Лято в Албена- 2012 година ( Тема 1 )

• 61 206
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
  • В светлината на слънцето
Nikollett, за мен най-добри на плажа са Калиакра и Сенди.

Подкрепям!  Peace Аз лично между двата бих предпочела Сенди заради заградената собствена паркова част - за деца е много удобно, и красивият изглед към море/розариум. Peace

# 706
antonija, lulumba, благодаря Hug

# 707
  • БГ
Nikollett, за мен най-добри на плажа са Калиакра и Сенди.

Подкрепям!  Peace Аз лично между двата бих предпочела Сенди заради заградената собствена паркова част - за деца е много удобно, и красивият изглед към море/розариум. Peace

Peace   още един глас за Сенди!   Peace

# 708
  • София
Тройките хотели са отдалечени от централната част и са в близост до Балтата, което означава комари, а понякога и специфичната миризма на блато.

Миналата година бяхме в първата тройка хотели - в Славуна. Да отбележа, че един комар не съм видяла (изглежда са обработвали с нещо), както и не се усеща миризма от блатото.  Peace

# 709
Да, може, затова и написах "понякога".  Blush

# 710
  • Ирландия
Някой да е ползвал резервационната система на One Travel.BG ?Цените са им доста по-ниски от останалите. Rolling Eyes

# 711
antonija,
разбрах, че ще бъдете втора година на Добротица, искам да попитам има ли атракцион, ако мога така да го нарека, в детския басейн. Виждала съм на някои снимки от хотела, че има такова нещо, но дали го има в действителност  newsm78

# 712
Сетих се да питам още нещо - разполага ли Албена с денонощно медицинско обслужване?
Малчо ми прави чести ларингити и съм много притеснена, че сме далеч от големия град.

# 713
  • БГ
Сетих се да питам още нещо - разполага ли Албена с денонощно медицинско обслужване?

Да,   Peace   ето информация:   http://www.albena.bg/bg/pages/med-center.html   в ляво има и цени.

# 714
На Нона първия минус е че няма собствен басейн и се ползва този а Елица.Като ползва е доста силно казано защото места не могат да се намерят.Междинните хранения също са на Елица.Втория минус е кофти храната.Няколко пъти сме ходили на Нона, предната година беше ужасна  Sick Явно сменят готвачите, дано тази година е по добър.За стаята не знам дали ще Ви е тясно.Ние до миналата година бяхме само с едно дете и спеше на разтегателния диван.Но леглото за възрастни е голямо и не е проблем Вие с малкото дете да спите спокойно там без притеснение.Само да спомена че като се разтвори разтегателния диван и става малко пренаселено.Но ако носите кошара може да се сложи между дивана и леглото и остава една малка пътечка където да минавате...

# 715
antonija,
разбрах, че ще бъдете втора година на Добротица, искам да попитам има ли атракцион, ако мога така да го нарека, в детския басейн. Виждала съм на някои снимки от хотела, че има такова нещо, но дали го има в действителност  newsm78

Ако имаш предвид онова метално съоръжение насред детския басейн, с пързалка, тунел и пръскалки - има такова в действителност.
За медицинското обслужване не се притеснявай, има го денонощно и функционира. Миналата година ни се наложи да го ползваме заради бронхит на мъжа ми.

Nikollett , и аз ще се изкажа по твоя въпрос. Миналото лято бях в Калиакра, много съм доволна. Този хотел се слави като най-добрия ултра ол инклузив в Албена, но не съм обиколила другите и не мога да направя сравнение. По отношение на интериора и звездите, по мое мнение в Албена няма нито един хотел, който да изпълнява това изискване, дори пет звездния Фламинго. Подчертавам - по мое мнение, което може да се тълкува и като "може аз да съм претенциозната".  Simple Smile

# 716
Здравейте,
Изчетох тооолкова много неща за хотелите в Албена и тотално се обърках Simple Smile
Моля ви, някой, който е ходил няколко поредни години там, може ли да ми препоръча хотел на плажната ивица, който е с добър ОИ и си отговаря на звездите като интериор.
Много ще съм ви благодарна. Просто кой е най-добрият хотел от тези на плажа?
Години наред ходя в Албена. Според мен най-добрият хотел на плажа е Калиакра.

# 717
За Нона - бяхме там през 2009 и 2010г. Не сме имали проблем с храната, т.е. на нас ни харесва. Вярно е, че нямат собствен басейн, но за нас това не е минус - отишли сме на море. От бара на Нона могат да се вземат напитки, сладолед. На плажа съм виждала хора, които ядяха пици, явно си ги вземаха от бара на Елица, така че може би междинните хранения не са проблем. За стаята може и да ви е тясно, ние сме трима възрастни, непрекъснато дивана беше разпънат - имаше място да се минава, но с по-малки деца, не знам как ще е. Иначе аз препоръчвам този хотел. Ние сме доволни от него!

# 718
Въпрос към почивалите в Добротица- какъв етаж е добре да се избере?
И има ли видимост към морето от трети етаж примерно?
Има ли сешоар в баните?
Има ли простир на терасите?
Мерси предварително на отговорилите

# 719
В Нона сме били 2008,2009,2010 и 2011.Първите три години нямаше проблем.......дано не е същия готвач и тази година.

Общи условия

Активация на акаунт