързалка и никакви други екстри.С риск да бъда нападната отново,за тая сума(2415лв.) за 6 нощувки спокойно може да се почива в 4* хотел в Кушадасъ с прекрасен аквапарк и други забавления,а и там хотелите са с много по-голяма площ.

А цените на единична стая... Shocked (350 лв. на ден)

# 733
Ами ние сме от 30.06. в Гергана. Доста трудно си намерихме места, само Съни турс предлагаха и то вдигнаха цените в сряда (във вторник бяха по-ниски с около 10-15 лв. на човек на ден). В другите агенции, включително и Никтравел - нямаше места.Иначе за Сенди май още има места - аз звънях тук-там и за там да питам. Но общо взето не се чудете много, че скоро предполагам няма да има никъде, особено на първа линия.
За Сенди се разколебах,защото на картата не изглежда да е директно на плажната ивица, но може само така да изглежда, нямам представа. А и няма толкова значение, все е моренце, стига да е хубаво времето,ще бъде супер!
Да,Сенди не е точно на плажа,малко по-назад се пада,но е съвсем близо.Обаче и зоната с чадърите им е малко по в страни.Отпред пред Сенди е свободна зона.Аз бях резервирала за там преди 2г,но се отказах като разбрах,че не е на плажа и замених резервацията за Добротица Simple Smile

# 734
  • В светлината на слънцето
Абе я не говорете глупости. Сенди си е баш на плажа, при това в най-централната част на курорта. Ей това е снимка от стаята ни в Сенди по-миналото лято. Алейката, която се вижда е в собствената паркова част на хотела (единственият в Албена със заградена паркова част, което е супер удобно за семейства с деца). По нея не минават никакви туристи и от входа на хотела до пясъка са всичко на всичко десетина метра.

Общи условия

Активация на акаунт